Ik had de parfum Legacy voor de meest gunstige prijs hier besteld, was ook gelijk voor het eerst. Binnen 3 dagen had ik de parfum in huis. Zeker een shop waar ik toekomstige bestellingen ga plaatsen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Had een parfum besteld later bleek dat deze niet meer op voorraad was en dit een fout was. Hier hebben ze mij netjes mee gemaild en vertelde ze mij dat het langer kon duren. Uiteindelijk heb ik hem na... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Excuses voor de verwarring. Laten we de tekst aanpassen aan de correcte naam: frissebroeder.nl. frissebroeder.nl is een online winkel die bekend staat om zijn uitgebreide selectie hoogwaardige parfums tegen lage prijzen. Met een passie voor geuren en een streven naar klanttevredenheid, biedt frissebroeder.nl een unieke ervaring voor parfumliefhebbers. Bij frissebroeder.nl kun je een breed scala aan parfums ontdekken, variërend van populaire merken tot nichegeuren. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse smaken en voorkeuren van klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke favoriet, een trendy nieuwe geur of iets unieks om je persoonlijkheid te benadrukken, frissebroeder.nl heeft het allemaal. Wat frissebroeder.nl onderscheidt, is hun inzet om hoogwaardige parfums aan te bieden tegen lage prijzen. Ze begrijpen dat het hebben van een heerlijke geur een luxe moet zijn die voor iedereen betaalbaar is. Door slimme inkoopstrategieën en directe samenwerkingen met leveranciers, kunnen ze concurrerende prijzen handhaven zonder concessies te doen aan de kwaliteit van hun producten. Bij frissebroeder.nl kun je erop vertrouwen dat je authentieke parfums van hoge kwaliteit ontvangt. Ze werken alleen met gerenommeerde leveranciers en garanderen dat alle producten op hun website 100% origineel zijn. Dit geeft klanten gemoedsrust bij elke aankoop die ze doen. Bovendien biedt frissebroeder.nl een gebruiksvriendelijke website met een intuïtieve interface, waardoor het winkelen een plezierige ervaring wordt. Je kunt eenvoudig door de verschillende categorieën bladeren, gedetailleerde productinformatie vinden en moeiteloos je gewenste parfums bestellen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw parfum voor jezelf of een uniek cadeau voor iemand speciaal, frissebroeder.nl biedt een uitstekende keuze aan hoogwaardige parfums tegen lage prijzen. Laat je betoveren door de wereld van geuren en geniet van de luxe van een heerlijk parfum, zonder je budget te overschrijden.
Coordonnées de contact
Mahoniehout, 1507ED, Zaandam, Pays-Bas
- frissebroeder@gmail.com
- frissebroeder.nl
Top Shop!
Zeker een shop waar ik toekomstige bestellingen ga plaatsen.
Excellent shop...
Excellent shop...
I order for a first time from this shop.I received my order in excellent package with DHL.I am very happy with my order.I recomend this shop.
Zeer tevreden
De levering was uitermate snel
De service was ook echt top
En natuurlijk de prijs van de parfums was ook echt geweldig
Ik kan alleen maar aanraden om vaker bij FrisseBroeder te bestellen!
Super!
Heel snel geleverd. Product goed verpakt. Gewoon hoe je het wil! Echt perfect!
Beste parfum en service
Zoals altijd top kwaliteit en service.
Top geurtjes voor een mooie prijs en zelfs eentje gratis gekregen omdat ik vaker heb besteld.
Deze man zorgt tot je echt een frisse broeder bent 10/10
Parfum levering
Voor het weekend bestel en vandaag (zaterdag) in huis. Het geurtje is hoe het hoort te zijn!
Daarnaast ontbrak mijn huisnummer, die hebben ze me netjes gemaild om te vragen welk nummer het moet zijn.
Top Service
Top Service ! Ging iets niet goed aan de kant van DHL contact opgenomen met Frissebroeder, reageerde heel snel en het is netjes en snel opgelost 👍🏻 Top Webshop !
Great quality, quick shipping, be careful with DHL
I ordered a fragrance from them and it was delivered in 2 days. Very good selection as well of niche/Arab fragrances, Very happy with the purchase. Only note is DHL almost missed my address and delivered my package to a neighbour. So be very careful and descriptive when inputing your address.
Donderdag avond een parfum besteld…
Donderdag avond een parfum besteld :khadlaj island: zaterdag middag al binnen erg goed verpakt in piepschuim top prijs en echt hele goede parfum
Zeker een aanrader ik ga 100% vaker bestellen
Super service 🫶🏼
Hele fijne eerste ervaring gehad met Frissebroeder. Ik had mijn adres verkeerd doorgegeven, zij hebben dit gelijk voor mij kunnen wijzigen. Daarnaast, had ik mijn pakketje heel snel in huis en kreeg ik er ook nog eens een extra luchtje bij. De parfum die ik overigens heb besteld is echt super en blijft de hele dag hangen. Zeker een aanrader!
Ik schrijf niet snel een review maar..
Ik schrijf niet snel een review maar de service van Frissebroeder was zo goed dat ik hier een uitzondering voor maak. Ik stuurde een bericht met de vraag of een bepaald geurtje nog op voorraad was. Frissebroeder heeft mij persoonlijk geholpen en goed geadviseerd. Netjes aangegeven dat het bezorgen van het pakketje wat langer kan duren ivm feestdagen. Pakketje kwam 2 dagen later aan (dit heeft te maken DHL en niks met Frissebroeder). Netjes verpakt met de juiste producten. Klein cadeautje erbij. Top service en bedankt voor de moeite en tijd die je hebt genomen!
Veel keuze en nette prijzen
Veel keuze en nette prijzen. Ook snel verzonden! :-) zeker een aanrader!
Everything was perfect
Good Communication with the Worker (even the Boss) fast Delivery and perfect Parfums 😮💨😮💨
Super goeie parfum voor een leuke…
Super goeie parfum voor een leuke prijs. De beste man heeft me er nog een gratis auto parfum bij gegeven.
Top service
Top service! Bestelling werd snel verzonden en perfect verpakt. En daarbovenop kreeg ik nog een gratis parfum! Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Uitstekende service
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij FrisseBroeder. Ik werd goed geholpen, en ik voelde me echt als klant gewaardeerd. Zelfs toen een parfum dat ik wilde kopen tijdelijk uitverkocht was, nam FrisseBroeder persoonlijk de moeite om me alsnog aan de parfum te helpen. Dit vond ik echt een geweldige service!
De levering was ook precies zoals beloofd: snel en netjes verpakt. Het parfum was in perfecte staat bij ontvangst en ik kreeg zelfs nog een extraatje mee waar ik erg blij mee was.
Het assortiment spreekt voor zich, en tot nu toe waren dit 2 perfecte bestellingen en ik kan hem daarom ook zeker aanbevelen! Geen twijfel, maar gewoon doen.
Uitstekende service en heerlijke…
Uitstekende service en heerlijke geuren. Wat wil je nog meer? Niet twijfelen—gewoon bestellen!
Parfum 10/10 snelle bezorging + kreeg…
Parfum 10/10 snelle bezorging + kreeg er ook een gratis parfum bij zeker een aanrader om te bestellen!!
Ontzettend goede service!
Ik heb onlangs de parfum liquid Brun besteld en ik ben echt super tevreden! De geur is fantastisch en het is echt een top product. De service was ook helemaal in orde, alles was snel geleverd en netjes verpakt. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik hier zeker nog een keer ga bestellen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.