Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De geuren blijven me verrassen hoe 1 op 1 ze zijn echt onwijs goed sinds ik dit merk heb ontdekt scheelt me dat enorm in mijn portemonnee ;) voor mij niks anders meer Top ga zo door !!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne contact gehad aangezien mijn geur niet in de gewenste hoeveelheid ml online beschikbaar stond Wat proefjes ontvangen bij mijn bestelling en meteen meer besteld ondanks ik al 6... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Parfumerie
  2. Fournisseur de cosmétiques et de parfums

Écrit par l'entreprise

Frederic Patric Parfum is de officiële webshop voor luxe en langhoudende parfums, geïnspireerd op bekende designergeuren – maar dan voor een eerlijke prijs. Onze missie is om premium kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen die houdt van een verfijnde geurbeleving. In onze collectie vind je Eau de Parfums, Extrait de Parfums, hair- en bodymists en discovery sets waarmee je meerdere geuren kunt proberen of cadeau kunt doen. Dankzij de hoge concentratie parfumolie blijven onze geuren de hele dag aanwezig en genieten klanten van dezelfde luxe ervaring als bij dure merken, maar zonder het hoge prijskaartje. Bij iedere bestelling ontvang je een gratis sample en vanaf €40,- profiteer je van gratis verzending. Daarnaast bieden wij bundelkorting: hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart. Onze klanten waarderen ons om de uitstekende service, snelle levering (vandaag besteld = vandaag verzonden) en de hoge klanttevredenheid. Ontdek zelf waarom steeds meer parfumliefhebbers kiezen voor Frederic Patric Parfum.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een goede geur heb ik ontvangen…

Wat een goede geur heb ik ontvangen zeg! Een mooie fles en de geur blijft goed zitten. Ik heb er ook gratis samples bij ontvangen waardoor ik een nieuwe geur ontdekt heb die ik zeker nog ga aanschaffen. Heel blij!

22 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik een geur van Frédéric Patric…

Ik gebruik een geur van Frédéric Patric die geïnspireerd is op Stronger With You Absolutely by Armani en ben erg tevreden. De geur is warm, licht zoet en perfect voor de avond.

Hij blijft lang hangen. Ik krijg er regelmatig complimenten over. Zeker een aanrader als je een sterke maar betaalbare geur zoekt.

22 avril 2026

Oud Wood Review

Ik vind Oud Wood van Frederic Patric echt een lekkere geur. Hij is echt 1 op 1! En hij blijft ook nog eens lang hangen, zeker een aanrader! Z1 Zadiq en Voltaire en Tardus-Xerjoff Torino zijn ook aanraders!
Meest uitgebreide assortiment en geuren blijven dagenlang hangen!

21 avril 2026

Supper en goede kwaliteit

Echt super lieve mensen en ze helpen met alles wat hun kunnen erg vriendelijk en geduldig en meedenkend. En ook snel gezorgd gister besteld en kan er vandaag mee lopen heerlijk. Ben er helemaal fan van,bedank jullie zijn echt super! Ik kan nu minder uit geven aan meer geurtjes ❤️

21 avril 2026

Aanrader.

Wat een leuke en heerlijke parfums hebben ze in het assortiment. Ik ben heel erg tevreden. De verpakking is goed en een snelle verzending. Ze maken er een leuk pakket van. Prijs en kwaliteit naar verhouding. Ik ga kan Frédéric Patrick van harte aanbevelen.

Trouwens de klantenservice reageert snel.

17 avril 2026

Perfect!!

Het luchtje ruikt echt super lekker. Snelle levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Echt een aanrader!!!

13 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling soepel en lekkere geur

Bestellen ging heel soepel en levering was snel. Mijn dochter zocht iets wat op Chloé lijkt en deze geur bevalt goed.
Na een halve dag ruiken we de geur nog heel goed.

11 mars 2026

Supergoede ervaring!

Omdat mijn lievelings parfum Chloë love niet meer verkocht wordt ben ik gaan zoeken naar een goeie dupe als vervanging. Ik kwam via goeie recensies terecht bij Frederic Patric Parfum en dacht: ik probeer het gewoon!
Het was makkelijk te bestellen, werd binnen een paar dagen bezorgd en ik vind het verrassend hoe goed het ruikt en ook blijft hangen, zelfs tot eind van de dag!
Kortom: het is een aanrader 5 sterren!
De prijs is ook nog eens voordelig dus ik ga hier zeker weer bestellen!

11 mars 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus