Gel Trade-AI Crypto Trading Avis 32

2. Courtier d'affaires
  3. Service de crypto-monnaie
  4. Bureau de change
  5. Conseil en investissement

GELTRADE is a next-generation AI trading platform created to redefine how people interact with digital asset markets. Officially launched on 02/02/2026, GELTRADE brings together advanced artificial intelligence, modern trading infrastructure, and a user-focused design to deliver a smarter and more efficient trading experience. At the core of GELTRADE is intelligent automation. Our AI systems continuously analyze market data, monitor trends, and support strategy execution with speed and precision. This technology-driven approach helps traders navigate fast-moving markets more confidently while reducing the complexity of manual trading. Whether you are new to crypto or an experienced trader, GELTRADE provides the tools needed to trade in a more structured and data-informed way. The name GEL stands for Global Exchange Liquidity, representing our vision to build a platform that connects users to global markets with reliable execution and strong technical foundations. We believe that access to technology, liquidity, and smart tools should not be limited to a few — it should be available to everyone who wants to trade seriously and responsibly. Security, transparency, and performance are central to everything we do. We continuously invest in our infrastructure, risk management systems, and AI research to ensure a stable and trustworthy environment for our users. GELTRADE is not just a trading platform — it is a growing ecosystem where innovation, technology, and global markets come together to shape the future of AI-powered trading.

Information importante

4,3

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Geltrade.com est une site devient frauduleux

Geltrade.com est une site d'investissement qui autre fois était bon mais maintenant devenu frauduleux évidemment je trouvè geltrade sur trustpilot il avait de très bonnes avis j'avais consulté le site et je placer mon investissement de 50 usdt pour une durée de 30 jours, le montant minimum de retrait était de 10 usdt, après huit jours je effectué un demande de retrait il n'a jamais été arrivé à mon portefeuille il était réinvestir automatiquement, à la fin du mois les retrait sont bloqués définitivement le montant investir et les bénéfices diminuer de jour en jour le service à la clientèle ne répond pas Je perdu mon argent dans geltrade.com

7 mai 2026
Afficher les avis dans toutes les langues. (32 avis)