Freelifer - Autocamper RejserAvis

4,3

En lidt sent tilbagemelding fra os, men bedre sent end aldrig! 😃 Vi havde den skønneste tur med Freelifer rundt i Marokko i Marts 2026, sammen med en masse skønne mennesker! Det må siges at... Voir plus

Et helt igennem eventyrligt veltilrettelagt tur i Tyrkiet forår 26 med Freelifer ( Annemette og Kim) Vi beundrer jeres evner til at researche,planlægge og gennemføre camperture i de mest smukke... Voir plus

Netop hjemvendt fra en helt igennem fantastisk oplevelsesrig, og veltilrettelagt tur på ca.5000km gennem Tyrkiet. Turen har givet os masser af indtryk af et utrolig flot land med en meget gæstfrie og... Voir plus

40% billigere end konkurrenten.. Sikke et godt argument for en katastrofetur. Helt forståeligt i ikke selv deltager fysisk i disse “fantastiske” eventyr i formår at stable på benene. Endnu et medl... Voir plus

1. Voyagiste
  2. Fournisseur d'excursions culturelles
  3. Résidence pour personnes âgées
  4. Agence de location de camping-cars
  5. Agence d'excursions
  6. Agence de voyages

Vi er et nordjysk firma, der planlægger og arrangerer rejser for autocamper entusiaster. Alt er planlagt. Og vores ture kan ses på www.freelifer.dk autocamper rejser. Vores rejse gæster er normalt mellem 50 og 80 år og har kørt i mange forskellige typer autocampere og vans - alle rejsende er velkomne. Autocamper kan være lejet eller ejet. Man kan have hund med. Der er mange oplevelser inkluderet i vores rejser, men alle er fri til at køre i eget tempo.

4,3

N'a pas répondu aux avis négatifs

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

26 dage Marokko rundt i Autocamper

En fantastisk velorganiseret Marokko tur i Autocamper. Turen bragte os rundt i Atlas bjergene, Saharas ørkensand og de civiliserede byer langs kysten. Guidede ture i Marrakesh, Casablanca og gode vandreture i natur såvel Medinaer, alt velorganiseret.
Tilmed gav turen med de 12 øvrige autocampere nogle gode snakke og venskaber.
Vi kan varmt anbefale formen og rejselederne Annemette og Kim.

15 février 2023
Logo de Freelifer - Autocamper Rejser

Réponse de Freelifer - Autocamper Rejser

I er godt nok nogle dejlige mennesker, og tusind tak for jeres svar og ros. Det er vi så glade for. Vi havde en fantastisk rejse sammen med jer :) <3

Turen til Morocco

Turen til Morocco med 12 andre autocampere, og de dejligste turledere ANNEMETTE OG KIM som gav os de mange uforglemmelige oplevelser på hjul 2700 km i 27 dage blev det til. Vi boede trygt på de mange forskellige campingpladser, blev ført gennem de mange forskellige medinaer med og uden guide, selv på Drommedarridningen havde vi (heldigvis) lokal guide. der blev også knyttet mange venskaber på turen. Det blev en tur der har sat sig på nethinden de dejligste oplevelser.

15 février 2023
Logo de Freelifer - Autocamper Rejser

Réponse de Freelifer - Autocamper Rejser

Tak til jer tre. Det var så fantastisk at have jer med. I forstår virkelig at opleve i nuet og lande i den verden i lige befinder jer i 🤗❤️ tusind tak 😊