Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med min købsoplevelse. Har købt to trøjer, som jeg allerede har taget i brug. Kan varmt anbefales til andre, som også overvejer at købe noget lækkert tøj med god kvalitet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og personlig service. Produkterne kom tilmed til tiden og med en sød hilsen. Kan helt sikker anbefale at handle her

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super tilfreds med mit køb. God kvalitet og krølfri skjorte til bare 249.- det er et fund for pengene og varen kom lyn-hurtigt De bedste anbefalinger herfra 🤩👍

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements pour enfants
  3. Magasin de vêtements
  4. Magasin de vêtements pour hommes

Écrit par l'entreprise

Garments of Europe er et online modeunivers spækket med items fra de mest unikke og trendy tøjmærker i Europa. Vi håndplukker altid de mest eftertragtede og trendy items og har altid vores kunder i tankerne, hver gang vi handler ind. Når det så er sagt, køber vi heller aldrig tøj ind, som vi ikke selv knus-elsker! Af disse to grunde er det også vigtigt for os, at tøjet er i god kvalitet, og at looket er 'lige i øjet'. Alder har ingen betydning hos Garments of Europe. Vi går udelukkende op i at supplere vores kunder med en personliggjort tøjstil og hotte trends - hvad enten det er hos unge eller voksne.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,6

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og en skøøøn vare jeg…

Hurtig levering og en skøøøn vare jeg fik hjem 🙌🏻😊

5 août 2022

Hej Trine🌸
Tusind tak for de flotte ord, hvor er det dejligt, at du er glad og tilfreds🙏🏼😍

De bedste sommerhilsner fra Emma, Garments of Europe☀️

Hej Rikke🌸
Tusind tak for de flotte ord! Vi er så glade for at høre, at du er glad for tøjet, og at leveringen har været tilfredsstillende🤩

Du ønskes en dejlig sommer🌞
De bedste hilsner fra Emma, Garments of Europe🤍

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering samt fantastisk kundesupport

Hurtig levering og fantastisk kundeservice. Helt sikkert anbefaling

19 juin 2022

Hej Alex🤩
Tusind tak for din anbefaling og de flotte ord! Dejligt at høre, at du havde en god købsoplevelse hos os🙌🏼
De bedste hilsner fra Emma, Garments of Europe💫

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og personlig service

15 juin 2022

Hej Frederik🙌🏼
Tusind tak for din flotte anbefaling! Jeg er glad for at høre, at du har haft en god købsoplevelse🙏🏼🤩
De bedste hilsner fra Emma, Garments of Europe💫

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super glad for den bluse jeg…

Jeg er super glad for den bluse jeg købte
Og hurtig betjening

13 mai 2022

Hej Conny🌸
Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din bluse🙏🏼

De bedste hilsner fra Emma, Garments of Europe🤍

review

god sweater i mega godkavlitet til ikke så mange penge :)

22 mars 2022

Hej Sofie🌸
Tusind tak for din fine anmeldelse! Skønt at høre, at du er glad for din sweater🤍

Super lækker sweater👍

Super lækker sweater👍. God kvalitet, God pris👌

12 février 2022

Hej Charlotte🌸
Tusind tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at høre, at du er glad for tøjet!😍

Hej Mette🌸
Tusind tak for de flotte ord🙏🏼 dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse🤍
De bedste hilsner fra Emma✨

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og virkelig flot tøj!

27 novembre 2021

Kære Signe🌸
Tusind tak for de flotte ord! Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for tøjet, og at du havde en god købsoplevelse🤍

Hurtig levering. God kvalitet

22 novembre 2021

Hej Anne-Grethe,
Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os🌸
De bedste hilsner fra Emma🤍✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice og lækkert tøj ❣️

Fantastisk kundeservice og lækkert tøj! ❣️ Tøjet er af super kvalitet og varen kom lynhurtigt 😊🥰
Kan varmt anbefale denne hjemmeside! ❤️

31 octobre 2021

Kære Yasmin✨
Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er så glade for, at du har haft en positiv købsoplevelse hos os!😍🙌🏼

Skøn og dejlig butik!

25 octobre 2021

Hej Charlotte🌸
Tusind tak for de flotte ord, vi er glade for at høre, at du har haft en god købsoplevelse!
De bedste hilsner fra Emma, Garments of Europe✨

Hej Christoffer,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en god købsoplevelse hos os🌸
De bedste hilsner fra Emma, Garments of Europe😊✨

Giver 5 stjerner

15 juin 2021

Kære Lissy,
Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak skal du have!😊
Dejlig dag til dig☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lækkert tøj og fantastisk…

Super lækkert tøj og fantastisk kundeservice.🌸Kan varmt anbefales.

29 mai 2021

Kære Tine,
Tusind tak for den meget fine anmeldelse, det gør os så glade at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med tøjet🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og lækkert tøj

Super god service og lækkert tøj!
Kan varmt anbefale denne hjemmeside.

29 mai 2021

Kære Emilia,
Tusind tak for din fine anmeldelse, hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god købsoplevelse🌸
De bedste hilsner fra Emma, Garments of Europe

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus