Så ved et tilfælde jeres inspirerende webside, da jeg søgte Lechameau gummistøvler til min kære kone. Fandt en flot støvleknægt og lækre lange Lechameau knæstrømper til hendes støvler til havebru... Voir plus
God kvalitet, fin webshop, hurtig ekspedition
Pletfri ekspedition og god ide med det lille kort der fulgte med leveringen. Det virkede så man fornemmede nogle passionerede mennesker bag virksomheden. Produktets kvalitet i forhold til prisen var t... Voir plus
Nem købsoplevelse, god kommunikation da jeg havde behov for at hente købet, godt produkt, der lever op til den forventede kvalitet.
Haveredskaber og beklædning til haven - høj kvalitet og hurtig levering. Haveredskaber, der er lavet til at blive brugt. Japansk håndhakke, kultivator, præcisionsskarpe havesakse, redskaber til beskæring. Alt er selvfølgelig produceret i den høje kvalitet, som en japansk produktion er kendt for og ærekær omkring.
Under Rønnene 3, 8250, Egå, Danemark
Demande des avis aux clients
Rigtig god betjening. Jeg måtte bytte min jakke, det gik,let og smertefrit og den nye jakke kom hurtigt. Kan kun anbefale denne butik

Réponse de Garden Matters
Fantastik kundeservice !...special levering i forbindelse med forkert bestilt størrelse.

Réponse de Garden Matters
Så ved et tilfælde jeres inspirerende webside, da jeg søgte Lechameau gummistøvler til min kære kone. Fandt en flot støvleknægt og lækre lange Lechameau knæstrømper til hendes støvler til havebrug.
Flot hjemmeside med kvalitetsprodukter til havelivsnydere.
Flot pakke ved modtagelse og info. Inden den kom frem.
Kort og godt 5 store stjerner herfra.
Bh/Steffen, Ringsted