1,8

Bas

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Do not recommend FunBring TV!!!

The Funbring TV is not working as they described. I was only able to watch it twice for a short while, and later on the same day, I was unable to watch it again. On my profile, the account is active, and there's a message that says, "Cannot communicate with your playlist; be sure that your link is alive." Also, nobody is responding to my email messages or complaints, so it sounds like some dodgy stuff is behind it!!!

2 mars 2026

Odradzam

Kupiłem TV najpierw na próbę i działało ok, więc Kupiłem na rok niestety po półtora miesiąca przestało działać. Napisałem więc do servisu i najpierw zero odzewu, Napisałem drugi raz wtedy dali poradę ktora oczywiście nie pomogła więc Napisałem po raz kolejny i mają to gdzieś. Odradzam

2 février 2026

Na szczęście zapłaciłem tylko za…

Na szczęście zapłaciłem tylko za miesiąc na próbę, nie ma kontaktu z nimi ponieważ chciałem wycofać pakiet i zwrot pieniędzy. Nie działa na drugi dzień i pakiet nie pełny za który zapłaciłem. Polecam NetorTv zamierzam wrócić do tego dostawcy 👍

2 février 2026

Miałem założony profil i wykupywalem…

Miałem założony profil i wykupywalem miesięczny dostęp, minął okres w którym miałem dostęp i nie przedłużyłem, poprostu mnie nie było i nie oglądałem, ponownie chcialem miec telewizje I zaplacilem za dostęp, niestety nie mam dostępu i skontaktowałem się z obsługą która nic nie wyjaśniła i w końcu przestała wogole odpowiadac, poprosilem o zwrot pieniedzy poniewaz nie działa to za co zaplacilem i już żadnej odpowiedzi i reakcji z ich strony.

30 janvier 2026

Problemy z działaniem

Problemy z działaniem. "Używałem" przez 2 dni. Nie działa w godzinach wieczornych. Brak odpowiedzi gdy wysłałem maila z zapytaniem, dlaczego nie działa i czy są jakies problemy. Na szczęście zapłaciłem PayPal em i juz odzyskalem pieniadze. Nie polecam

22 janvier 2026

Opłaciłam tv na miesiąc

Opłaciłam tv na miesiąc, po czym dostałam informację, że napiszą mi maila na pocztę. Sęk w tym, że ja maila nie podawałam, a pieniążki oczywiście pobrane i na moim koncie w banku widnieje jako pending. Nie ma możliwości ani do nikogo napisać ani zadzwonić, zero supportu. Zaraz dzwonię do banku i sprawa zostanie zgłoszona, także pieniążki napewno odzyskam, ale nie polecam. Całe szczęście, że nie wybrałam opcji na rok, bo bym
Wtopiła o wiele więcej.

24 décembre 2025

Oszuści

Oszuści, telewizja po 2 dniach zacina a po kilku lista nie wchodzi. Nie odpowiadaja na maile. Unikać jak ognia!!!

30 novembre 2025

Telewizja nie działa od samego…

Telewizja nie działa od samego początku. W ten sam dzień anulowano pakiet, a pieniądze do dzisiaj nie zostały oddane!! Nie kupujcie tego na rok!! Bo będziecie dużo stratni!!

3 octobre 2025

Tv.lipa

Tv, raz działa raz nie, internet mój jest bardzo dobry.kanały zacinaja się ,czasem nawet głosu nie ma,pisałem kilka razy do support,zero reakcji oraz odezwu.nie polecam.mecze się zacinaja ,bądź nawet czasem nic nie działa .

28 septembre 2025

Jeden wielki syf

Nie polecam, codziennie po kilka godzin nie ma tv , linki na tv nie działają, support nie istnieje, ogólnie jeden wielki syf, dzisiaj nie mam tv już od 4 godzin, zwykli oszuści i złodzieje

30 août 2025

Tragedia.

Czuję się oszukany. Miało być archiwum- nie ma. Miał być dostęp przez stronę www - nie ma. Supportu też nie ma. Nikt nie odpisuje na maile. Nie polecam, są duzo lepsze opcje.

Odnoszac sie do odpowiedzi tej pseudofirmy : zauwazylem ze dostepu przez strone www nie ma jak rowniez archiwum 3 dniowego a obie te funkcje reklamujecie na stronie przy zakupie pakietu i mialem nieprzyjemnosc sie na to nabrac. Kasa wyrzucona w błoto. :)

4 août 2025
Logo de NLZIET

Réponse : NLZIET

Też się czujemy oszukani bo te konto jest stworzone tylko do wystawiania negatywnych opinii. Dostępnu przez stronę www nie ma i nigdy nie było - wątpimy by ten użytkownik był naszym klientem.