1. Magasin de cartes sportives
  2. Magasin de souvenirs sportifs
  3. Magasin de cartes de collection

Écrit par l'entreprise

Vi er to kompiser som begge samlet på kort da vi var yngre, og som for noen år siden fant tilbake til hobbyen. Etter å ha samlet en stund, ble vi lei av dårlig utvalg og høye priser på basket- og NFL-kort her i Norge. Derfor bestemte vi oss for å gjøre noe med det. Målet vårt er enkelt: å gi deg de kuleste kortene til den laveste prisen! Vi er opptatt av å kunne tilby nøyaktig det du vil ha. Ta gjerne kontakt med oss direkte på Facebook og Instagram, eller send en mail til kundeservice@gamedaybreak.no med dine ønsker for hva vi skal kjøpe inn til nettbutikken.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

25 avis

Kjempegjeng

utrolig hyggelige mennesker, har ofte breaks og det er skikkelig god stemning mellom alle, latteren sitter alltid løst, man gleder seg til breaken starter, folk gleder seg også over andres treff. utrolig flott gjeng alle sammen

9 janvier 2026

Superbra!

Var de eneste som hadde produktet jeg lette etter på lager i området 👍

13 mars 2026

Proff break av kort

Proff break av kort. Liker at det er PYT og ikke random. Kortene vises frem på en god måte. Breakeren tar seg tid til å vise frem alle kort. Det er viktig.

10 mars 2026

Hos Gameday er det et trygt og godt…

Hos Gameday er det et trygt og godt community, Kjetil og Adrian som driver sjappa setter kundene høyere enn dem selv, og det synes hver gang. Ytterst få har råd til å ha sportskort-samlinger når boksene kortene kommer i koster skjorta. Da er Gameday den beste plassen å dra. Kjøp ett enkelt lag, betal med vipps, se det hele på Twitch: "GamedayAS" og få kortene tilsendt i posten. En billigere måte å samle dine på favoritter. Og Gameday tar godt vare på kortene dine med ditt eget lager, til du bestemmer deg for frakt hjem. Kan anbefales på det sterkeste.

Også har vi det fryktelig morsomt på streams, bare hyggelige kvelder, selv om du ikke deltar. Pluss, det er giveaways hvor alle kan være med. Trenger ikke å kjøpe noe.

Så bli med oss på Gamedaybreak.no, om så, bare for nysgjerrigheten skyld.

27 février 2026

Fantastisk service👍

Fantastisk service ved ved handling i shop og ved kjøp i livebreaks. De har ofte breaks og godt utvalg av bokser uansett hvilken sport man er fan av.Anbefales👍

27 février 2026

Beste live-break kanalen i Norge

Må være den aller beste live-break kanalen i Norge. Chill å sitte å se på, og gøy hvis man får hits.

Flinke og profesjonelle folk og Kjetil er muligens Norges beste breaker og ganske hyggelig å ha på TV-skjermen. Kvalitets-TV-tid.

5/5
Kommer garantert til å kjøpe flere spots her.

15 février 2026

Gameday, the place to be!

Fant tilbake til hobbyen for et års tid siden. Første break var jeg med på iår, Gode priser og hyggelige folk! Alltid kjekt å se på stream med kjetil som brenner for hobby’n!

PSA grade 10 ⭐️

3 septembre 2025

10/10

Mere service vennlig og kunnskapsrike breakere skal en lete lenger etter her i norden. I tillegg gode priser og kule folk! 10/10.

30 août 2025

Flott gjeng med NFL og NBA breaks!

Herlig gjeng som endelig har fått i gang NFL breaks. NBA har de også. God variasjon (selv om de er relativt ny) og kanskje de som har best priser? Hvertfall de andre jeg har sammenlignet mot. Anbefales!

25 avril 2025
Logo de Gamedaybreak

Réponse : Gamedaybreak

Tusen hjertelig takk for omtalen Lars Christian! Setter utrolig stor pris på det.