3,8

TrustScore 4 sur 5

5 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tycker att det är grymt fascinerande…

Tycker att det är grymt fascinerande hur dem faktiskt kan leverera så bra resultat under så kort tid! Räckte med ett möte för att de skulle kunna analysera våra problem. Sedan kom de snabbt med lösningar som smidigt blev implementerat! Rekommenderar verkligen

26 mars 2026
Avis spontané

Väldigt nöjd med resultatet och processen!

Väldigt nöjd med resultatet. Mitt bolag som jag driver med 12 anställda behövde ett system för checklistor samt ett lite krångligare crm system. Killarna tog fram prototyp och en hel hets lösning för just mitt bolag. 1 vecka senare så var allt redo och fick allt integrerat! Sjukt smidigt, kan starkt rekommendera er som funderar på att söka hjälp när det kommer till digitala lösningar!

23 mars 2026
Avis spontané

Otroligt omoraliskt. Under all kritik.

Det är inte moraliskt rätt att fakturera sådana priser för något ni promptat i Lovable på 15 min killar. Går man in på er kunds sida så ser man bokstavligen lovable loggan. Man ser också defekter och imperfektioner i era sidor som stödjer faktumet att det är vibb kodat - vilket inte är rättvist mot kunden när ni fakturerar så orimligt taskiga priser för de äldre företagare som inte vet om dagens low-code verktyg. När det kommer till SEO så hänger nästan allt på allmänt rykte, som man knappt kan påverka genom en enstaka webbläsarsida. Er chattbot är också direkt importerad från lovable. Det här är såpass omoraliskt så det börjar närma sig en scam. Ni företag som funderar på den här tjänsten - bli inte lurade - vibe coda själv - gör en hemsida för 200 kr - eller använd Wordpress - det är nästan gratis jämfört med den här tjänsten. Det här är pengakåta ungdomar som inte skrivit en rad kod nånsin i deras liv. Och till er som bedriver denhär mycket oetiska verksamheten, var mer transparenta i er sida eller sluta suga upp pengar av småföretag som inte vet vilka verktyg som finns idag. Att ni ens har mage sälja detta är djupt ohederligt och ni bör känna stor skam för alla ni har lurat hittils. Och nej jag är inte en kund men jag är en extern person som observerar era sidor som ni gjort åt andra - jag har varenda en. och jag är fullt berättigad till att förvarna andra om en överprisad tjänst. Det här är vibe kod. Konstiga gradients, överdramatiserad skuggor, fula fonts, osymmetriskt på massa ställen, 0 kunskap om design och ux och massa andra kvalitetsavvikelser på flera av era sidor som ni har gjort åt andra. Ni har varje tecken på vibe kod. Om ni skulle varit transparanta om ert arbete till kunder, skulle kunderna gjort det själva. Därför att göra en sån simpel sida på lovable tar absolut MAX 1 timme. - och ni fakturerar 15 000! Att ni har magen att försöka ta bort mitt omdöme bevisar att ni försöker dölja något. Jag är fullt berättigad till att upplysa andra om dethär. Det blir en anmälan till konsumentverket om ni inte kan motivera.

4 mars 2026
Logo de Frontra

Réponse : Frontra

Hej

Tack för din synpunkt. Vi vill dock klargöra att du aldrig har varit kund hos oss. Alla våra projekt genomförs med full transparens och i nära dialog med våra kunder varje steg och beslut tas tillsammans med dem under processen.

Din kommentar verkar bygga på antaganden om hur vi arbetar, snarare än på faktiska erfarenheter av våra tjänster. Om du ändå vill diskutera detta direkt med oss, är du välkommen att kontakta oss på info@frontra.se

Teamet på Frontra

En savoir plus sur les différents types d'avis.