Gelblasters Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Jeg har købt en Gel Blaster MP5A – Spacy Edition. Når jeg prøver at affyre den, skyder den ikke noget ud, heller ikke når jeg holder og røster den som der står i manualen.

Kanon hjemme side priser er fornuftige fik det jeg hade bestilt og tiden fra min bestilling til jeg hade vare var okay mine vare kom sikkert frem tusind tusind tak 👍🏻🤪Både til jer og til Dao som... Voir plus

Jeg købte Gel Blaster AK - Mini til min søn og han elsker den. Virkelig hurtig levering og rigtig god Service. Pakken var godt pakket ind ved leveringen i bobleplast og i en ekstra kasse. Så... Voir plus

1. Magasin d'articles d'airsoft

Écrit par l'entreprise

Vi er en førende leverandør af gel blasters i Danmark. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at levere en førsteklasses kundeservice og har et dedikeret kundesupport team, der er altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, som vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores produkter og tjenester. Derfor er vi taknemmelige for alle de positive anmeldelser og feedback, vi har modtaget fra vores tilfredse kunder på Trustpilot. Vi er stolte af vores virksomhed og produkter, og vi ser frem til at fortsætte med at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

265 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Worldclass kundeservice

Jeg har lavet mange køb, men aldrig et hvor kundeservicen var på dette niveau. Lettere panisk på jagt efter gave til knægten og lettere presset på tid ydede Gelblaster stort set livreddende førstehjælp. Efter børneputning stod Rasmus klar til at levere en særbehandling uden sidestykke. Fødselsdagen er reddet! TAK!

12 octobre 2023

Jeg prøvede at returnere mine gevær

Jeg havde givet dem en 2 stjerne anmendelse men så at det var min fejl. Jeg havde ikke tjekket min spam folder i mine mails og har nu set at de har giver mig muligheden for at returnere mine gevær.
Tak Gel blasters og undskyld forvirringen det er udelukket min skyld.
Hilsen Tina

4 octobre 2023

Hej Tina,

Vi har besvaret alle dine mails, nogle dage med få timers mellemrum, og nogle dage med 3 dages mellemrum.

Vi må bede dig tjekke op på dette og se eventuelt spamfilter, da vi har besvaret dem, og bedt dig om at sende dem retur til os så vi kan få set på de udfordringer du skriver.
Du har 1 måned efter vi har bedt om det, ikke henvendt dig tilbage til os, ej heller sendt produktet retur til os.

Vi afventer forsat at du gør dette, så vi kan få løst problemet.

Team Gelblasters 🔫

Varm anbefaling ved at handle hos Gelblasters.dk

Rigtig positiv oplevelse ved at handle på Gelblasters.dk
Modtog hurtigt min bestilte pakke, og alt var som det skulle være.
Bestilte en MP5K spacy edition, og modtog den blot efter 2 dage. Rigtig lækker kvalitet.
Har allerede lagt en odrer igen, denne gang en noget større.
Kan kun varmt anbefale Gelblasters.dk

11 septembre 2023

Fantastisk service

Fantastisk service!
Jeg bestilte to gel blasters og de kom lyn hurtig! Rigtig fin kvalitet og skyder lige som de skal! Alt i alt en rigtig god oplevelse

4 septembre 2023

Gik desværre i stykker efter få ganges…

Gik desværre i stykker efter få ganges brug. Ville pludselig ikke affyre gels mere, midt under brug. Har behandlet produktet normalt og er hverken blevet tabt eller mishandlet. Har taget kontakt til firma via e-mail 27/8 og 7/9, men har ikke modtaget svar. Øv! Kan absolut ikke anbefales! Køb andet sted!

Firmaet påstår efterfølgende at de ikke kan finde noget korrespondance med mig. På alle mine henvendelser til firmaet omkring reklamation har jeg dog modtaget bekræftelsesmails, som siger at de vil svare mig snarest. Jeg kan se at andre anmeldere har haft samme problemer, hvilket bare viser at dette firma ikke er troværdigt. De har heller ikke taget kontakt til mig, som de lovede efter min første anmeldelse.

27 août 2023

Hej Lars,

Vi har foretaget en grundig gennemgang af vores e-mails, og vi har desværre ikke fundet nogen korrespondance fra dig. Er du sikker på, at du har sendt dine henvendelser til den korrekte e-mailadresse?
Desuden er vi forvirrede over, hvorfor vi ikke skulle være villige til at hjælpe dig, især hvis du har handlet hos os. Dette er baseret på tidligere positive anmeldelser, som vi har modtaget her på Trustpilot.

Jeg anser denne anmeldelse som tvivlsom, især fordi du kun har én anmeldelse, og denne anmeldelse er den eneste.

For at komme i dialog med dig og løse eventuelle problemer, har jeg anmodet om dine oplysninger her på Trustpilot. Vi ønsker at komme til bunds i situationen og sikre, at du får den hjælp, du har brug for, hvis du faktisk har handlet hos os.

Team Gelblasters 🔫

Pistol som ikke virkede...

Fik en pistol i gave som ikke virkede.. måtte desværre selv betale returfragt på trods af reklamation og dårligt produkt fra Gelblasters side. Fik pengene retur og sagen er nu afsluttet.

1 août 2023

Hej Maria,

Edit: Efter at have kontaktet jer og informeret om, at beløbet ville blive returneret til det kort eller den konto, hvor pengene blev trukket fra, var I overbeviste om, at beløbet ikke var blevet krediteret til jeres konto.
Heldigvis bad jeg jer om at trippel tjekke jeres konto, og I opdagede derefter, at pengene faktisk allerede var blevet indsat på kontoen den 13. september.
Vi tilbød dig 3 poser kugle til en værdi af 180kr hvis du benyttede dig af vores returportal, hvor du takkede nej til det.
Ikke destro mindre har vi valgt at gå væk fra denne returpolitik, da vi har taget din kritik til os.

Som jeg forklarede dig på mail, så er det selvfølgelig beklageligt at produktet går i stykker, det er ikke med vores gode vilje at det gør det.
Hvis vi kunne være foruden at produktet skulle blive defekt, så havde vi også valgt det, men alle produkter kan gå i stykker, fra dyre smartphones og computere til billigt legetøj i BR.

Som vi også skrev til dig mail, så har vi sendt pengene retur da vi modtog pakken retur og at vi vil kontakte vores betalingsudbyder hurtigst muligt for at høre hvad der er sket, men pengene er ude af vores hænder, lidt ligesom når vi sender pakken afsted, så er vi ikke herre over om der sker en fejl i transporten.

Vi får desværre ikke besked på om pengene er kommet frem til en kunde hvis de bliver sendt retur, så vi er blot glade for du kontakter os, så vi kan få problemet løst hurtigst muligt.