Bra service från första samtalet. Vaknade med bett efter en natt på Airbnb. Värden tog dit en professionell ”utrotare” som inte hittade ett enda spår av skadedjur. Jag ville dock försäkra mig om... Voir plus
Mycket bra service! Vi hade väldigt många säckar med textiler och det var inget snack om att Frysjouren skulle hjälpa till att bära, det ingick utan att be om det. Uppskattades extra mycket då jag ha... Voir plus
Superbra service och snabb återkoppling! Jag var orolig över att ha fått med mig vägglöss efter en resa utomlands och ville frysa ned hela mitt baggage. Jag kontaktade frysjouren via mail och fick sna... Voir plus
Bra tjänst och möjlighet till leverans till och från till extra kostnad. Enda minus välidigt tjat på att lämna review här…lite too much.
Aucune trace de demande d’avis
Utmärkt tjänst och utmärkt service från…
Utmärkt tjänst och utmärkt service från Fadi och team. Vi fick t o m väskorna hemkörda efter frysning.
Snabb, vänlig och flexibel service
Lämnade in min fåtölj för sanering och är supernöjd med hela upplevelsen. Jag hade kontakt med Fadi via mejl innan och i samband med upphämtning, han var alltid snabb på att svara på mina frågor, otroligt vänlig och hjälpsam.
Själva inlämningen och upphämtningen gick hur smidigt som helst, och de var väldigt flexibla med tiderna vilket underlättade enormt. Kan varmt rekommendera Frysjouren.
Superbra
Superbra! Rekommenderar starkt, bra service och smidigt. Inga konstigheter.
Rekommenderar
Kunniga, trevliga, hjälpsamma, flexibla och snabba! Fick hjälp redan dagen efter mitt första samtal, och kunde inte varit nöjdare med resultatet. Rekommenderar starkt!
Väldigt tillmötesgående
Väldigt tillmötesgående, tydliga och trevliga vilket gjorde upplevelsen väldigt lättnavigerad och smidig. Rekommenderar!
Amazing service
Amazing service! They were so professional and quick to handle any concerns! Such a nice and friendly company with excellent service!
Smidig och bra service
Jag använde frysjouren vid en flytt och frös in allt utom elektronik och mat. Fadi var väldigt hjälpsam och svarade alltid snabbt i telefonen när jag hade några frågor. Väldigt smidig och bra service!
Bra service från första samtalet.
Bra service från första samtalet.
Vaknade med bett efter en natt på Airbnb.
Jag ville dock försäkra mig om att jag inte tog hem skadedjur så jag valde att frysa resväskorna i en vecka.
Frysjouren är dessutom väldigt flexibla när det gäller vilken tid man kan lämna och hämta.
Jag rekommenderar dem!
Så smidigt och bra!
Så smidigt och supertrevliga. Fick hjälp med att frysa in mina flyttkartonger i en vecka, fick det både hämtat och lämnat. Hoppas skadedjuren är döda nu. Rekommenderar frysjouren starkt. Tack!!
Professionella
Professionella, effektiva och lösningsfokuserade. Kan varmt rekommendera deras tjänster.
Väldigt effektivt och smidig service
Väldigt effektivt och smidig service. Rekommenderas verkligen om man behöver snabb och bra hjälp!
Grymt bra upplevelse med frysjouren
Grymt bra upplevelse med frysjouren. Jag har haft ett mal-problem länge och fick det löst via deras tjänst. Super trevligt bemötande och allting funkade grymt bra! Kan varmt rekommendera dem!
Supertrevlig personal och fantastisk…
Supertrevlig personal och fantastisk service.
Rekommenderar verkligen!
Snabb och smidig hjälp
Snabb och smidig kommunikation. Fadi, som har företaget, var väldigt tillmötesgående och kunde hjälpa till på "obekväma tider" (sent söndag kväll) då vi behövde frysa in resväskor direkt efter en semester. Även upphämtning av bagage är möjligt. Rekommenderas varmt!