Nanna FYSIQ Amagerbro er suverænt den bedste jeg nogensinde har været hos igennnem mange mange år. Har været hos forskellige fysioterapeuter,osteopater,Body sds behandler mv. Så har du brug for Exp... Voir plus
Lisez les avis des autres
Massør Maria har i over tre år hjulpet mig med min psoriasisgigt. Det virker både afspændende og er godt for både kredsløb og humør.
Min hustru som er belastet med Lewis Body demens er klient hos Andreas Støle på danseterapien i Sundhedshuset Kastrup, sammen med en skønt hold. Vi danser med en pårørende partner. Andreas er favnende... Voir plus
L'entreprise a répondu
Massage Fysiq Nørrebro ( Åboulevard ) Maria har "reddet" mig flere gange. Blandt andet nakke/skulder problemer ifm hjemmearbejde og ikke ergonomiske midler under Covid og nu senest lægprobleme... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Varmeste anbefaling
Jeg er kommet hos Maria hver anden uge i mit træningsforløb mod min Ironman og hun får min varmeste anbefaling. Behandlingerne hos Maria er med til at sikre, at jeg kan holde min træningsmængde oppe og holder spændinger i musklerne nede. Alt i alt har det gjort en kæmpe forskel for mit forløb.

Varm anbefaling …
Jeg har gået til holdtræning i snart 5 år og fået behandlinger sporadisk, når det har været nødvendigt. Jeg holder utrolig meget af at komme til træning to gange om ugen og oplever yderst venligt, imødekommende og i den grad kompetente behandlere. Jeg bliver hele tiden motiveret til at træne bedre og er blevet stærkere og har færre smerter. Kæmpe anbefaling!

Réponse de FYSIQ
Fysiq Nørrebro har styrket min…
Fysiq Nørrebro har styrket min livskvalitet gennem motiverende holdtræning, men også lidt behandlinger. Det er et mindre sted, der går op i høj kvalitet og varierende øvelser, og hvor jeg er kommet gennem flere år. Jeg kender de fleste af medarbejderne, og de er alle sympatiske, dygtige, åbne og menneskeglade. Jeg går glad derfra med ny energi og en stærkere og mere funktionsdygtig krop.

Réponse de FYSIQ
Hverdagsstærk - på Aaboulevard 28.
De sidste to et halvt år har jeg trænet to gange om ugen hos fysioterapeut Emil Rasmussen på Nørrebro.
Har haft problemer med det ene knæ plus der er osteoporose i familien.
Fandt glæden ved styrketræning, glæden ved at kunne løfte tungt. Det i et venligt miljø med små gode hold hvor der er lige dele sved som latter.
Kan ikke anbefale Emil og stedet kraftigt nok.
En stærk krop gør underværker når man ikke er ung mere.

Réponse de FYSIQ
At komme på FYSIQ har ændret mit liv…
At komme på FYSIQ har ændret mit liv til en meget bedre tilværelse. Utrolig kyndige behandlere, meget søde, empatiske og professionelle, som skaber utrolig flot klema og fantastiske resultater! Jeg vil nævne Nikolaj Slott, Rasmus Økær Larsen, Casper Haas Simonsen og resten af teamet og ikke mindst den utrolig søde sekretær Rikke Krabbe.

Meget professionel undervisning!
Meget professionel undervisning!
Super dygtige terapeuter!
Fantastisk stemning !
Flotte fyre 😉
søde piger 🍒

Réponse de FYSIQ
I am very happy with Klinikken…
I am very happy with Klinikken…
I am very happy with Klinikken Borgergade I/S Klinik For Fysioterapi, I have been a patient for several years and the entire staff are very friendly and top professionals. The last couple of years Kasper has look after me and he has done wonders for me. Kasper is always friendly, patience and true professional.
Christine

Réponse de FYSIQ
Fysiq Nørrebro er en supergod klinik
Fysiq Nørrebro: Jeg har gået til træning på adressen i mange år (også da de havde andre ejere), og de nye ejere lever helt op til de gamles ry. Sekretæren er altid hjælpsom og i godt humør, hun er guld værd. Fysioterapeuterne er superdygtige og hele tiden opmuntrende. Jeg har snart fået bugt med en overbelastningsskade (skinnebensbetændelse) ved hjælp af massage hos en fysioterapeut, og den træning, jeg får på et af deres hold, bringer mig hele tiden videre (og der er altid en god og hyggelig stemning på holdet). Stedet kan kun anbefales. Venlig hilsen, Helle

I highly recommend Casper Haas
I highly recommend Casper Haas. Very positive which helps heal faster and always listen to adapt the exercises to the need.
My knee stopped hurting and I got good advise to keep it on from home.

