FromglobeAvis

1. École d'anglais
  2. Séjour linguistique (anglais)
  3. Fournisseur de cours de langues étrangères
  4. Agence d'excursions
  5. Agence de voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Vzdelanie je dnes súčasťou každodenného života a ľudia sa vzdelávajú celý život. FromGlobe organizuje jazykové pobyty na zahraničných školách pre deti a mládež, tak ako aj dospelých a firmy. Okrem jazykového štúdia FromGlobe poskytuje aj stredné a vysoké školy v celom svete, Work & Travel a Au-pair programy.

Bien

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Registraciá / prezentácia

Dcéra sa chystá pobyt v roku 2026. Prečo sme sa rozhodli pre Fromglobe?Veľmi dobrá prezentácia ponuky a okamžitá reakcia na dopyt s možnosťou telefonického rozhovoru. A to bola nedeľa. Podrobné vysvetlenie celého priebehu pobytu, na všetko mi bolo odpovedané skôr ako som položil otázku. Dcéra sa teší už teraz a my s ňou.

3 août 2025

Our experience is positive in general

Our experience is positive in general. We are very satisfied with organisation, comunication, teamleader, university with its teachers, english lessons, programme and trips in the free time. Our daughter has become friends with other international students, what also broaden horizons.

12 août 2025

Tento tábor ma veľmi prekvapil a bol…

Tento tábor ma veľmi prekvapil a bol veľmi dobrý aj som sa lepšie naučila po anglicky aj som si našla veľa dobrých kamarátov výlety aj aktivity boli veľmi dobré všetko sa mi páčilo❤️
URČITE ODPORÚČAM

11 août 2025

perfect experience 👏👍

perfect experience!

only positive feedback possible!

campus is perfectly managed the entire stay, precisely prepared, interesting daily programm, great study programm, opportunity to explore most favourite places :-) in the country, new international relationships and many new friends….and fun

great leaders - helpull, parents are informed several times during the day…with every detail…

Our second campus - London, Ireland

I could only recommend it.

10 août 2025

moja skusenost

toto bola moja druha skusenost s fromglobe od zaciatku som sa tu necitila tak dobre ako na tom prvom zajazde neviem velmi povedat preco ale bol to taky celkovy dojem, na malte som sa cila trochu lepsie aj ako partia sme sa na tom zhodli no kazdopadne nelutujem ze som tu bola nasli sme si super partiu aj napriek niekolkym nedorozumeniam sa nakoniec vsetko dalo dokopy

9 août 2025

Super

Super, až na par veci.. jiny hotel nez na strankach fromglobe, voda nezabezpecena, organizace vetsinou chaos

26 juillet 2025

Review

Tento pobyt na Kanárskych ostrovoch bol v pohode, leaderky boli mile a ochotne, avšak mám výhrady voči jedlu a hotelovým službám, šváby na izbe nemuseli byt ale stane sa. Čo sa týka školy bola oveľa lepšia ako na Malte, toto sa mi páčilo.

26 juillet 2025

10/10 camp

Chcem pochváliť organizáciu From Globe a hlavne Nora, Timu a Sáru. Celý projekt bol super – program bol dobre vymyslený, zábavný aj zmysluplný. Najviac si cením prístup leaderov. Keď nastal nejaký problém, zastali sa ma a riešili to férovo a s rešpektom. Bolo cítiť, že im na nás fakt záleží, a to sa dnes len tak nevidí. Celkovo to bola veľmi dobrá skúsenosť. Skvelí ľudia, výborná atmosféra a všetko fungovalo tak, ako malo. Určite odporúčam ďalej.

29 juin 2025

Vynikajúci prístup agentúry

Vynikajúci prístup agentúry, ktorý sa v slovenských podmienkach už len tak nevidí.
Všetky potrebné ale aj zákulisné informácie k môjmu pobytu na Malte, odporúčania na výlety a aj to kam sa ísť dobre najesť. Všetko prešlo úplne hladko a jednanie agentúry sa mi naozaj páčilo. Budúci rok s nimi niekam pôjdem znova!

17 octobre 2019