Topkarakter til William Sean og Gavmild! Vi har netop skiftet vores forsikringer over til Gavmild, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. En kæmpe tak til William Sean, s... Voir plus

L'entreprise a répondu
Har i dag fået et rigtig godt tilbud efter en opringning fra Gavmild på mine forsikringer. Mit gamle forsikringsselskab hævede priserne, så jeg måtte søge nye veje. Mine forsikringer blev nærmest halv... Voir plus
Jeg fik en rigtig god og professionel rådgivning af Patrick Lind. Han gennemgik mine behov, samlede alle mine forsikringer og fandt en løsning der både gav mig bedre dækninger og en konkurrencedygti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hej. Jeg fik igen en prisstigning fra mit gamle selskab så jeg kontaktede Gavmild. Blev ringet op af en meget hjælpsom person og vi fik gennemgået det hele. Nu venter jeg bare på at flytte mine forsik... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Forsikring som det burde være
Vi ved, at der er mange selskaber at vælge imellem, og det kan være svært at finde det rette. Derfor gør vi en dyd ud af at forstå din hverdag og give dig et enkelt og overskueligt overblik over dine forsikringer 👌
Du taler altid med et menneske
Hos Gavmild forstår vi, at to liv ikke er ens – og derfor skal de også forsikres forskelligt. Vi tror på, at den personlige dialog med en forsikringsekspert giver dig de bedste løsninger. Med andre ord er der altid et menneske i den anden ende hos os 💚
Gode dækninger til gavmilde priser
Vi kan ikke på forhånd love, at lige præcis du kan spare – men nye kunder spare i snit over 3.300 kr. årligt, når de skifter til Gavmild.
Glem alt om urimelige gebyrer
👉 Læs anmeldelserne her på Trustpilot – og se, om du får lyst til at indhente et tilbud.
Nordre Fasanvej 220, 4., 2200, København N, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fuldstændigt 100% hovedet under armen. Den værste klovne forestilling jeg har oplevet .. hvis disse amatører formår overhovedet at lave dig en forsikring så vent blot til du får brug for den .. ja så vil du være i problemer, good lord

Réponse de Gavmild
Sød rar person med loyalitet ansvar og hjælpsom

Réponse de Gavmild
Super god forklaring på forsikringer og god service

Kompetent og hurtigt
Alt hvad jeg spurgte blive svaret
Ærligt

Réponse de Gavmild
Sanne var en yderst kompetent kvinde, der viste hvad hun snakkede om.
Hun har tålmodighed, er lyttende og meget behagelig at at tale med.
Hun er god til at forklare, så selv jeg kan forstå det. Rigtig god sommer.
De bedste hilsner Tina Aagesen.

Réponse de Gavmild
Det var en rigtig god oplevelse at snakke med personen hos Gavmild.

Réponse de Gavmild
Skulle finde en bilforsikring til min nye bil.
Og der var Gavmild klart billigst og under de bedste vilkår.
Endelig på tide at der kom et forsikringsselskab som ikke er grådigheden selv.
Vi snakker om næsten halv pris på det jeg kom fra.
Hvis man ikke checker sine forsikringer fra tid til anden, om hvad der er af muligheder, betaler man alt for meget.
Og det var kun fordi jeg skulle have en anden bil, jeg checkede andre selskaber.
Det skulle jeg havde gjort noget før!!
I øvrigt var det en meget behagelig sælger som gav sig god tid, og spurgte ind til tingene.
Og virkede ikke som om, han bare skulle sælge og videre til næste kunde.
Vil klart anbefale Gavmild til andre.

Réponse de Gavmild
God og behagelig rådgivning af Thomas Jensen. Billigere end min nuværende forsikring.

Réponse de Gavmild
God og grundig gennemgang af forsikringer i forbindelse med forsikringsskifte (Niels 😊)
Nu bedre forsikret til billigere pris - så må tiden vise om valget var rigtigt😊

Réponse de Gavmild
Behagelig samtale og interessant tilbud. Et sundt nybrud i en særdeles etableret branche

Réponse de Gavmild
Super fantastisk sælger. Nemt og ikke en masse snak om ting jeg ikke har brug for i min forsikring.

Réponse de Gavmild
Venlig og forstående / fin service
Behagelig medarbejder .

Réponse de Gavmild
Jeg havde selv bedt om opringning og det var en god idé. Vi gennemgik mine forsikringer og selv om jeg endte med mere end jeg har nu, blev det samlet billigere. What's not to like.

Réponse de Gavmild
Det var en dejlig samtale og jeg fik svar på det jeg spurgte til, og og søde at tale med.

Réponse de Gavmild
Virkelige inkompetente, de laver en udbetaling til mig, jeg ringer og spørg om det er rigtigt, får bekræftet at det er det.
15 dage efter skriver de at det var en fejl, og at pengene skal retuneres.
Godt jeg ikke havde nået at bruge dem.