1. Magasin de jeux
  2. Magasin de jeux vidéo

Gamenerium is a distributor of premium games designed for grown up players worldwide.

2,1

Bas

registration and refund

i never request any registration and i was charged some fees token from my card without my knowledge, i was surprısed to see this on my account this morning and when i ask for refund they saıd we cannot and some stupid answers

29 octobre 2024

Addebito non autorizzato ma assistenza efficiente

Mi sono stati addebitati dei soldi sulla carta senza mia autorizzazione mentre ero all'estero. Non mi sono mai iscritta e neanche sapevo cosa fosse questo sito. L'assistenza chat però è stata risolutiva ed efficiente, hanno subito aperto una segnalazione e con un paio di settimane mi hanno riaccredito l'importo. Metto due stelle perché evidentemente il sito non è sicuro visto che una persona ignota è riuscita a pagare con la mia carta senza problemi e senza che me ne accorgessi... Me ne sono resa conto solo esaminando i movimenti in app.

21 août 2024

Follow up review

Recently reviewed this site as very untrustworthy but having made direct contact they seem to be making efforts to address my problem so it may be that they are affected by other sites impersonating them .Would still be very wary of parking apps

18 août 2024

Fraud payment

My bank tried to call me to report a fraud payment this company tried to take money out of my account. Unable to contact them to stop the fraud.

19 juillet 2024

Scam

Luckily, my bank just called me as they declined this payment. I have no idea who they are or why they tried to take money from my a/c

10 juillet 2024

Absolutely appalling company

Appalling company - clearly a scam insisting I took out a gaming subscription when I was just trying to download an app to pay for parking. "Subscription" cancelled within their stated time frame but, still trying to get money back 2 weeks later!!!

20 juin 2024

Scam

I too have been misled into somehow subscribing whilst attempting to pay for car parking. This was cancelled asap and somehow they have still managed to take money from my account days later. Complete and utter scam

13 juin 2024

I had the exact same experience as…

I had the exact same experience as another reviewer. I was registering for a parking app to pay for local parking and somehow gamenerium hijacked the registration, charged me €1 to test bank details ((which is normal for a parking app) and now constantly try to charge me for something g I have not signed up to

11 juin 2024