Frederiksborgtandlægerne Avis

4,8

Jeg var ved Sarah - som var helt fantastisk. Hensynsfuld og opmærksom. Grundig og tog sig god tid til behandlingen. Vil anbefale til alle - især folk som jeg som er lidt utrygge ved at skulle til tand... Voir plus

Man møder altid Raghad med et stort smil - hun er meget grundig, kompetent og man føler sig i virkelig gode kyndige hænder, når man ligger i tandlægestolen hos hende. Jeg går altid glad til tandlæge-... Voir plus

Alt super perfekt, intet at sætte en finger på. God service, renlighed, ærlighed, oprigtighed, tryghed og helt igennem rimelig pris. Det vigtigste af det hele er, at det der bliver lavet er som de... Voir plus

Lars Christensen er i mine øjne Danmarks bedste tandlæge. Jeg bruger Lars og det gør hele min familie også på min anbefaling. Jeg kører med glæde fra Gentofte til Hillerød for at besøge Lars - og det... Voir plus

1. Dentiste

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Frederiksborgtandlægerne er vi 3 tandlæger, én tandplejer og 5 klinikassistenter. Vi er ikke medlem af nogen kæde, og alle tandlægerne er medejere af klinikken. Det betyder, at du vil møde de samme behandlere hver gang du kommer på klinikken. Vores mål er at tilbyde kvalitetstandpleje, der tilgodeser den enkeltes behov, ønsker og økonomi med fokus på tandsundhed. Vi udfører alle anerkendte behandlinger og har et godt samarbejde med relevante specialister. Klinikken er fuldt digitaliseret med journal og røntgen. Gennem kurser holder vi os løbende ajour med nye materialer og behandlingsmetoder, som kan være til gavn for vore patienter. Vi har gode parkeringsforhold lige ved døren og har nem adgang via elevator.

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Utrolig imødekommen og venlig…

Utrolig imødekommen og venlig behandling. For en kunde som mig, som i den grad har kæmpet med tandlægeskræk, så har jeg ligeledes oplevet en meget omsorgsfuld og ærlig behandling. Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale Lars og hans kollegaer.

18 avril 2018