Fxglobe.eu Avis

1. Courtier d'affaires

À propos de Fxglobe.eu

Who Fxglobe.eu is?

FXGlobe Limited (fxglobe.eu) is a company incorporated under the laws of Cyprus with Registration Number HE 254133. Its operations started since 2013, when it received authorisation from the Cyprus Securities and Exchange Commission (“CySEC”) as a regulated Cyprus Investment Firm to offer investment services, with license number 205/13..

The company has come a long way from its clubhouse-style roots. Investors, trust us due to the good information, and customer support experience provided , whether they’re beginners or pros.

Risk Warning: 81.51% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Let's Get Started

Moyen

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Stay well clear

Stay well clear, funds have not been withdrawn.

The broker calls several times a week and prompts losing trades which is totally unnecessary

4 mai 2026

Réponse de Fxglobe.eu

Hello sir, we're sorry that this is your experience, can you share your name or account number? We do not have the name Atif as an active client

Corretora scan

Corretora scan, tenho um Copy Trader lá com mais de 40 pessoas que levantei em 1 mês apenas e o corretor do Brasil disse para eu quebrar as contas do clientes para eu ganhar comissão! E eu com certeza neguei! E até agora na me pagaram

27 octobre 2025

Réponse de Fxglobe.eu

Hello Sir, thank you for your review, unfortunately, we do not recognize you as a client of our company, please send us your account number so we can further investigate your claims.

Trabalhei com a FxGlobe de forma…

Trabalhei com a FxGlobe de forma profissional, seguindo exatamente o contrato e todas as condições combinadas. Após cumprir todos os requisitos e gerar resultados simplesmente disseram que não vão me pagar o que me é devido, sem justificativa válida.
7200$ DÓLARES ESTÃO ME ROUBANDO

15 octobre 2025

I have over 10 clients with FX Globe

I have over 10 clients with FX Globe, they placed withdrawal it is over a month now, they are yet to pay them.
Currently writing to the regulators to get my clients money back.
Terrible experience i can't wish even my enemies.

21 juillet 2025

Réponse de Fxglobe.eu

we do not recognize you as a client please send us some more information, sometimes competitors use these tactics to defame a company, if you are not, we urge you to send us your account number, FXGlobe Eu does not even offer services in your location, nor do we offer any partnership for introducers

Creo que es una empresa seria

Creo que es una empresa seria, Pero no hay manera de que mi comercial encargado contacte conmigo después de 5 correos electronicos, para poder retirar mi dinero. Nunca tuve en realidad apoyo, pero decidi probar. Ahora que quiero retirar , nadie me da soporte.
No he tenido otra opcion que escribir este comentario

24 janvier 2025

Réponse de Fxglobe.eu

Es un bróker muy confiable y seguro

Es un bróker muy confiable y seguro, ya tengo tres años operando con ellos.
Cabe destacar que soy un trader rentable y consistente, con más de 10 años de experiencia.
Realmente la atención es personalizada e integral.

17 janvier 2024

¡Muchas gracias, Francisco!
De parte de todos nosotros en FXGlobe.eu