Vandaag mijn eerste levering gekregen en super tevreden. Heel fijn dat ze heel snel konden leveren. Ik kreeg ook snel antwoord op mijn vragen en werd keurig op de hoogte gebracht m.b.t. wanneer ik de... Voir plus
L'entreprise a répondu
De jongens van fourage.nl zijn altijd goed bereikbaar en leveren goede kwaliteit. Wij fokken springpaarden en nemen stro, kuil en krachtvoer af bij hen. Daarnaast nog enkele andere producten zoals mix... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vandaag volgens afspraak de lading voordroogkuil voor komend seizoen ontvangen. Hidde kwam keurig op tijd met de trekker met voorlader en aanhanger met midi-balen voorrijden. Netjes overlegd w... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fijne communicatie, snelle reactie. Zelfs buiten kantoor uren om. Binnen een dag geleverd na plaatsen van de order! Aantal slechte pakken gehad van anderen en de eerste 2 pakken die we open hebben... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij Fourage nl zetten we ons dagelijks in om betrouwbare en kwalitatieve fourageproducten te leveren aan klanten in de paardenhouderij en veehouderij. Denk hierbij aan ruwvoer, krachtvoer en stalstrooisels. We leveren zowel aan particulieren als bedrijven, en doen dat met aandacht voor de wensen van onze klanten én de behoeften van hun dieren. Waarbij alle partijen ruwvoer worden voorzien van analyses, zodat we exact weten wat er in het product zit. Onze achtergrond ligt in de agrarische-/paarden sector. We hebben zelf jarenlang ervaring opgedaan in de praktijk, en weten daardoor wat er speelt op stal en in het land. Die kennis helpt ons om met onze klanten mee te denken en producten aan te bieden waar echt behoefte aan is. We werken graag samen met partijen die net als wij waarde hechten aan kwaliteit, betrouwbaarheid en een eerlijke werkwijze. Of het nu gaat om een enkele baal of een grotere levering – we proberen altijd te zorgen voor duidelijke afspraken en een goede service. Wat ons drijft, is vooral de passie voor het vak en voor de sector. We doen ons werk met plezier en zetten ons graag in om bij te dragen aan gezonde, goed verzorgde dieren.
Sloefweg 34, 8316 PL, Marknesse, Pays-Bas
Demande des avis aux clients

Réponse de Fourage.nl
Voor de eerste keer besteld en gelijk enorm tevreden! Zowel de kwaliteit als de klantvriendelijkheid heeft echt een positieve indruk achter gelaten. Ook zijn ze super flexibel en denken ze graag met je mee. Wij komen zeker terug!

Réponse de Fourage.nl
Goede communicatie en snelle reactie van Fourage.nl , snelle levering van het bestelde product. Ook is het keurig afgeleverd , met van te voren bericht door de vervoerder.

Réponse de Fourage.nl
48 balen besteld van tarwestrovezels.
( vervangers van vlas)
Ik vind het mega slechte vervangers vergeleken met vlas en andere tarwestro , het is bij jullie enorm stoffig!
En als ik met 1 baal het weer doet opstrooien (aanvullen) dan kan ik binnen 2dagen weer opnieuw opstrooien.
Vlas deed ik 1 week met 1 baal en kon het uitrekken naar max 9 dagen. Mijn paard is wel een viezerik.
Maar echt stoffig veel veel stoffiger als vlas of andere stovezels balen.
Dus voor die €6,95 per baal vind ik het prijzig kwa kwaliteit.

Hele goede service.
Even een WhatsApp app sturen, kreeg vlot reacties en alles wordt snel geleverd.
Daarnaast wordt je ook goed op de hoogte gehouden wanneer je levering aankomt.

Réponse de Fourage.nl
Goede communicatie en erg snel geleverd. Als leuke verrassing toen ik thuis kwam lagen er naast de pakken ook nog twee voerscheppen. Altijd handig. Product is goed en de prijs is scherp.

Réponse de Fourage.nl
Snelle reactie, goeie kwaliteit en uitstekend afgehandeld. Fijn dat de 40 midibalen ook bezorgd konden worden!

Réponse de Fourage.nl
Fijne communicatie, de bestelling werd snel opgepakt en keurig afgeleverd. Top, dank jullie wel!

Réponse de Fourage.nl
Keurig volgens afspraak geleverd. Goed geregeld en nette communicatie! Helemaal super! Wij bestellen hier in de toekomst zeker vaker!

Réponse de Fourage.nl
Snelle reactie en sneller geleverd dan verwacht.

Réponse de Fourage.nl
snelle levering vriendelijke chauffeur goede prijs

Réponse de Fourage.nl
Goede prijs-kwaliteitverhouding, bestelling werd snel verwerkt en ook snel geleverd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Réponse de Fourage.nl
Een goed advies en snelle levering. Een prima service dus😁

Réponse de Fourage.nl
fijn contact! Afspraken werden Goed nagekomen. Enorm tevreden!

Réponse de Fourage.nl
Eerste keer besteld bij ze, zelfde avond betaal verzoek gekregen en volgende dag de levering al aan huis.
Snelle service en vriendelijk. En betaalbaar, ook erg belangrijk vind ik.

Réponse de Fourage.nl
Super bedrijf,reageren super snel op vragen.
Snelle levering, super service en komen afspraken na.
Echt een aanrader.