Gardia Avis 7

2,3

1. Jardinerie

"Buiten is alles beter" - zeggen we bij Gardia. Voor jezelf, voor je gezin & je vrienden! Ontdek nu ons ruime assortiment van blokhutten, buitenverblijven en overkappingen.

2,3

Bas

Aucune trace de demande d’avis

teleurgesteld

Simpel , 10 april garage deur besteld netjes na 2 Dagen telefoontje word later max 2 weken heb bedrijf die de verbouwing doet gezegd start 29 april ben bang dat de deur er niet is , probeer vandaag telefonisch ze te pakken te krijgen na 32 minuten maar telefoon neer gelegd en mail geschreven dat ik informatie wil voor levering wat denk je nu is het 17.57 geen reactie ik dacht met goed en betrouwbaar bedrijf te maken hebben maar dit is te zot voor woorden mvg charles

23 avril 2024

Krom, krom, krom!

Krom, krom, krom en getordeerd hout (zeker 80 % was niet recht). Zelfbouw Tuinhuis besteld voor 10.000 euro. Handleiding dramatisch, alleen tekeningetjes, en een handleiding die niet bij de kit hoorde. Tuinhuis gebouwd met 8 rechterhanden, waaronder een architect en een constructeur van daken. Kennis genoeg zou je zeggen. Alles volgens de handleiding gedaan, waterpas- alle hoeken negentig graden en uiteindelijk verschil tussen dak en vloer met een schietlood- 4 cm. Ramen en glazen roldeuren waren dus niet te plaatsen. Timmerman ingehuurd die in drie dagen de ramen en aluminium kozijnen heeft geplaatst, kosten 800 euro.
Tussentijds de leverancier geraadpleegd die alleen reageerde met het advies de bouwtekening goed te volgen en een video te raadplegen die het plaatsen van de ramen uiteenzette (video was door ons al ongeveer dertig keer bekeken). Garantie bepalingen een lachertje, hout was bij de aflevering al zo krom dat hun eigen garantiecriteria niet te halen waren.
Enige pluspunt, de dames van de helpdesk die steeds direct reageerden op onze vragen, maar uiteindelijk toch niets hielp. Gardia de kans gegeven te reageren op onze ervaringen, maar geen reactie, daarom deze review dan maar, u bent gewaarschuwd.

6 août 2023

Fraude en misleiding

Veel misleiding op de website en niet waargemaakte claims. (1) er staat een trustpilot rating boven aan de site van 4.5 sterren, maar die komt helemaal niet van trustpilot en is een zelf inelkaar gezette rating. (2) er staan verwijzingen naar rtl en staatsbosbeheer, maar kan nergens vanuit rtl of staatsbosbeheer iets vinden over Gardia (of de website nubuiten die er achter zit). (3) certificaat van website is verlopen en daarom geen beveiligde verbinding. (4) heel veel ontevreden mensen vanuit google review, lijkt geen betrouwbare partij. De eerste ratings hier lijken ook meer vanuit bedrijf zelf te zijn geplaatst (kort tijdframe na registreren)

14 février 2023

Overkapping

Een poosje terug hebben wij hier een mooie overkapping besteld. Vooraf wat advies gevraagd en hier werd per mail snel op gereageerd. Toen we iets niet snapte met de opbouw werden wij snel en goed te woord gestaan en konden we meteen door. Wij zijn super blij met het eindresultaat en de service, bedankt Gardia!

17 octobre 2020