Games4fun Avis

3,7

Velkommen til Games4fun, hvor vi gør dine sammenkomster endnu sjovere! Vores mission er at tilbyde kvalitetsprodukter, der forbedrer den sociale trivsel for både enkeltpersoner og grupper. Uanset om det er indendørs eller udendørs, er det sociale aspekt altid i centrum for vores produkter. Vi tror på, at glade mennesker skaber gode minder. Derfor er vores sortiment skræddersyet til at tilføje en sjov og venlig konkurrence til enhver sammenkomst. Uanset om det er med familien, vennerne eller kollegaerne, finder du alt, hvad du behøver for at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen. Vores produkter henvender sig primært til voksne, men kan også nydes af børn, hvilket gør dem velegnede til enhver lejlighed og aldersgruppe. Ved at deltage i aktiviteter og venlig konkurrence mener vi, at mennesker opnår større samhørighed og åbenhed over for hinanden. Vi stræber altid efter at levere produkter, der fremmer samvær og latter. Vores målgruppe er bred og omfatter familiesammenkomster, vennegrupper, firmaarrangementer, sommerlejre, skolearrangementer og endda barer og restauranter, der ønsker at tilbyde deres kunder en sjov og engagerende oplevelse. Tak fordi du har valgt Games4fun til dine underholdningsbehov. Lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke fyldt med sjov, glæde og venskab!

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Virker som scam.

Virker som scam.
Har købt to vandpistoler, efter overførelse skal man download en app for at spore ens pakke som skal have adgang til end mail konto.

Både besværligt og bekymrende…

Jeg kan fortsat ikke spore min pakke

26 juin 2026

Sjov for voksne og børn

Sjov for voksne og børn
Vi har købt Golf sættet, hele familien, fra børn til voksne, synes om vore dyster mod hinanden. Det er utroligt nemt at sætte op, og vi kan spille både indendørs og udendørs, hvilket gør det meget alsidigt. Det medfølgende inspirationshæfte giver gode idéer til forskellige spilvarianter. Vi har haft mange timers sjov med dette sæt og kan varmt anbefale det til alle.

7 mars 2025

Super fint produkt og hurtig levering

Købte et Sticker Dart Set til ferien, og har spillet det mange gange. Nu er det sat op i garagen så vejret er ingen hindring.
Et sjovt og godt produkt som kan anbefales til både børn og voksne. Hurtig levering.

6 août 2024