Geenrijbewijs Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Na het kwijtraken van mijn rijbewijs…

Na het kwijtraken van mijn rijbewijs door alcohol gebruik op de snorfiets heb ik direct online hulp gezocht bij Takens Admiraal Advocaten. Ik werd die zelfde dag gebeld door mr C. de Koning en hebben deze vervelende situatie doorgenomen. Ik heb een eenmanszaak en zonder rijbewijs is werken onmogelijk, dus heb ook geen inkomen. mr. C. de Koning heeft gelijk een verzoek tot teruggave en klaagschrift ingediend bij OvJ. Het inhouding termijn van 6 maanden werd hierdoor teruggebracht naar 2 maanden, waar ik al heel blij mee was. Een paar weken later hadden we een zitting in de raadkamer en heb mijn rijbewijs onder voorwaarden terug gekregen.
Heel erg blij mee, want kan nu weer normaal werken.
Door het snel en profesioneel handelen van mr. C. de Koning heb ik mijn rijbewijs weer terug.

27 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Advisering en ondersteuning t.t.v. een stresssituatie.

Een rijbewijs kwijtraken kan een stressvolle situatie met zich meebrengen en veel onduidelijkheden. Via geenrijbewijs.nl ben ik na het verliezen van mijn eigen rijbewijs bij dhr. Zaat (werkende voor Takens Admiraal advocaten) uitgekomen. Eindresultaat: een fijn, meedenkende advocaat die tot in de puntjes uitlegt hoe de procedures zullen gaan verlopen, gegrond advies uitbrengt en kan ondersteunen bij verzoekprocedures, klaagschriften en/of OM-bijstand. En zelfs na de procedure van vervroegde rijbewijs-teruggave is dhr. Zaat niet de minste om meedenkend te zijn in vervolgprocedures. Kortom: iemand die de stress weg kan nemen, van een afstand exact het juiste advies kan geven en -misschien wel het belangrijkste- zeer direct, snel en adequaat is in correspondentie per mail, Whatsapp of telefoon.

9 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Rijbewijs kwijtgeraakt bij aanhouding politie

Ik was mijn rijbewijs kwijt geraakt en wist niet wat te doen. Na online te hebben gezocht kwam ik uit bij Dhr Zaat. Wat een ontzettend vriendelijke, behulpzame, duidelijke advocaat. Hij heeft me eerst geholpen om mijn rijbewijs terug te krijgen en daarna heeft hij me ontzettend goed bijgestaan bij het OM. Niets wat teveel voor hem om me uitleg te geven. Via app. Telefonisch en ook beeldbellen. Ik ben erg blij dat ik hem ben tegengekomen. Voor iedereen die een super advocaat nodig heeft dan ben je bij Dhr Zaat bij het juiste adres.

25 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm kundig bijgestaan door dit…

Enorm kundig bijgestaan door dit kantoor. Heel snel m’n rijbewijs terug gekregen en uiteindelijk het minimale boetebedrag opgelegd gekregen.
Vooral de enorme inhoudelijke kennis heeft mij gerustgesteld in deze toch spannende periode.

18 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Binnen 1 werkdag rijbewijs terug!

Ik ben ontzettend tevreden over de service van dhr. Admiraal bij het terugvorderen van mijn rijbewijs. Vanaf het eerste contact was hij uiterst professioneel, empathisch en duidelijk in zijn communicatie. Zijn kennis van de wetgeving en procedures was indrukwekkend, en hij gaf me op elk moment het vertrouwen dat mijn zaak in goede handen was.Hij nam de tijd om mijn situatie goed te begrijpen en stelde een strategie op die volledig aansloot bij mijn wensen. Gedurende het hele proces hield hij me uitstekend op de hoogte van de voortgang en was hij altijd bereikbaar voor vragen. Dankzij zijn effectieve aanpak en deskundigheid heb ik mijn rijbewijs zonder problemen kunnen terugvorderen. Ik kan dhr. Admiraal dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die juridische bijstand nodig heeft.

19 janvier 2024

Fijne advocaat

Fijne advocaat, die je goed uitlegt wat de stappen zijn. Mijn rijbewijs na een kleine maand terug. Super tevreden met de geboden hulp.

10 mai 2024

Super service

Deze beste mensen hebben me snel en vakkundig geholpen.
Na een klein misverstand in het verkeer kon ik snel weer te werk,
super service en proffesionele heren.

16 août 2024

Top service

Top service, er word van te voren afgesproken wat de stappen zijn die er gelopen gaan worden en wat het gaat kosten.
Zéér tevreden!

14 juillet 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus