Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sacs et de valises
  2. Magasin de sacs
  3. Magasin de sacs et bagages

Écrit par l'entreprise

FRENKY is dé slimme underseater voor reizigers die licht, slim en zonder extra kosten willen vliegen. Met afmetingen van 40 x 30 x 15–20 cm past hij perfect onder de stoel en mag gratis mee als handbagage bij vrijwel alle grote luchtvaartmaatschappijen – zoals KLM, Transavia, easyJet, TUI, Vueling, Wizz Air en Eurowings. Wat FRENKY uniek maakt: 50% meer pakruimte dankzij een slim vacuümcompartiment Waterdichte toilettas voor al je verzorgingsproducten Verborgen paspoortvak + handige fleshouder Weerbestendige, duurzame stof en geïntegreerde waszak Onze missie is om reizen makkelijker te maken. Met slimme, ruimtebesparende oplossingen en het gebruik van gerecyclede PET-flessen combineren we duurzaamheid met praktisch gemak. Zo pak jij sneller in, reis je lichter en hoef je je geen zorgen te maken over extra bagagekosten.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Blij met mijn FRENKY underseat trolley

Ik ben erg blij met mijn FRENKY underseat trolley! Vlak voor mijn korte vakantie ging ik door mijn rug, waardoor een rugzak geen optie was. Ik zocht snel een praktisch alternatief (geen cabine trolley) en vond dat in deze underseater trolley.

Na fijn mailcontact direct besteld en de volgende dag al in huis, top service! Mijn reis verliep vlekkeloos. Echt een aanrader!

1 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

De verwerking van de retour ging al mis…

De verwerking van de retour ging al mis bij het verkrijgen van een retourlabel. Ik heb het product dezelfde dag van ontvangst aangemeld voor retour.Na mailen en telefonisch contact kreeg ik dat met gedoe. De retourbetaling duurt lang. De bestelling zonder geld retour duurt nu al 18 dagen. Voor zo'n dure tas slechte service!

2 avril 2026

Super super snelle levering

Super super snelle levering. Mail contact gehad en degene had ervoor gezorgd dat ondanks dat DHL al geweest was de trolley toch nog dezelfde dag op de post kon. Super top!! En blij met mijn FRENKY underseat trolley

24 mars 2026

Ipv handbagage

Nog niet gebruikt maar lijkt mij heel handig ! Wij vliegen ongeveer zes keer per jaar naar Spanje. Hebben daar ook kleding dus hoeven alleen een paar dingetjes mee te nemen en hebben geen zin om iedere keer te betalen voor handbagage. En dit koffertje kun je achter je aan trekken!

27 février 2026

Ik kijk er naar uit!

Ik hé. Het frenky karretje toegestuurd gekregen en ga het volgende week gebruiken. Ik ben benieuwd.

9 février 2026

Réponse : Frenky

Dank je wel Trees. Leuk om te horen dat de FRENKY trolley onderweg is naar zijn eerste trip. We wensen je alvast een fijne reis volgende week.
FRENKY goes to… wherever the journey begins. ✈️

Great product !

Ordering was quick and easy, delivery was fast, and the product exceeded expectations. It looks great and feels high quality ! Very satisfied with the purchase.

5 février 2026

Réponse : Frenky

Thank you for your kind words Derk. Great to hear the ordering and delivery went smoothly and that the product exceeded your expectations. Quality and thoughtful design are exactly what we aim for at FRENKY. FRENKY goes to… wherever the journey begins. Safe travels. ✈️

Top service

De FRENKY rugzak ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook heel fijn om mee te reizen. En wat een service… daar kunnen menig bedrijven nog was van leren. Er was iets kapot gegaan bij mijn rugzak, nadat ik het contact formulier had ingevuld werd er snel contact met mij opgenomen en heeft FRENKY direct besloten om mij een nieuwe rugzak op te sturen. 👌🏻👌🏻

6 février 2026

Réponse : Frenky

Dank je wel Ingrid voor je mooie review. Fijn om te horen dat de rugzak zo prettig reist en dat onze service zo goed is ervaren. Mocht er onderweg iets gebeuren, dan vinden we het belangrijk dat het snel en netjes wordt opgelost. Goed om te lezen dat dit voor jou zo is verlopen. Safe travels ✈️

Goed product, goede service

Goed product, correct geleverd en precies naar wens allemaal.

19 janvier 2026

Réponse : Frenky

Dank je wel Mark. Fijn om te horen dat alles correct is geleverd en naar wens is. Safe travels ✈️

snelle bezorging

snelle bezorging, mooie details, prachtige kwaliteit

26 janvier 2026

Réponse : Frenky

Dank je wel mevrouw. Fijn om te horen dat de snelle bezorging, de details en de kwaliteit zo in de smaak vallen precies waar we bij FRENKY veel aandacht aan besteden.
Safe Travels ✈️

Rappe levering

Rap, goed en compleet. Mooie tas !

19 janvier 2026

Réponse : Frenky

Dank je wel Ingmar. Fijn om te horen dat alles snel, compleet en naar verwachting is verlopen. Safe travels ✈️

Prima service en after sales

Prima service en after sales

6 janvier 2026

Réponse : Frenky

Dank je wel Martijn! Fijn om te horen dat onze service en after sales goed zijn bevallen daar doen we het voor.
Safe travels met FRENKY ✈️

Noté 5 sur 5 étoiles

Ziet er mooi en degelijk uit

Ziet er mooi en degelijk uit, ga in febr uitproberen

3 janvier 2026

Réponse : Frenky

Dank je wel Mieke. Fijn om te horen dat de tas mooi en degelijk aanvoelt. We wensen je alvast fijne reizen in februari.
FRENKY goes to… wherever the journey begins. ✈️

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd, goed verpakt
Tas straalt kwaliteit uit, we gaan hem proberen

8 janvier 2026

Dank je wel Jurgen! Safe travels met FRENKY ✈️

Erg fijn!

Het is een mooie praktische rugtas. Het handpompje werkt echter niet, daarom heb ik zelf eeen kleine ekectrisch pompje gekocht om mee te nemen op reis. Dat werkt perfect en dan is het een top underseater!

24 novembre 2025

Réponse : Frenky

Dank je wel Brenda voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je de rugzak als mooi en praktisch ervaart. Jammer dat het handpompje voor jou niet prettig werkte, goed dat je zelf een oplossing hebt gevonden die voor jou fijn is. De handpomp is vooral bedoeld als on-the-go oplossing; thuis werkt het vacuüm het beste met een stofzuiger. Op onze website vind je ook een korte how-to-use uitleg met tips: https://frenky.com/nl/pages/how-to-use
Mooi om te lezen dat het voor jou uiteindelijk een top underseater is geworden. FRENKY goes to… wherever your journey takes you. ✈️

Noté 4 sur 5 étoiles

Dank u voor uw reaktie laatst

Dank u voor uw reaktie laatst. De 17 inch laptop past er wel in maar je kan de tas dan niet afsluiten.
Hij blijft er uit steken
U stelt voor een trolley te nemen. Wordt ie dan niet te groot? Beter zou het zijn mij die te doen toekomen.

21 décembre 2025

Op tijd ontvangen en verzorgd

Op tijd ontvangen en verzorgd

29 novembre 2025

Réponse : Frenky

Dank je wel. Fijn om te horen dat alles op tijd en verzorgd is ontvangen. Safe travels met FRENKY. ✈️

Noté 4 sur 5 étoiles

ik heb nog niets ontvangen- is geheel opgelost

ik heb nog niets ontvangen
ik heb geen geen bericht gekregen over levering

Alles is prima en op tijd opgelost. Bedankt voor de extra stappen

9 décembre 2025

Réponse : Frenky

Hoi Henk, dank je wel voor je bericht. We hebben inmiddels contact gehad en alles samen netjes opgelost. Je bestelling betrof een pre-order die oorspronkelijk pas vanaf 22 december geleverd zou worden, maar we hebben de trolley gelukkig eerder kunnen uitleveren. We hopen dat alles nu naar wens is en dat je veel plezier hebt met je FRENKY. Safe travels. ✈️

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus