Gelblasters Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Jeg har købt en Gel Blaster MP5A – Spacy Edition. Når jeg prøver at affyre den, skyder den ikke noget ud, heller ikke når jeg holder og røster den som der står i manualen.

Kanon hjemme side priser er fornuftige fik det jeg hade bestilt og tiden fra min bestilling til jeg hade vare var okay mine vare kom sikkert frem tusind tusind tak 👍🏻🤪Både til jer og til Dao som... Voir plus

Jeg har lavet mange køb, men aldrig et hvor kundeservicen var på dette niveau. Lettere panisk på jagt efter gave til knægten og lettere presset på tid ydede Gelblaster stort set livreddende førstehjæl... Voir plus

Jeg købte Gel Blaster AK - Mini til min søn og han elsker den. Virkelig hurtig levering og rigtig god Service. Pakken var godt pakket ind ved leveringen i bobleplast og i en ekstra kasse. Så... Voir plus

1. Magasin d'articles d'airsoft

Écrit par l'entreprise

Vi er en førende leverandør af gel blasters i Danmark. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at levere en førsteklasses kundeservice og har et dedikeret kundesupport team, der er altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, som vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores produkter og tjenester. Derfor er vi taknemmelige for alle de positive anmeldelser og feedback, vi har modtaget fra vores tilfredse kunder på Trustpilot. Vi er stolte af vores virksomhed og produkter, og vi ser frem til at fortsætte med at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg havde købt en pistol og den gik…

Jeg havde købt en pistol og den gik desvære i udu efter måske 100 skud.. Min dreng var skuffet over jeres produkt og ville have pengene tilbage.
jeg fik dov skilt den ad og der var et tandhjul som havnede løsnes sig, som lige skule justeres og nu køre den igen =super glad dreng..

23 août 2024

Pakken som skal bruges til gave

Pakken som skal bruges til gave, er helt smadret, deform og itu.

23 août 2024
Logo de Gelblasters

Réponse de Gelblasters

Hej Jesper

Hvorfor søren har du ikke smidt os en mail istedet for at hoppe direkte på trustpilot? - Så vi kunne løse problemet, jeg er ked af DAO har beskadiget pakken. Men jeg har nu skrevet en mail til dig, og venter svar

Kundeservice

I forbindelse med en defekt gelblaster, tog jeg fat i kundeservice, som håndterede min henvendelse helt efter bogen.
Jeg kan varmt anbefale alle at handle med gelblasters.dk.

8 août 2024

Bestilt 3 gel blaster

Bestilt 3 gel blaster, de kan ikke skyde de 20 meter som er lovet. Der står man får 10.000 kugler med nye gel blaster, det gør man ikke. I pakken står der man får 2 pakker med 2000 kugler men der er kun 1. Og er det ikke den ak gel blaster i kassen som manualen hentyder til.

25 juillet 2024

Fantastisk god service

Fantastisk god service!

Var forbi deres butik og købe et par blasters til ungerne. Det var en rigtig god oplevelse, ungerne fik lov til at prøve de forskellige gel blasters, og kunne også prøve at holde de forskellige modeller som de har i butikken.

Det var en fornøjelseøe at handle med Gelblasters.dk 👍

22 juillet 2024

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Vi havde en reklamation på en gelblaster som havde en defekt. Der blev svaret prompte, og ny gelblaster var på vej med det samme. I en tid med tvivlsomme websites uden mulighed for kundeservice er det bare SUPER, at møde en forretning der tager kunderne seriøst. KÆMPE anbefaling herfra.

11 juillet 2024

Ikke de samme som beskrivelsen

Jeg bestilte nogen skud som var beskrevet til at blive 7-8mm men de kunne ikke blive mere end 5mm. Jeg skriver så til dem og får et hurtigt svar med at han vil sende nogen fra et “andet” brand. Der jeg så får pakken er det de præcist samme gel skud og de bliver heller ikke mere end 5mm. Jeg fik mine penge tilbage men synes stadigvæk at det var meget spild af tid

5 juillet 2024
Logo de Gelblasters

Réponse de Gelblasters

Hej Frejsen

Som vi også skrev om på mail, så viser vores digitale skydelære 7mm.

den pose du fik er fra et "andet" brand - er en anden producent, men vi for jo lavet vores egne designs på poserne.

Desværre ret dårlig kvalitet

Desværre ret dårlig kvalitet. Skudafstand begrænset i forhold til andre og så er det underligt, at man modtager en papæske hvor pistol er lagt læst ned i med batteri og øvrige dele ligeledes løst. Der medfulgte ikke briller, som ellers var angivet.
Vi havde købt ekstra kugler i rød farve, men dem vi har modtaget er pink

2 juillet 2024

havde en reklamation

havde en reklamation. de svarede indenfor 1 time med et opkald.
blev enige om at de blot sender en ny vare.

Var rigtig glad for at der blev ringet i stedet for en mail.
det gør blot at servicen er endnu bedre og man ikke "blot" er en i rækken.

2 juillet 2024

Gode priser og stort udvalg

Gode priser og stort udvalg.
Vores første gelblaster gik desværre i stykker men der var slet ingen problemer med ombytning. Sød og venlig ekspedition.
Kan klart anbefales

28 juin 2024

Hurtig service

Vi havde købt 2 gelblasters i december, som desværre gik i stykker her i juni. Skrev en mail til dem og straks sendte de to nye! Meget hurtig og god service.

24 juin 2024

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Ekstra gelballs med i pakken selvom jeg kun havde bestilt en turboloader. Super!

22 mai 2024

Jeg vil klart give 5 stjerner

Jeg vil klart give 5 stjerner , og kunne jeg give flere gjorde jeg også det. Servicen er helt i top, både da jeg bestilte tog de sig enormt meget tid til at guide mig og skrive frem og tilbage . Og da der var lidt problemer med dem , tøvede de slet ikke med at sende mig to nye guns uden noget besvær og lyn hurtig levering. Det er top service i min bog, og dette gør jeg bestemt vil anbefale dem til andre og trygt vil handle der fremover. Tak.

5 juin 2024