Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ideale seniorentelefoon, gekocht voor me schoonvader omdat hij zijn vorige Fysic telefoon kwijt is geraakt. Makkelijke bediening en kan prima een stootje hebben. Twee knoppen voor snel keuze, op... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat ik al geruime tijd een telefoon van Fijsic in mijn bezit heb en door een storing bij KPN ( gebroken glasvezelkabel )mijn toestel ruim 4 dagen NIET gebruikt kon worden heeft Fijsic mijn een nieuw... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Fysic ontwikkelt elektronicaproducten voor senioren voor meer zelfstandigheid en vrijheid. Overbodige toeters en bellen laten we achterwege, zodat er een gebruiksvriendelijk product overblijft. Eenvoudig te bedienen, prettig in gebruik. Fysic houdt u langer jong!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,4

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer slechte service…

Laadstation besteld voor eerder gekocht Fysic telefoon. De verkeerde lader ontvangen. Blijkt de benodigde lader niet meer leverbaar. Retour sturen niet gelukt. Het retour label was verlopen. Klantenservice per telf. niet bereikbaar. Div. mails gestuurd zonder enige reactie.
Wat een slechte service. Denk goed na voordat u hier iets aanschaft.

20 août 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Nadat de bestelling geplaatst was

Nadat de bestelling geplaatst was, werd de telefoon zeer snel verzonden en hadden we hem binnen 4 dagen in huis.
+ Duidelijk scherm
+ Makkelijk nummers invoeren(mantelzorger)
+ Handzaam toestel met grote knoppen

+/- Je moet op het 2e toestel van de set ook alle nummers invoeren, wat vlgs mij op te lossen zou zijn door ze met elkaar te kunnen laten "praten" als het ware(of wij hebben die optie gemist, in elk geval niet gevonden)

Constatering en geen kritiek:
Als een dementerende dit alles moet doen is het uiteraard niet te doen, dus hulp is nodig.

Betrokken persoon is inmiddels zeer gelukkig met de door ons ingestelde set en maakt er ruimschoots gebruik van.

Verder nog geen ervaringen, maar vooralsnog zeer tevreden.!

18 juillet 2026

zeer slechte communicatie..

Een week geleden een accu besteld voor een telefoon. Er stond bij vandaag besteld morgen in huis. Tot op heden nog niets gekregen. Een paar mails gestuurd die niet worden beantwoord. Meerdere keren gebeld maar je krijgt niemand aan de lijn. Zeer kwalijke zaak. de batterij is voor een 79 jarige heer die dus op dit moment zonder telefoon zit doordat we geen contact kunnen krijgen met deze firma.

18 janvier 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Onbereikbare klantendienst (opgelost ondertussen)

Op 6 december bestelde ik een wandklok (FYS-13 600 / r:711 639), die is snel verzonden geweest. Een paar dagen later kreeg ik van Bpost (Belgie) een bericht dat de bestelling geweigerd was bij afgifte. Na controle zag ik dat mijn adres niet correct ingevuld was, mijn schuld. Zending dus automatisch teruggestuurd. We zijn nu een maand verder. Na meerdere emails (waarin ik melde bereid te zijn te betalen voor tweede verzending) en onbeantwoorde telefoons ben ik ten einde raad met dit bedrijf...totaal onbereikbaar; 160€ lichter.. UPDATE 23/01 Dan toch een mail ontvangen van de klantendienst, de klok is geleverd en werkt perfect.

6 janvier 2026

Geen 'seniorentelefoon'

Een 'seniorentelefoon' van Fysic gekocht voor mijn moeder, die niet zo goed meer hoort. De volume van de beltoon zou regelbaar moeten zijn. Niet dus. Je kunt 10 melodietjes kiezen, de een nog zachter dan de andere. En ook het volume van de speaker is zeer zacht, zelfs op de hoogste stand. Dit is geen seniorentelefoon. En het bedrijf is onbereikbaar.

1 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een Fysic dect…

We hebben een Fysic dect seniorentelefoon gekocht De installatie van deze seniorentelefoon was zeer eenvoudig en het gebruik is heel makkelijk en eenvoudig

17 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mijn vader de dementieklok FK150…

Voor mijn vader de dementieklok FK150 van Fysic aangeschaft. Degelijke kwaliteit en wat zeker belangrijk is dat mijn vader duidelijk de tijd kan aflezen.
Hij is er content mee.

15 septembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Niet bereikbaar telefonisch voor snelle hulp

Nieuw model GSM (F10)gekocht voor buurvrouw om oude te vervangen (G2). Positief: werd zeer snel opgestuurd. Negatief: er was geen batterij los meegeleverd ook niet in het toestel. Mail gestuurd, maar heel vervelend dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn (085-8081446) zelfs niet via een chatbox. Want je wilt dit toch snel regelen..Via zakelijk liegen toch telefonisch contact met Commaxbedrijf waaronder o.m. Fysic valt. Toen is snel een batterij verstuurd: helaas sorteerde DHL het pakket verkeerd maar gelukkig zojuist bezorgd. Het toestel F10 functioneert na opladen prima. Dus goed opgelost na contact.

16 août 2025

FXA-100

FXA-100. Gps Noodknop. Super handig apparaat. 3 programmeerbare telefoonnummers, 5 noodnummers en alarmering naar 112 met gps locatie. Perfect!👍👍

12 août 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Fysic F10: Niet makkelijk te instaleren. Werkt wel goed

Bij de 1e bestelling bleef het pakket hangen bij DHL. Na contact via de mail met de klantenservice werd beloofd dat de betaling werd teruggestort als ik een nieuwe bestelling zou plaatsen. Nieuwe bestelling geplaatst. Nieuwe bestelling (Fysic F10, ouderentelefoon) snel ontvangen. De bijgesloten gebruiksaanwijzing was voor ouderen slecht bruikbaar. Zeer kleine letters en onduidelijke graphics waardoor het instaleren moeilijk werd. Ook geen instructievideo beschikbaar. Vervolgens was onduidelijk hoe de simkaart te instaleren. De houder moet je niet eerst omhoog klappen zoals gebruikelijk. Je kon die niet open klappen je moet de simkaart er in schuiven wat moeilijk gaat. Vervolgens de klantenservice gebeld. Niet bereikbaar. Op een mail werd wel en snel gereageerd. Alles uiteindelijk toch gelukt.

2 juillet 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Klantenservice onbereikbaar

De klantenservice behoeft verbetering d.m.v. snellere reactie en aanpakken van problemen.
Op zaterdag had ik een vraag gesteld over welke batterij ik zou moeten aanschaffen, hier kreeg ik de volgende vrijdag pas antwoord op. Direct de bestelling geplaatst maar bij de bevestiging bleek dat het systeem de toevoeging aan het huisnummer niet meegepakt had. Hierop heb ik per omgaande (enkele minuten na de bestelling - vrijdag dus) een e-mail gestuurd om hier melding van te maken waarop ik een automatisch antwoord kreeg dat een medewerker zsm contact met mij op zou nemen.
Zaterdag kreeg ik melding dat het pakket onderweg zou zijn met DHL. Dinsdag heeft DHL het pakket trachten te bezorgen maar kon dit vanwege het gebrek aan de toevoeging aan het huisnummer uiteraard niet doen. Vervolgens dagelijks een e-mail gestuurd met een vraag om oplossing van dit probleem. Vrijdag - een week later dus - uiteindelijk een telefoonnummer kunnen traceren (deze staat niet op de website) en maar eens gebeld.
Kreeg een dame aan de telefoon die me wist te vertellen dat een collega er toevallig een half uurtje geleden mee bezig was geweest en me een e-mail zou hebben gestuurd. Dit was echter niet het geval, alleen een e-mail aan DHL was verzonden. Als ik niet had gebeld had ik nog steeds niets geweten! Excuses, excuses maar vervolgens werd me verteld dat ik toch echt zal moeten afwachten wat de reactie van DHL zal zijn.
Mijn moeder zit al die tijd op een batterij te wachten voor haar telefoon en we worden in het ongewisse gelaten over wanneer en hoe dit probleem opgelost zal worden. Ik ben niet onder de indruk.
Voor een positieve noot, bestellen ging eenvoudig, betalen ook. Verzenden gaat kennelijk dus ook wel snel maar als u een huisnummer met toevoeging hebt gaat het faliekant mis en de klantenservice lijkt alleen op vrijdag te werken.

1 novembre 2024
Logo de Fysic

Réponse de Fysic

Bedankt voor je uitgebreide feedback. We begrijpen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed, en dat spijt ons enorm. Het is zeker niet de bedoeling dat je zoveel moeite moet doen om een probleem op te lossen.

Wat betreft je opmerkingen: we hebben geprobeerd zo snel mogelijk te reageren en het probleem met DHL op te lossen. Helaas zijn we daarbij afhankelijk van de afhandeling door DHL, wat helaas langer duurde dan gehoopt. We zien dat de batterij inmiddels geleverd is, en hopen dat hiermee een deel van je frustratie is weggenomen.

Je feedback over onze reactietijden nemen we serieus, en we werken eraan om dit in de toekomst te verbeteren. Het is duidelijk dat dit proces voor jou niet soepel verliep, en daarvoor bieden we onze excuses aan.
We willen je bedanken voor je geduld en je melding, want dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact op. We helpen je graag verder.

Fysic FX 8025 akelig metalig geluid

Fysic FX 8025
Deze senioren telefoon maakt akelig metalig geluid.
En ze reageren ook niet op mijn mail.
Vaste telefoons hadden voorheen een rustig geluid waardoor fijn contact mogelijk was met vriend/inn/en van ver weg. Ik kon goed hun stem en stemming horen. De nieuwe Fysic senioren telefoon klinkt akelig metalig en maakt een gesprek tot een akelige klus.

28 octobre 2024

OPLICHTING

De telefoon is ongeschikt voor de meeste simkaarten!! Ook de gratis bijgeleverde Lebara simkaart is ongeschikt voor deze telefoon.
Laat u niet verleiden door positieve reviews deze zijn namelijk fake en gekocht door Fysic.

Het toestel is hierdoor eigenlijk onbruikbaar.

3 septembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus