De gjorde det godt. Var gode til kontakt omkring valg af farve på gulv, som var en forsikringssag. De havde en rigtig fagmand på opgaven, og så en lærling. Meget flinke og rare at have på kontoret, me... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg skulle have lagt et linoleumsgulv i mit køkken. Frenning Gulve havde både et godt ry mht. linoleumsgulve og en konkurrencedygtig pris. De er nogle top-professionelle fyrer, som svarer hurtigt på m... Voir plus
Sublim gulvservice. Har de sidste mange år benyttet Frenning Gulve til opgaver med nye linoleumsgulve, gulvslibninger Mv. De har altid kommet som lovet. Udført deres arbejde uden d... Voir plus
Flot arbejde, til tiden, og god kommunikation! Hele vejen igennem en god oplevelse med frenning gulve. De var hurtige til at vende tilbage på min forespørgsel, med et besøg og give tilbud. Resultatet... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Frenning Gulve ApS har i mere end 10 år serviceret erhvervskunder og private med flotte og holdbare gulve. Vores tilgang til arbejdet udspringer af vores ønske om altid at levere løsninger i høj kvalitet, uanset om det er trægulve, linoleum eller vinyl.
Coordonnées de contact
Nørregårdsvej 54, 2610, Rødovre, Danemark
- kontakt@frenninggulve.dk
- frenninggulve.dk
Fremragende service og et godt resultat.
Fantastisk flot nyt gulv
Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.
Vi er meget tilfredse med det arbejde…
Vi er meget tilfredse med det arbejde Frenning Gulve ApS har udført i vores køkken.
Frenning Gulve er meget grundig med deres arbejde -de gør rent efter endt arbejdsdag.
Vh. Familien Nordahl
Nyt køkkengulv og gæstetoilet
I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.
Anbefaler
De er kommer til aftalt tid, er færdige til aftalt tid.
Og møder en med smil og arbejdsgejst.
Håndværket sidder i skabet 1 gang.
Vil klart anbefale dem.
Perfekt samarbejder
Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år.
Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde.
Tak for det.
Med venlig hilsen.
Per Vigel Aps
Jeg kan varmt anbefale dette firma
Jeg kan varmt anbefale dette firma, de står altid på hovedet for dig. Har man et problem er de altid klar til at hjælpe, super dygtige håndværkere.
Pris og aftalt tid bliver altid overholdt. Er altid klar til at løfte både små og store opgaver. 👍 rart at møde håndværkere som sætter en ære i deres arbejde, det gør Frenning gulve.
Mvh. Jesper Damsgaard
Godt gulv........
Prøv at beskriv noget godt! Det er ikke nemt, men jeg vil lige prøve.
Frenning Gulve:
"En aftale er en aftale" også når det er surt. Håndværk i højsæde på den gode måde,
Jeg har haft mange opgaver med disse herre, de siger deres mening!! også når det ikke er til deres fordel. De vil helst levere et godt gulv og til tiden, så det er svært, at få dem til at hoppe over der hvor det er nemt.
Jeg har både små opgaver og store opgaver, de løser disse opgaver med en stolthed som man skal lede længe efter.
Hvis du er usikker, på hvem der skal lave dit gulv. så skal du bare ringe til dem, du bliver taget godt imod.
En god håndværker er det halve arbejde 😉
Martin Bidstrup
Sublim gulvservice.
Sublim gulvservice.
De har altid kommet som lovet.
Udført deres arbejde uden de mindste gener eller problemer.
De vil hellere undlade at få en opgave, hvis det for kundens side ikke ønskes korrekt udført.
Og går derfor ikke på kompromis, med hverken materialer eller hvordan opgaven ER udført så kunden er glad.
Prisen kontra kvaliteten fås ikke bedre.
Så kan på det varmeste anbefale dem.
Mvh Jonathan Nilsson
Ejendomsinspektør
Højgaard Ejendomme A/S
Frenning Gulve
Frenning Gulve
De kommer til aftalt tid og laver pænt arbejde.
Vores beboere er meget glade for deres måde at arbejde på.
Margrethegården
Roskilde
Har kun gode erfaringer med Frenning…
Har kun gode erfaringer med Frenning gulve.
Imødekommende medarbejder som udfører et flot arbejde.
Arbejdet bliver altid udført på aftalt tidspunkt og til prisen.
Vi benytter firmaet ml. 30 og 50 gange hvert år, til gulvarbejde i flyttelejligheder
Frenning gulve udfører et rigtigt godt…
Frenning gulve udfører et rigtigt godt stykke arbejde både når det gælder nye belægninger og renovering/slibning af gamle gulve.
De er utrolige fleksible og priserne afspejler kvaliteten.
Jeg bruger altid Frenning Gulve på mine Sjællandske ejendomme.
Allan Jørgensen Ejendomsinspektør
Jeg har haft en vandskade på mit…
Jeg har haft en vandskade på mit egetræsgulv
Man kan ikke se forskel på det gamle og nye gulv
Min trappe til første sal og kælder har jeg fået gulvtæppe på
Super flot lavet
Har fået slebet min gulve og bordplader
Kan varmt anbefale firmaet derfor 5 stjerne
Gitte Hansen
Rødovre
Super oplevelse
Frenning gulve renoverede mit køkkengulv, ca. 17 m2.
De var hurtige og omhyggelige. Flot resultat, og pænt ryddet op bagefter.
Kan klar anbefales
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.