Frontaal Brewing Company Avis

4,7

Een bestelling geplaatst en geleverd gekregen. Echter door Post.NL niet met zorg behandeld. Hierdoor was een blik kapot gegaan en alle andere blikjes zaten onder t bier. Na melding bij Frontaal kree... Voir plus

Snelle levering van heerlijke biertjes. Frontaal heeft zeer lekkere en divers smakende bieren. Een aanrader om deze te drinken.

Goeie en snelle levering van dit heerlijk smoothie pakket. Prijs/kwaliteit is prima. Ook nog een paar leuke viltjes en stickers erbij 😊

Ik bestel voornamelijk de core range bieren omdat ik die het lekkers vind. Overige bieren heb ik voorheen via de bierclub gekregen maar daar zaten teveel gastbieren tussen. Als ik die wil drinken koop... Voir plus

1. Brasserie

Wij zijn Frontaal, een onafhankelijke microbrouwerij uit Breda met een eigenzinnige kijk op de bierwereld. We zijn in 2015 ons avontuur begonnen op STEK, een creatief bedrijventerrein in de stad. Vanuit een paar zeecontainers groeiden we door naar De Faam, waar we een eigen brouwerij en brouwcafé hebben gebouwd en de productie volledig in eigen handen namen. Sinds 2023 zijn we gevestigd in The Bay, een duurzame brouwerij van 7.500 m² met een state-of-the-art installatie, volledig elektrisch en voorzien van 22.000 m² zonnepanelen. Hier beschikken wij over voldoende capaciteit om door te groeien naar een volume van 120.000 hectoliter per jaar. - “Beer for Thought” is wat wij diep in ons hart voelen. F*ck the status quo! - Dit is alles wat wij willen doen, wij brouwen bieren die jullie inspireren, prikkelen en uitdagen om eens wat anders te drinken. Er zijn zoveel smaken en variaties te ontdekken en daarom brouwen wij jaarlijks meer dan 24 unieke specials en verschillende barrel aged bieren. We denken vanuit het principe “Fuck the status quo” en we doen geen enkele concessie in kwaliteit. In onze brouwerij wordt er geen middelmatig bier gebrouwen, we denken vrijuit en we laten onze creativiteit tot bloei komen.

4,7

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

130 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Voor bierliefhebbers. Frontaal.

Het bestellen gaat makkelijk, ook omdat ik een account heb, de variatie aan biertjes is prima. De speciale editie is een must- have. De bezorging 🚚 is op orde. Ik heb zelf al jaren een abonnement op het bierpakket en kijk er nog steeds elke 2 mnd naar uit. Dus dat zegt genoeg.

15 octobre 2025

Prima

Prima. Vlugge levering en correct verpakt zonder plastic.

8 octobre 2025

Besteld via de webshop

Besteld via de webshop. Alles ging vlekkeloos. Had een verrassingspakket besteld het was een ware verrassing geen saaie core bieren maar knallers van bieren. Was erg blij mee. Top!!

7 octobre 2025

Lekker bier

De bestelling was snel en netjes geleverd
En het belangrijkste: het bier is erg lekker

8 septembre 2025

Goede bieren behoeven geen sier

Goede bieren behoeven geen sier.
Maar het zijn er wat veel :-) Misschien wat minder focussen op alles en nog wat en meer gerichtere keuzes maken. Koploper zijn in een niche markt is niet zo slecht!

7 octobre 2025