Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

In november begonnen met de zoektocht naar een partij om het traden op de forexmarkt te leren. Ik stuitte op de podcast van Fxminds en dat klonk erg goed. Na 150+ podcasts te hebben beluisterd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorig jaar oktober ben ik begonnen met het coaching traject bij Luck van FX Minds, en wat een verschil heeft dat gemaakt. Inmiddels heb ik al 3 keer een 100K challenge gehaald en meerdere EA’s gebo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds Januari gestart met de 1 op 1 opleiding, Je wordt erg goed geholpen en alle vragen worden duidelijk beantwoord met voorbeelden om te vergelijken wat je zelf bijvoorbeeld verkeerd gedaan hebt. Of... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de finances alternatives

Écrit par l'entreprise

FXminds is hét Trading Educatieplatform van Nederland en België. Hierin ontdek je hoe je winstgevend kunt gaan handelen op de Forex-, Crypto- en Aandelenmarkt. FXminds biedt een online academy aan, met daarbij een geweldige community en ook nog eens begeleiding in de vorm van Wekelijkse Webinars.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Precies wat ik nodig had

Ik stuitte op de podcast van Fxminds en dat klonk erg goed. Na 150+ podcasts te hebben beluisterd heb ik eind december contact opgenomen met Daan van Fxminds. Hij heeft me een duidelijk beeld geschetst hoe het er bij Fxminds aan toe gaat en ik was verkocht.
Begin januari ben ik begonnen met het doorlopen van de basiscursus en hier heb ik ontzettend veel van opgestoken. Eind januari begon het echt voor mij, toen gestart met de 1op1 coaching met coach Stan. Wat heb je hier veel aan! Super begeleiding, duidelijke regels en fijn contact. Geen vraag is te gek.
Eind maart mijn backtest afgerond, vorige week de optimalisatie en op zeer korte termijn begint het echte werk al (het doel was eind dit jaar of optimistisch gedacht na de zomer).
Dit is precies wat ik zocht. Alles zelf uit moeten zoeken leek me helemaal niks en inmiddels ben ik er ook wel achter dat dat me ook heel veel meer tijd had gekost.
Met deze fantastische begeleiding en toegang tot de juiste informatie is het enorm snel gegaan.
Kortom, is het voor mij enorm waardevol gebleken me aan te sluiten bij Fxminds.
Dik tevreden!

13 avril 2026

1-op-1 coaching traject

Nu 4 maanden bezig met het 1-op-1 coaching traject samen met mijn coach Stan. In deze 4 maanden heb ik een tradingstrategie eigen gemaakt en voor 10 jaar aan data gebacktest. Klaar om de live markt op te gaan.

27 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vorig jaar oktober ben ik begonnen met…

Inmiddels heb ik al 3 keer een 100K challenge gehaald en meerdere EA’s gebouwd. Wat voor mij vooral het grootste verschil is, is het vertrouwen dat ik heb gekregen in de strategie en in mijn eigen kunnen.
De begeleiding is duidelijk, praktisch en echt gericht op groei. Je leert niet alleen traden, maar ook hoe je consistent wordt en blijft.
Voor mij voelt het alsof ik eindelijk de juiste weg heb gevonden die me naar het volgende level gaat brengen. Zeker een aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil met traden, winst gevend wil worden in de plaats van uren naar de chart staren in de hoop dat er wat euro’s uit komen vallen 🚀

27 mars 2026

Wat een toppers bij FX Minds

Wat een toppers bij FX Minds !
Ben helemaal zonder ervaring in traden begonnen bij FX Minds. Hoop aanbieders beloven gouden bergen en snel geld verdienen maar dit is vaak te mooi om waar te zijn(dat is het ook altijd).
Bij FX Minds begon ik met een kennismaking met Daan en had direct een goed gevoel hierover.

Toen ik besloten had ervoor te gaan kwam ik uit bij de s&d klas en die word gecoacht door Stan. Wat kan hij alles goed en duidelijk uitleggen! De webinars die gegeven worden zijn super inspirerend en geven weer zoveel kennis en info om door te gaan met het leren traden.

Ook is de community die ze hebben opgebouwd met de leden zo mega behulpzaam! Hoe bijzonder is het in deze tijd dat er zoveel mensen voor je klaarstaan om je te ondersteunen wanneer je even vastloopt!

FX Minds voelt als familie en ben zo blij dat ik vorig jaar de keuze heb gemaakt me hierbij aan te sluiten !

Op naar een financieel vrije toekomst !

18 mars 2026

FXMinds is reality

Wat een geweldig bedrijf waar je echt leert traden volgens goed concept. Geen Dubai verhalen maar gewoon goede begeleiding door Enzo, Daan en meester Stan.

13 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De manier om het traden serieus te masteren

Ik ben bij FX minds begonnen in aug 25. Na wat ervaringen bij andere organisaties voelt dit als een warm bad. Duidelijk plan, top begeleiding van Stan Kelders en een enthousiaste groep waar je terecht kan met al je vragen. Na de theorie en het masteren van je strategie net mijn backtest afgerond en sinds een week live. Ben zeer tevreden over de begeleinding en betrokkenheid van FX minds. Mocht je het traden serieus nemen en wil je er een inkomen bij verdienen is dit naar mijn mening de juiste partij.

16 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De 1-op-1 Coaching sessie van FXminds…

De 1-op-1 Coaching sessie van FXminds met Coach Stan Doorlopen en heb dit ervaren als een hele fijne periode, omdat Stan kort& bondig maar heel duidelijk alles kon uitleggen en overbrengen zowel in de theorie als in de praktijk, dit heb mij erg geholpen in mijn groei naar een trader met een sterke fundering qua mindset en strategie, hier ben ik Stan en eigenlijk alle mannen van FXminds super dankbaar voor!

er is veel twijfel in de wereld van coaching wat betrefd "traden" maar deze community is echt en
Ik kan het iedereen aanraden die dit altijd al heb willen doen, je zal er geen moment spijt van krijgen.

14 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Van podcastluisteraar naar live trader

Begin september ben ik gestart bij FXminds. Na lange tijd de podcast te hebben geluisterd, heb ik de stap gezet naar zowel de groepscoaching als de 1-op-1 coaching van Stan. In relatief korte tijd heb ik enorm veel geleerd over traden en echt de kneepjes van het vak onder de knie gekregen.
Daan en Enzo zijn twee gedreven ondernemers die oprecht de intentie hebben om je succesvol te leren traden, en dat merk je in alles. Dankzij hun duidelijke uitleg en gestructureerde aanpak heb ik maandenlang kunnen backtesten en voel ik me nu klaar om volgende week live te gaan.
Dit was mij nooit gelukt zonder de persoonlijke begeleiding van Stan. In periodes waarin het even tegenzat, heeft hij mij gemotiveerd, scherp gehouden en geholpen om door te zetten. Daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor.
Wil je serieus trader worden en zoek je goede begeleiding? Dan is FXminds absoluut een aanrader.

2 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Realiteit, eerlijkheid en transparantie!

Sinds oktober volg ik het coachingstraject “Supply en Demand” bij FX-Minds. In dit traject word ik begeleid door Stan, en ik ben hem enorm dankbaar voor alle inzichten die hij met mij deelt. Zijn professionaliteit, kennis en vaardigheid hebben mij vanaf het begin diep onder de indruk gebracht.

Wat mij vooral opvalt aan de cursus van FX-Minds, is de manier waarop zij het traden overbrengen. Je krijgt een helder en concreet stappenplan dat je stap voor stap begeleidt richting het worden van een winstgevende trader. Geen vage theorie, Geen gouden ei, maar duidelijke richtlijnen die je direct kunt toepassen.

Stan heeft mij niet alleen geleerd hoe ik moet beginnen met traden, maar hij heeft mij ook waardevolle inzichten gegeven die essentieel zijn voor het ontwikkelen van de juiste mindset. Dankzij zijn begeleiding groei ik niet alleen als trader, maar ook als persoon. Ik merk dat ik betere keuzes maak, meer motivatie, geduld en zelfvertrouwen heb opgebouwd, zowel binnen als buiten het traden.

Ik had op een ander platform al eerder een coachingstraject gevolgd, waardoor ik met enige voorkennis aan dit traject begon. Dankzij die basis kon ik sneller door de stof heen, maar wat mij direct opviel, is dat FX-Minds je niet simpelweg door een standaardprogramma heen duwt. Je wordt écht begeleid op basis van wat jij nodig hebt om jouw einddoel te bereiken.

Kortom: het traject heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet!

19 janvier 2026

Top!

Goede cursus en goede mentoren. Bij supply and demand is Stan een topper die alle tijd voor je neemt.

Aanrader!

18 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De partij voor iedereen die serieus aan de slag wil met traden. !

Ik kan oprecht zeggen dat dit de partij is voor iedereen die serieus aan de slag wil met traden.

Wat ik vooral waardeer is de structuur: de cursussen zijn duidelijk, de wekelijkse live sessies geven enorm veel waarde en de community is heel betrokken.
Gecoacht door Stan die echt de tijd neemt en alles prettig uitlegt.

Absoluut een aanrader!"

18 janvier 2026

Mijn ervaringen bij de algo-cursus van FXminds met Luc

Afgelopen jaar eind september gestart met de algo-klas met Luc als mentor. Ze hebben me stapsgewijs geleerd hoe forex werkt. Hoe traden werkt en welke eigenschappen je nodig hebt om een goede trader te worden. Stap voor stap ben ik aan de gang gegaan met profectus en metatrader 5. Strategiën bedacht, gebouwd en getest. Vervolgens deze geoptimaliseerd en in forward test gezet. En nu keihard aan het schalen voor een max allocation op FTMO. Zit nu al op een kwart van mijn levensverandere doel die ik aan het begin van dit traject gesteld heb. Consistentie en geduld zijn de sleutelwoorden van traden en FXminds. Graag wil ik Luc bedanken voor zijn coaching, ideeën en de leuke vriendschap. Ook Enzo, Daan en Stan bedankt voor de algehele FXminds academy. Ik zou dit iedereen aanbevelen. Het voelt in het begin misschien als een hele grote investering, maar verdiep je eens in de potentie die dit heeft en wat je ermee kunt bereiken. Je moet het echt zien als een investering, alleen kun je met deze bizar snel rendement halen. Binnen een halfjaar kun je met deze mannen keiharde pegels verdienen.

13 janvier 2026

Top cursis!

Onwijs tevreden over alles wat FXminds te bieden heeft. De cursis is duidelijk en onwijs goed. Je leerd je eigen winstgevende trading startegie te maken. Dit heb ik in de no_code algo klas gedaan met Luc als mentor. Zelf heb ik geen 1 op 1 traject gevolgt, dit zorgde er voor dat het procces wat langzaamer liep. Maar door hulp van Luc en de comunity komt het zeker goed. Elke week een interessante webinair waar je live aan mee kan doen en evntueel vragen kan stellen. Mocht de tijd jouw even niet uit komen geen paniek je kan hem in je eigen tijd rustig terug kijken.

Zit jij te twijvelen om voor deze cursis te kiezen van FXminds? Haal de twijvel weg en ga er voor. Ik ben van mening dat dit een top cursis is en iedereen in de comunty is bereid om elkaar te helpen.

Ik kan inmidels zeggen dat ik een funded trader ben! Dit allemaal met dank aan de Mannen/comunity van FXminds!!

13 janvier 2026

1 op 1 Coaching traject FXMinds

Het coaching traject is echt top.
Ik volg het 1 op 1 traject in de Algo klas van Luc.
Met Luc als mentor wordt je super goed begeleid. Hij neemt alle tijd voor je en vragen tussendoor worden gelijk beantwoord.
Door het volgen van dit traject heb ik grote stappen kunnen maken, die ik zelfstandig niet alleen zou hebben bereikt in een kort tijdsbestek. Ik beveel het mentorship van FXMinds dan ook van harte aan.

1 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Waar een wil is, is een weg

Ik ben eind mei 2025 dit jaar begonnen. Heb op dit moment de backtest afgerond en ga nu optimaliseren. Dit houdt in dat ik ga kijken wat wel en niet werkt. Heb bij drie andere tradingschools gezeten maar heb hier nog nooit hoeven backtesten en heb hier nog nooit zoveel begeleiding gehad. Ik kan zeggen dat ik onder leiding van Stan eindelijk snap wat ik aan het doen ben. Je wordt hier ontzettend goed in begeleid. Je krijgt 1 op 1 calls maar ook wekelijks zijn er meerdere webinars te volgen onder leiding van 1 van de leraren waar je alle vragen kan stellen. Niks is te gek. Ook in de whattsapp groepen hoef je maar wat te vragen en je krijgt binnen enkele minuten antwoordt van 1 van de medestudenten. De community is echt top. Waar een wil is, is een weg: Waarin jij moet willen en FX Minds de weg is!

23 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fxmindscoach Stan heeft mij geholpen van 0 naar 100!

Ik ben in juni begonnen bij Fxminds. Nadat ik de erg complete en duidelijke basis en supply en demand cursus door had gelopen. Ben ik met coach Stan aan de slag te gaan om een strategie te ontwikkelen en te testen.

Tijdens dit traject is de coaching van onschatbare waarde. Stan was altijd erg duidelijk en straight en heel goed bereikbaar.

En naast dat je de theorie van het trade leert word je ook qua mindset helemaal klaar gestoomd voor het trade. Hierdoor kan ik nu vol vertrouwen aan de slag gaan met het trade en ben ik ook voorbereid op eventuele losingstreaks.

23 décembre 2025

In 2025 viel alles bij FXminds op z’n plek

2025 was voor mij het jaar waarin ik via FX Minds in aanraking kwam met algotraden. Profectus, MT5, backtesten… Soms kom je iets tegen waarvan je meteen denkt: dit gaat mijn leven veranderen. Alles viel gewoon op z’n plek.

Met mijn achtergrond als business- en data-analist ben ik altijd bezig met cijfers en grafieken. Algotraden past daar perfect bij. Elke backtest is weer een nieuwe uitdaging: hoe haal ik hier het optimale rendement uit? Je begint met niks en eindigt elke keer weer met nieuwe inzichten.

Ik ben super leergierig en merk dat ik elke week weer nieuwe dingen leer. Daarbij ervaar ik de begeleiding van mijn coach Luc als erg prettig en waardevol. Die combinatie van kennis opdoen, testen, verbeteren en blijven ontwikkelen vind ik echt ontzettend tof. Sinds ik hiermee bezig ben, ben ik eigenlijk non-stop aan het backtesten. Het voelt soms bijna als een verslaving 😄 maar wel een goede.

Dit wilde ik graag even delen. Dankzij FX Minds heb ik deze wereld ontdekt en voor mij voelt dit als een reis waar ik nog lang mee bezig zal zijn 🚀

17 octobre 2025
Logo de FXminds

Réponse : FXminds

Mega tof om te horen Dirk! Ga zo door en op naar mooie profits!

Noté 5 sur 5 étoiles

Sterke coaching en duidelijke roadmap (speciale dank aan Stan)

Ik heb bewust gekozen voor FXminds omdat ik inzag dat ik dit niet alleen kon. Geen loze beloftes, maar een traject dat vraagt om inzet en commitment.

De begeleiding van mijn coach Stan is hierin van enorme waarde: duidelijk, betrokken en eerlijk. Je leert niet alleen traden, maar ontwikkelt ook de juiste mindset. FXminds heeft mij structuur en vertrouwen gegeven.

12 décembre 2025
Logo de FXminds

Réponse : FXminds

Graag gedaan topper! Zet hem op de komende tijd, want we gaan mooie resultaten neerzetten!

Algotraden ervaring met FXminds

Ik volg op dit moment een 1-op-1 coaching traject bij FX Minds onder begeleiding van Luc. In totaal bestaat het traject uit tien sessies en ik heb er nu zes gehad. Tot nu toe ben ik ontzettend positief over zowel de coaching als de aanpak.

Luc beschikt over veel kennis en ervaring en weet deze op een duidelijke, gestructureerde en begrijpelijke manier over te brengen. De 1-op-1 calls zijn waardevol, persoonlijk en doelgericht, waardoor ik iedere sessie nieuwe inzichten krijg die direct toepasbaar zijn. Ik voel me goed begeleid, gemotiveerd en serieus genomen in mijn leerproces richting het worden van een winstgevende trader.

Momenteel ben ik bezig met forward-testen en sinds ongeveer een week zie ik positieve resultaten. Dat geeft een enorme boost in vertrouwen.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden met het traject en de begeleiding van Luc. De investering is het waard en ik kijk uit naar de overige sessies én naar mijn groei als trader.

Aanrader voor iedereen die serieus wil leren traden.

17 novembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus