Garn & Gear Avis

2. Magasin d'articles de loisirs
  3. Associations professionnelles et de loisirs
  4. Boutique de laine

Écrit par l'entreprise

Dyrevelfærdscertificeret garn og projekttasker itl strikketøj af genbrugsmaterialer. Garn til strik og hækling af højeste kvalitet - animalske fibre certificeret med Responsible Wool Standard (RWS), Responsible Alpaca Standard (RAS) og Responsible Mohair Standard (RMS). Fine projekttasker af eget design - håndsyede af kasseret tøj fra genbrug.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Enestående personlig betjening

Enestående personlig betjening - meget indlevende - og fantastiske, grundige opskrifter, der tager højde for alle evt. faldgruber - resultatet er små mesterværker, man kun kan være stolt af og glad for.

23 novembre 2025
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig håndtering, personlig hilsen og lækkert garn

Min ordre blev håndteret hurtigt, jeg fik en personlig hilsen med og garnet er lækkert at strikke med 👍

5 avril 2025

Réponse de Garn & Gear

Tusind tak for de fine ord, Ulla. Det er lige sådan jeg ønsker kundeoplevelsen skal være, så rigtig godt at det også var sådan.

Tilfreds

Fik pakken hurtigt
at det jeg modtog var magen til det på billede

3 avril 2025

Réponse de Garn & Gear

Perfekt, så godt at høre. Tuisnd tak for at tage dig tid til at anmelde herinde, Helle 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har oplevet en venlig og hurtig…hurtig hjælp mv

Jeg har oplevet en venlig og hurtig hjælp vis mail i forhold til et par opskrifter. Tak for det

4 avril 2025

Réponse de Garn & Gear

Tusind tak for den fine anmeldelse, Susanne. Det var rigtig godt vi fik løst problemet. Nogle gange driller teknikken, men jeg tilstræber at yde hurtig hjælp, når det sker :-) Tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og et lille sødt personligt brev.
God oplevelse!!!

30 mars 2025

Réponse de Garn & Gear

Tusind tak for at tage tid til at skrive denne fine anmeldelse, Jette! Det er lige sådan jeg ønsker kunderne skal have det - en god oplevelse 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. En hyggelig lille overraskelse i form af lille hjerte med strikkemarkører

14 mars 2025

Réponse de Garn & Gear

Tusind tak for anmeldelsen og dejligt at den lille overraskelse vakte glæde 🩷

Hurtig levering.

2 février 2025

Réponse de Garn & Gear

Godt at høre at det kom hurtigt - det er nemlig også det jeg tilstræber. Tak for anmeldelsen!

Absolut super

Fantastisk pakke man får med et meget personligt kort og en lille gave - mine bedste anbefalinger

2 février 2025

Réponse de Garn & Gear

Fantastisk at høre - mange tusind tak for den fine omtale! Jeg er meget glad for at det hele var i orden.

Dejlig oplevelse

Hurtig ekspedition, personlig besked. Ikke sidste gang jeg handler der. 😍🩷

3 février 2025

Réponse de Garn & Gear

Tusind tak for den fine omtale! Det glæder mig meget at det hele spillede. Du er meget velkommen igen 💚

Dejlig opskrift

4 décembre 2024

Réponse de Garn & Gear

Det glæder mig meget at du var tilfreds med opskriften. Tusind tak for anmeldelsen! Mvh. Randi

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækreste kvalitet af garn jeg har…

Lækreste kvalitet af garn jeg har oplevet. Super blødt. Og meget hurtig levering.

24 novembre 2024

Réponse de Garn & Gear

Tusind tak for de flotte ord og anmeldelse! Det glæder mig meget at det hele spillede og kvaliteten var i orden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition samt meget fin…

Hurtig ekspedition samt meget fin service, idet jeg havde glemt min velkomstrabat.
Blev rettet på min betaling. Se det kalder jer god behandling.

15 octobre 2024

Réponse de Garn & Gear

Tusind tak for de fine ord, Bodil! Det var godt vi fik styr på det :-)
Mvh. Randi

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus