Fyndler lockar enligt min upplevelse med fejkannonser för att få in besökare. När du väl är inne måste du betala för att kunna kontakta annonsörer: 5 kr för 2 dagars provperiod som sedan automatiskt ö... Voir plus

Helt oseriösa. Nyfiken fyllde jag i mina kontaktuppgifter och har sedan dess blivit uppringd i den mängd att man kan kalla det trakasserier. Samtalen kommer från Sverige, Storbritannien och Nederlände... Voir plus

Jag gav nyligen en femma i betyg här, men efter det abrupta avslutet av denna tjänst har jag nu tagit bort den. Oseriöst och flamsigt att helt plötsligt utan förvarning ”ändra inriktning” och därmed s... Voir plus

VARNING, för Funlder. Jag testade att swisha in någon tusenlapp för att testa Fundler. Nu har Fundler sagt upp mitt avtal och för att jag ska få tillbaka mina pengarna måste jag uppge mina kontonummer... Voir plus

1. Conseil en investissement
  2. Conseiller financier

Vi tycker att det ska löna sig att vara oengagerad! Därför har vi tagit fram färdiga fondpaket för dig, där våra förvaltare ser till att dina pengar har bästa förutsättningar för att växa. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du tagit kontrollen över ditt privatsparande, företagssparande och pension!

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

139 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Den enda fondrobot som uppfyllt alla mina krav

Jag har under längre tid testat flera fondrobotar. Marknadens största har väl alla funkat helt ok men måste säga att Fundler är den enda som uppfyllt alla mina krav. Från uppstart av konto till att få igång ett månadsspar. Appen är lätt att använda och gör det enkelt att föra över pengar via Swish, supporten är bland de bästa jag varit i kontakt med, och avkastning är på topp. Den enda fondrobot jag rekommenderar att använda om du inte vill slösa tid och pengar på att testa dig fram.

12 octobre 2021

Réponse de Fundler

Stort tack för ditt omdöme Rasmus och för att du är nöjd med Fundler

Extremt långsam investering

Dragning 29/9. 12/10, står det fortfarande att pengar dras från mitt konto. Aldrig upplevt det här problemet med någon fondrobot. Hoppas att pengarna förr eller senare kommer in och att det inte tar lika lång tid att ta ut pengarna senare.

12 octobre 2021

Réponse de Fundler

Hej, tack för att du delar och ger oss möjlighet att besvara det som hänt. Vi är naturligtvis också mycket frustrerade över att tekniken hos vår samarbetspartner fördröjer insättningarna. I vanliga fall görs en insättning på ett par dagar och sedan investeras pengarna enligt din valda strategi. Vi är ledsna för situationen och gör allt vi kan för att påverka och påskynda en lösning. Med vänlig hälsning, Fundler

Kommer inte att investera hos dom nån…

Kommer inte att investera hos dom nån fler gång .Dom drar ut på försäljning och skyller en den ena på bankgiro och att dom bara kan sälja en post per dag .Det tog 4 dagar innan dom började sälja av.

11 octobre 2021

Hej Annica,

Tack för att du delar och ger oss möjlighet att besvara det som hänt. Vi är naturligtvis också mycket frustrerade över att tekniken hos vår samarbetspartner fördröjer utbetalningarna. I vanliga fall görs ett tag på 3-5 bankdagar tills det landar på bankkontot. Vi är ledsna för situationen och gör allt vi kan för att påverka och påskynda en lösning. Med vänlig hälsning, Fundler

Så besviken

Så besviken. Två av mina månadsspar drogs 29/9 och har i dag 9/10 fortfarande inte investerats, Fundler skyller på SEB.
Enda beskedet jag får är att teknikerna kollar på det och det ska snart vara löst. Känns inte alls bra att råka ut för detta och inte det minsta tryggt.

8 octobre 2021

En uppdatering:

Vi har haft omfattande förseningar av de insättningar som gjordes till Fundler sista dagarna i september.

Anledningen till förseningen var ett fel mellan SEB och Bankgirot och har legat utanför Fundlers kontroll. Vi har dagligen gjort allt vi kunnat för att situationen ska lösas. Idag kan du att se pengarna i din app och webb-app och handel av fonderna har påbörjats.

Att förvalta dina pengar är ett stort förtroende och vi är mycket ledsna för eventuella besvär som den här förseningen har orsakat dig.

Under perioden mellan första oktober och sista december 2021 kommer vi att ta bort Fundlers förvaltningsavgift för hela innehavet i den portfölj som insättningen avsåg. Eventuella kursrörelser som skulle ha påverkat din avkastning positivt mellan dagen för insättning och fram till den 20:e oktober kommer att ersättas separat. Ersättningen kommer att sättas in direkt på ditt konto.

Vi tackar för ditt tålamod och önskar ditt fortsatta förtroende. Vårt fokus är även fortsättningsvis att ge våra kunder möjlighet till bra riskjusterad avkastning till schyssta villkor. Om du har några frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss via vår chat.

Med vänliga hälsningar
Team Fundler

----------------------------
Hej Mikael, tack för att du delar och ger oss möjlighet att besvara det som hänt. Vi är naturligtvis också mycket frustrerade över att tekniken hos vår samarbetspartner fördröjer insättningarna. I vanliga fall görs en insättning på ett par dagar och sedan investeras pengarna enligt din valda strategi. Vi är ledsna för situationen och gör allt vi kan för att påverka och påskynda en lösning.
Med vänlig hälsning,
Fundler

Bra..

Ok system. Långsamma uttag. Inga detaljer på hur marknaden ser ut. Lite som en leksaksapp

22 septembre 2021

Hej Investera Smart,
Tack för ditt omdöme. Vi vill göra det enkelt att investera genom kvalitativ förvaltning till bra villkor. Vårt jobb är att se till att du får förvaltning som är anpassad till din investeringshorisont och den risk du är beredd att ta. Eftersom vi gör allt jobb, kanske det uppfattas som lite information om marknaden appen. Vi tar tacksamt emot feedback som gör att både våra tjänster och användarupplevelsen blir bättre och hoppas att du vill fortsätta vara kund hos oss.

Otroligt bra med råd och information

Otroligt bra med råd och information. Jag är nöjd och rekommenderar Fundler till alla som vill spara för sin framtid.
👍👍👍

15 septembre 2021

Réponse de Fundler

Stort tack för att du väljer Fundler för din investering och varmt tack för fint omdöme!

Superbra och supersmidig tjänst

Superbra och supersmidig tjänst. Mitt barnspar 2 st) har rusat i höjden vilket känns toppen 👍. Global Framtid har levererat bättre än förväntat och det känns alltid lika kul att gå in och kika i portföljerna.
Hoppas på fler spännande portföljer framöver!

23 août 2021

Spammar med samtal

Spammar med samtal.
Försöker sälja sin tjänst via telefon.

10 août 2021

Réponse de Fundler

Hej Anton, tack för att du hjälper oss att bli bättre genom att lämna ett omdöme. I samband med att du blev kund hos oss ringer vi upp dig för ett välkomstsamtal med syfte att fånga upp eventuella frågor. Många uppskattar möjligheten att få veta mer om tjänsten innan man kommer igång att investera. Vi är såklart ledsna över att att du upplevde det anorlunda. Vår förhoppning är att du hittar ett bra sätt att investera framöver oavsett vilken tjänst du väljer.

Med vänlig hälsning, Fundler

Ett skämt bland skojare

Ett skämt bland skojare.

Appen har ingen insyn, och kurvan har inga substantiella värden att förlita sig på. Men det mest bekymrande är när du transfererar ut belopp från appen. Här väljer Fundler (mäklaren) själv vad vinstbeloppet under uttaget blir. Eventuell ackumulerad vinst under försäljningsprocessen behåller Fundler själv. Dagen jag valde att dra mig ur låg vinsten på sammanlagt 8%, men eftersom Fundler väljer att uppdatera lite sporadiskt valde man här att nolla vinstsiffrorna och hoppas på att jag inte skulle notera att beloppet inte höjdes med dagens balans. Naturligtvis räknat med eventuella avdrag på 0,49 som man kommer att parera med i sitt svar. (affärsmodellen bygger trots allt på att kunden inte "kan" siffror och grafer). Innan du sätter in en slant här tycker jag du tar dig en titt på alla röda siffror på Allabolag. Man kan inte skippa årsredovisningen om man ska framstå som trovärdig inom finans.

Skulle inte förvåna mig om vi ser ytterligare ett bolag i konkurs innan årsslutet.

27 juillet 2021

Hej Jonathan!
Tack för att du väljer att ge oss feedback och såklart önskar vi att din användarupplevelse hade varit annorlunda.

Fundlers avgift dras löpande under året, men när du tar ut hela ditt innehav räknas avgiften (0,20% eller 0,49% beroende på portfölj) från den senaste dragningen fram till dagen du gör ditt uttag. Med anledning av detta är summan innan du gjorde uttaget högre än den du ser utbetald på ditt konto. Fundler tar aldrig ut någon annan avgift än den överenskomna kopplad till din portfölj. Avgiften beräknas på ditt innehav i portföljen och vi tar självklart ingen specifik andel av din vinst eller avkastning.

Fundler är ett bolag i en starkt tillväxtfas, det krävs kapital att växa i den takt vi just nu expanderar, det är förklaringen till tidigare röda siffror hos Allabolag. Vi önskar dig lycka till med dina investeringar framöver.

//Fundler

Oavsett orsak så tycker jag att…

Oavsett orsak så tycker jag att överföringarna tar extremt lång tid. Vet att ni kanske inte kan göra något åt orsaken men jag tycker det är skandal att det ska ta så lång tid för något som bara behöver ta ett ögonblick när allt sker elektroniskt. Varför är det så här?? Det är ju mina pengar.. 😑 Annars väldigt nöjd med tjänsten och med er kundtjänst!! 👍👍

26 juin 2021

Réponse de Fundler

Hej Maria, tack för ditt omdöme. Främsta anledningen till att transaktionerna tar tid är att fonderna ska köpas och säljas, en process som vi till stora delar inte kan påverka. Men från vårt håll gör vi allt vi kan för att förkorta tiden för både insättningar och uttag. Tack för att du delar med dig!

Så där bra

Så där bra, ligger en bit under "Jämför Index" och håller med tidigare att det tar väldigt lång tid från att pengarna dras till dom är åter-investerade, kan gå betydligt snabbare.

18 mai 2021

Mycket bra avkastning hittills

Mycket bra avkastning hittills! Enkelt att använda appen.

17 mai 2021

Réponse de Fundler

Hej Richard! Stort tack för fint omdöme och att du ser fin utveckling på ditt sparande.
//Team Fundler

Positivt sparande.

Har efter ett par år bara positiva erfarenheter av Fundler.
Jag tänker fortsätta att avsätta ett sparande för att kunna skaffa en bostad.

9 avril 2021

Expelling old customers

This company changed its regulations without prior notice. I am living in Sweden from five plus years and have a stable income from a decent job. I have been a customer since the start of the app and invested regularly i.e. almost six digits figure (SEK) over the span of three years. One day, I was blocked from investing money and was informed that I cannot continue investing due to my citizenship. I was asked to remove all the money in a very short notice amidst the pandemic. If I would have been informed that I cannot have an account because of my citizenship during registartion, I would have opted an alternate company in the first place. I feel the company was unprofessional in dealing my case. No alternate suggestions were proposed and no compensation was offered.

9 avril 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.