Fyns Haveservice ApS Avis 3

À propos de l'entreprise

1. Paysagiste
  2. Jardinier

Écrit par l'entreprise

Hos Fyns Haveservice ApS leverer vi professionel haveservice og specialopgaver for private, erhverv, boligforeninger, offentlige institutioner og forsikringsselskaber på hele Fyn. Vi udfører blandt andet træfældning, beskæring, stubfræsning, oprydning efter stormskader samt løbende vedligeholdelse af grønne arealer. Vi håndterer både enkeltstående opgaver og faste serviceaftaler med fokus på kvalitet, sikkerhed og en effektiv udførelse. Fyns Haveservice ApS er kendetegnet ved ordentlighed, pålidelighed og en professionel tilgang til både opgaver, kunder og samarbejdspartnere.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut

Jeg kontaktede Fyns Haveservice for at få fældet et stort egetræ i haven. Kommunikation var nem og professionel hele vejen igennem, og de svarede hurtigt på mine spørgsmål. De overholdt både den aftalte pris og det tidspunkt, vi havde aftalt, hvilket jeg satte stor pris på.

Arbejdet blev udført effektivt og med stor omhu. Efter træet var fældet, fik jeg også fræset stubben væk, så området var klar til at blive sået til med græs. Da de var færdige, var der pænt ryddet op, og resultatet var præcis, som jeg havde håbet.

Det er tydeligt, at Fyns Haveservice går op i at levere et godt stykke arbejde og holde deres aftaler. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for hjælp til træfældning, stubfræsning eller havearbejde generelt. Jeg vil uden tvivl bruge dem igen.
-Silas

27 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Hverken skræddersyet eller professionelt.

I forbindelse med en træfældningsopgave tog jeg fat i Fynshaveservice fordi de på deres hjemmeside skriver, at de tilbyder skræddersyet og profesionelle løsninger. Det færdige arbejde viste sig dog at være hverken professionelt eller skræddersyet. Det blev klart aftalt, at de ville melde ud inden de kom. De kom uanmeldt og afleverede en have i fuldstændig uacceptabel stand. De skulle efter aftale have stubfræset ugen efter, men jeg meddelte at jeg ville finde en anden. En meddelelse som virksomheden var overraskende lige glad med og de gjorde ikke noget for at vi evt. kunne finde en løsning.

Jeg tog i stedet fat i Erling fra Stubfræsning Fyn. Han mødte fysisk op dagen efter, hvor vi aftalte pris og tidspunkt. Kæmpe anbefaling herfra!

13 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Utilfredsstillende arbejde

Vi har haft Fyns Haveservice ude for at fælde et træ i vores have, og oplevelsen har desværre været meget utilfredsstillende.
Vi blev lovet, at vi ville modtage en dato for arbejdet, men dette skete aldrig – i stedet dukkede de op uanmeldt. Aftalen var, at træet skulle fældes og skæres op i stykker på 20–30 cm. Selve fældningen blev udført, men størstedelen af stykkerne er væsentligt længere end aftalt.
Derudover har de anvendt en lift i haven, som har efterladt store hjulspor i græsset. For at få liften ind fjernede de nogle af vores nyplantede hækplanter, og de forsøgte også at køre via indkørslen, hvilket har resulteret i, at flere fliser nu er trykket skævt og ikke længere ligger plant.
Der blev heller ikke taget hensyn til omgivelserne omkring træet. Inden de begyndte at skære grenene ned, blev der ikke flyttet noget, hvilket har medført, at begge vores fuglehuse er ødelagt, fuglebadet blev begravet under jord og savsmuld, og nærliggende blomster er også blevet ødelagt.
Hele arbejdet er udført uden nogen form for kontakt – hverken før for at bekræfte, om det stadig passede, eller efterfølgende for at informere om det udførte arbejde. Da vi kontaktede dem for en forklaring, fik vi blot at vide, at arbejdet ikke kunne udføres anderledes. Da vi nævnte, at der burde have været anvendt køreplader, blev svaret, at det ikke er noget, de medbringer.
Samlet set har vores oplevelse med Fyns Haveservice været meget utilfredsstillende.

8 avril 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus