Banner for Frontapply AB

Frontapply AB Avis 792

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Från första mötet i butiken, där sten valdes till vårt kök, till montering. Proffs rakt igenom. Otroligt nöjda och rekommenderar starkt!!

Frontapply har ett fantastiskt utbud och verkligt hög servicenivå! Fick hjälp med att skynda på leverans så den skulle komma i fas med byggarna som blev klara tidigare än planerat. Stort plus att de... Voir plus

Otroligt trevlig & serviceinriktad personal samt ägare. Köpt beslag & dörrhandtag i samband med renovering och är väldigt nöjd med både produkt & bemötande. Beställde B&P handtag som inte var den färg... Voir plus

Fantastisk support i butik/orderläggning! Mät-killen var i utsatt tid, kunde mycket bra engelska! Hade även en extrem utrustning som ingav förtroende Extremt snabb tillverkning och leverans!! (I... Voir plus

1. Prestataire de réaménagement de cuisine
  2. Magasin de plans de travail
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin de rénovation

À propos de Frontapply AB

Frontapply är butiken med bänkskivor i toppklass och andra noga utvalda detaljer till hemmet.

Med en väldigt uppskattad kundsupport och kunnig personal kan vi ge dig all hjälp du behöver för att känna dig trygg i ditt köp. Besök oss gärna i vår butik/showroom i Hammarby Sjöstad, Stockholm, eller hör av dig via telefon eller mail.

Varmt välkommen!

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

792 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Snabb leverans och grym service (Stort tack Tobias på kundtjänst!)

Ett stort tack Tobias på kundtjänst som gjorde att allt gick lätt och smidigt. Snabb leverans och grym service, rekommenderar varmt!

21 novembre 2023

Réponse : Frontapply AB

Väldigt roligt att se att du uppskattar vår service Nadine!
Tusen tack för den fina recensionen!
Tobias @ Frontapply

Snabb och smärtfri

20 novembre 2023

Réponse : Frontapply AB

Tack för dina fem stjärnor Annika!
Ellinor @ Frontapply

Bra kundkontakt.

15 novembre 2023

Réponse : Frontapply AB

Hej Caroline, trevligt att få vara till hjälp! Hoppas att det blev toppen med beslagen!
Teamet på Frontapply

Varorna kom på någon dag bara.

Varorna kom på någon dag bara.

15 novembre 2023

Réponse : Frontapply AB

Hej Carolina, det var ett nöje att få leverera din order så snabbt - tack för ditt fina omdöme!

Réponse : Frontapply AB

Hej Susanne, tack för dina fina ord och hoppas att det blev toppen med lamporna!
Ellinor @ Frontapply

Réponse : Frontapply AB

Hej Marie, det var ett nöje att få leverera din order så snabbt - tack för ditt fina omdöme och fem stjärnor!

Stark upphämtning

Leverantören av dörrhandtagen jag beställt skickade ett felaktigt handtag. Frontapply löste det på en vecka, bra jobbat!

4 novembre 2023

Réponse : Frontapply AB

Skönt att det löste sig och stort tack för din positiva respons!

Buster & Punch via Frontapply

Jag bara älskar att Frontapply säljer Buster & Punch! Leveranssäkert och till rätt pris dessutom. Hatten av.

10 novembre 2023

Réponse : Frontapply AB

Kul att du uppskattar vårt sortiment, Mikael!
Tusen tack!
Alva@Frontapply

Bra återkoppling och service via…

Bra återkoppling och service via telefon när problem uppstår. Rekommenderar frontply starkt. Bra sida med både bredd o djup i sitt sortiment!!!!

8 novembre 2023

Réponse : Frontapply AB

Vad roligt att du uppskattade såväl service som sortiment!
Stort tack för fem stjärnor!

Seriöst

Snabbt och gediget

Réponse : Frontapply AB

Tack för det höga betyget, Helena!
Det uppskattas av oss alla på Frontapply.
Martin@Frontapply

Bra och snabb service med mycket…

Bra och snabb service med mycket trevlig personal.

31 octobre 2023

Réponse : Frontapply AB

Vi lyfter på hatten och tackar för det fina omdömet!
Varmt välkommen tillbaka!

Martin@Frontapply

Fantastiskt proffsigt bemötande och…

Fantastiskt proffsigt bemötande och snabb leverans. Vi är mycket nöjda.

11 octobre 2023

Réponse : Frontapply AB

Tack för din fina recension, Tina!
Vi är otroligt glada att allt var till belåtenhet.

Mkt bra

Strul med leveransen, jag fick snabbt kontakt och problemen löste sig bra!!

Réponse : Frontapply AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig att lösa problemen på ett bra sätt!

Bra pris och service!

Réponse : Frontapply AB

Tack för det fina betyget Niklas!

Louise@Frontapply

Grym service och bra produktutbud

Bra service från start till mål. Köpte diskho, köksblandare och terrazzo-bänkskiva. Supernöjd!

19 octobre 2023

Réponse : Frontapply AB

Tack för toppbetyget John, det glädjer oss att du är nöjd med vår service!