Zamówiony towar całkowicie odpowiadał moim oczekiwaniom Komunikacja z Frugo bardzo dobra Oczekiwanie na dostawę przebiegło sprawnie a towar dostarczono w oznaczonym terminie
Wszystko zgodne z reklamą. Przedmiot pięknie wykonany, zrobił miłą niespodziankę dla solenizantki. Super działa pilot i różne kolory światła. Będę korzystać jeszxze z tego wykonawcy.
Zamówiłem stojak na kije bilardowe który niby był na stanie i miał być w ciągu 48h. Po ponad dwóch tygodniach właśnie przyszedł. Pudełko z elementami drewnianymi bez instrukcji i co najlepsze góra sto... Voir plus
Wszystko przebiegło sprawnie powiadomienie o wysyłce i takie tam super, jedyny problem to brak informacji w trakcie zamawiania kiedy produkt zostanie dostarczony ,produkt zgodny z opisem solidny ogóln... Voir plus
Witamy Fruugo się rynek online z ogromną gamę produktów w korzystnych cenach: uroda, zdrowie, sport, moda, elektronika, Dom, ogród i inne.
Fountain Street House, Fountain Street, LA12 7EQ, Ulverston, Etats-Unis
- fruugo.pl
Les gens ont aussi consulté
Zamówiony towar całkowicie odpowiadał…
Zamówiony towar całkowicie odpowiadał moim oczekiwaniom
Komunikacja z Frugo bardzo dobra
Polecam
Polecam. Zamawiałem w sumie tylko raz , ale zamówienie było z USA - były minimalne obawy ale wszystko poszło dobrze, bez problemów .
Pierwszy zakup nieudany niedostarczony…
Pierwszy zakup nieudany niedostarczony ale dzieki Emma dostalem zwrot pieniedzy. ponowilem zamowienie zakonczone dostarczeniem towaru
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Nie polecam towar zamówiony nie dotarł…
Nie polecam towar zamówiony nie dotarł a mial być prezentem! Po 3tyg zwrot pieniedzy ale cóż z tego jak zawiodlem swoje dziecko Nie Polecam!

Réponse : Fruugo Polska (PL) - fruugo.pl
Terrible service, I will never use it again.
I am requesting a full refund as the product is counterfeit. There are several clear proofs:
1 The batch codes on the bottles do not match the batch code on the box.
2 The item is labeled "Made in Israel" but was shipped from China (CHN).
3 The batch code on the box is a sticker, which is not how original Kirkland products are marked. According to EU consumer protection laws, I am entitled to a full refund for counterfeit goods. I do not agree to pay for return shipping to China for a fake product. Fruugo support is not working.

Wprowadzają w błąd
Wprowadzają w błąd , kupujesz coś a na koncu dostajesz jakieś g.ó.w.n.o. Na samym końcu w opisie jest produkt . jest to nie etycze ... odesłanie możą oczywiści na swoj koszt do chin ... najgoryszy marketplace jaki byłem

Réponse : Fruugo Polska (PL) - fruugo.pl
Produkt zgodny z opisem szybka dostawa
towar przyszedł zgodnie z zamówieniem i…
towar przyszedł zgodnie z zamówieniem i w terminie przewidywanym wiec wszystko poszło świetnie