Réponse de FYSIQ
Rigtig god og professionel behandling.
Rigtig god og professionel behandling.

Super fysioterapi
Lars er en fantastisk dygtig og omhyggelig fysioterapeut. Han kan anbefales til alle. Tak for super god behandling

Réponse de FYSIQ
Jeg har kun positive ting at sige om…
Jeg har kun positive ting at sige om min behandling hos Kasper hos fysiq i borgergade.

Mine varmeste anbefalinger
Mine varmeste anbefalinger, jeg har døjet med hyppig hovedpine det meste af mit voksne liv, Maria har virkelig hjulpet mig.
Anbefaling af Maria Massør ♥️
Jeg vil gerne anbefale Maria Massør! Jeg har bøvlet med alt fra piskesmæld, utallige hold i nakke & ryg og virus på balance-nerven. Jeg har fået en del behandling af forskellige behandlere gennem årene, men det har altid været efter Marias behandlinger, at jeg oplever resultater. Og det er varige resultater.
Jeg kan virkelig anbefale hende. Hendes kærlige, rummelige og humoristiske måde at være på, er altid en sand fornøjelse. Igen tak Maria!
Amazing massage therapist Maria McTurk
I came to Maria at the clinic in Nørrebro with acute tinnitus that had been bothering me for over two months. After just one session, I felt significant relief in both the volume and frequency of the tinnitus. By the time I completed three sessions, I had regained my sleep and noticed a tremendous overall improvement. She relieved so much tension in my head and back that not only did my tinnitus decrease, but my general well-being also got better. Maria is an incredibly skilled and intuitive massage therapist who always knows exactly where to focus and applies the right amount of pressure. On top of her professional expertise, she’s a kind and compassionate person who makes you feel comfortable and well taken care of. I can’t recommend her enough!
5 store stjerner herfra
5 store stjerner herfra. Maria er virlelig dygtig. Har hjulpet mig så meget med min nakke og skulder. Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden behandling hos hende. Og så er der altid så hyggeligt og dejlig stemning ❤️😀
Maria er Super massør på fysiq Nørrebro
Maria er massør på fysiq Nørrebro. Hun er er super professionel og har hjulpet mig med alle mine skavanker. Hun er bare den dygtigste og bedste til sit Arb, kommer ugentligt og kan Anbefales 😃👍
Bedste Massør Maria Nørrebro
Massør Maria Nørrebro
Hun er super god og professionel massør. Hun har hjulpet mig af med smerter og kan varmt anbefales. Jeg vil til hver tid vende tilbage til behandling hos Maria 🥰
Den bedste massør Maria McTurk
Maria er utrolig dygtig til sit arbejde! Hun har formodet at nedbringe mine migræne tendenser og har hjulpet på muskelspændingerne i min krop (nakke og skulder). Derudover er hun god til at forklare under forløbet og til at anbefale øvelser som man kan koble sammen med massagen for at opnå et bedre resultat.
Ydermere, er Maria en meget frisk person og man mødes altid med et smil og med masser af overskud og energi. Den eneste ulempe er, at det er stærkt vanedannende 😊
De varmeste og bedste anbefalinger herfra!
Bedste anbefalinger til fysioterapeut Andreas Plum Støle
Efter sportsulykke med brud, ødelagte sener startede jeg behandling hos FYSIQ. Min ene skulder var så ødelagt at operation var eneste løsning hvilket hverken læger eller kirurger indenfor det offentlige ville erkende.
Andreas skrev til min praktiserende læge og bad om en henvisning til kirurgi. 2 uger efter blev jeg via min sundhedsforsikring opereret og siden er det gået stærkt med genoptræning.
I dag kan jeg både løbe og spille igen og jeg vil for altid være Andreas dybt taknemmelig.
Han er altid lyttende og har givet mig præcis den behandling og de udfordringer jeg har haft brug for. Derfor medgiver jeg ham de allerbedste anbefalinger
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.