Écrit par l'entreprise
Tak for dit forløb hos os. Vi vil meget gerne høre om din oplevelse og evt. behandling hos os—og hvordan du oplevede hjemmesiden, bookingsystemet, ventetid, forløbet og vores kommunikation. Hvis du vil dele din oplevelse, kan du gøre det her på Trustpilot. På forhånd mange tak 🙏 Hos Fysioterapi Østerbro i København tilbyder vi professionel og specialiseret fysioterapi til en bred vifte af problematikker – både akutte og kroniske. Vi har erfarne og certificerede fysioterapeuter, der er specialiserede inden for hver sit område. Specialister og eksperter, der arbejder med hoved-, kæbe- og nakkesmerter til problemer med skuldre, albuer, ryg, bækken, hofter, knæ og ankler. Vores erfaring spænder bredt – fra akutte skader til kroniske smertepatienter, som kræver en målrettet indsats. Behandlingen hos os tager altid udgangspunkt i den nyeste viden og evidensbaseret praksis. Vi kombinerer høj faglighed med individuel tilgang, så du får et målrettet og effektivt forløb. Velkommen til Fysioterapi Østerbro – din klinik midt i København Hos os møder du ikke bare professionel fysioterapi – du møder nærvær, erfaring og specialviden samlet under ét tag. Vi er et engageret team af erfarne fysioterapeuter, som hver især har specialiseret sig i forskellige dele af kroppen – fra hoved, kæbe og nakke til skulder, ryg, hofte, knæ og ankel. Det betyder, at vi kan tilbyde dig målrettet behandling, uanset hvor du mærker dine gener. Vi har en særlig interesse i at arbejde med akutte og kroniske smerter og har gennem tiden hjulpet mange mennesker til mere frihed i hverdagen – og et liv med færre smerter. Vores behandlinger bygger på den nyeste viden inden for fysioterapi, og vi tilpasser altid forløbet til netop dig og dine behov. Her er du i trygge hænder. Over 40 års erfaring. Specialister og eksperter. Personlig og målrettet behandlingsplan.
Østbanegade 7. kld., 2100 , København Ø, Danemark
- info@fysioterapioesterbro.com
- fysioterapioesterbro.com
Aucun avis
Cette entreprise n'a pas encore reçu d'avis.