Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Efter en mail til frankly insure overførte de heldigvis penge tilbage Købte en IPhone i greenmind, der skulle følge en gratis måned forsikring med fra Frankly insure. Ikke en abonnementsordning. D... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Forsikringen af min søns bærbare computer har flere fordele. For det første er der ikke en større ekstra udgift sammen med køb af computeren som jo i sig selv er dyr. Dernæst er forsikringen mere flek... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en super god oplevelse med Frankly Insure. Det hele gik hurtigt og nemt, og min reparation blev behandlet uden problemer. Jeg fik den hurtigt tilbage igen, og kommunikationen var klar o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Frankly Insure gør forsikring nem og forståelig. Vi tilbyder digitale løsninger, der er skræddersyet til dine behov uden skjulte gebyrer eller bøvl. Vores mål er at skabe tryghed gennem ærlig rådgivning og enkel adgang til de rigtige dækninger. Hos os får du moderne forsikring med menneskelig kontakt. Tryghed kan gøres simpelt!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Super kundeservice

Nemt at tilmelde ved køb af ny mobil. Månedlig betaling der kan afmeldes anytime. Jeg kom til at afmelde i MobilePay ved en fejl og ringede til kundeservice og fik aktiveret mit abonnement igen med det samme og fik ekstra gratis dækningsperiode oveni 👍🏻 Har dog ikke skade anmeldt hos dem pt., men super kundeservice so far.

16 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super tilfreds med at Frankly…

Jeg er super tilfreds med at Frankly Insure der kan finde på alternative og løsninger til et problem på iPhonen, som ellers så ude til at være umuligt. Mange tak til de søde og hjælpsom medarbejde.

1 mai 2025

God kundeservice

I forbindelse med at jeg har anmeldt en skade har der desværre været omstændigheder der har medført en længere behandlingstid, men efter kontakt med Frankly Insure har vi sammen fundet en fin løsning.
Jeg er er tilfreds med mine forsikringer og synes de har en god og fair kundeservice.
Jeg anbefaler gerne dette selvskab.

16 mars 2025

Super service!

Jeg havde lige afmeldt dem, da jeg opdager at min mobil havde fået større skade end jeg troede, og de var virkelig søde og sagde at jeg stadig havde et par dage hvor min police dækkede, så SUPER service!!
Louis var en virkelig rar medarbejder at snakke med!!

10 mars 2025

God service og support

7 janvier 2025
Logo de Frankly Insure

Réponse de Frankly Insure

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god service og support. Vi står altid klar til at hjælpe dig igen.

- Frankly Insure

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, sælger var sød og rar, men at få en skade igennem er alt for bøvlet… brug et almindeligt anerkendt forsikringsselskab i stedet for

OPDATERING!!
Firmaet har kontaktet mig og vi har derefter fundet en rigtig god løsning, Frankly kan desværre ikke gøre for dem der varetager skaderne mangler samme gode evner indenfor service som dem selv.. de er OBS på situationen og arbejder på at forbedre kundernes oplevelse hvilket jeg kun kan anerkende, hatten af for både den første medarbejder og den som kontaktede mig idag for at beklage min oplevelse

3 décembre 2024
Logo de Frankly Insure

Réponse de Frankly Insure

Hej Martin,

Vi er virkeligt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi vil forsøge at kontakte dig hurtigst muligt, så vi kan få løst sagen på en god måde.

Vh Frankly Insure Teamet 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Super skøn service og hurtig…

Super skøn service og hurtig assistance! Jeg synes klart det kan betale sig at få FranklyInsure på sine telefoner, jeg beholder klart forsikringen på begge mine telefoner.

Tak til Kenneth for at være en super guide

25 novembre 2024

Insured my Macbook

I've insured my expensive MacBook for 4 months now.
So far extremely easy communication with the Frankly team and I feel very safe with my insurance at a good price.

Have yet to use my insurance, but better to have one and not need it, as opposed to needing it and not having one.

8 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fedt med en forsikring som er billig og…

Fedt med en forsikring som er billig og hvor man ikke har afskrivning på sin telefon så hvis den går i stykker får man hele beløbet pånær den lave selvrisiko de har, helt klart en af de bedste elektronik forsikringer jeg har tegnet

18 juillet 2024

Nemt og billigt

Super nemt at oprette, virkelig billigt, skulle ikke forholde mig til en hel masse, jeg skulle bare swipe på MobilePay. Har heldigvis ikke haft brug for det endnu, men kan klart anbefales👍🏼

8 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus