Op 8 juli een bestelling geplaatst bij Gemarts. Tot vandaag niets ontvangen. 2 x gemaild (er zou binnen 4 uur gereageerd worden). Nog steeds geen reactie. Blijf vooral weg bij deze criminelen. Ik heb... Voir plus
Lisez les avis des autres
Keurig netjes ingepakt. Goede kwaliteit. Duidelijke canvas. Helaas ging er wat mis met de bijgeleverde kleurenkaart maar dit was binnen 10 minuten opgelost op een hele goede prettige manier. Chap... Voir plus
1 van de 3 bestellingen niet ontvangen. Op 17-5-25 besteld. Klantenservice reageert slecht en is niet klantvriendelijk. Zelfs hun systeem zegt dat de bestelling nog niet onderweg is maar ze blijven vo... Voir plus
er miste wat bij mijn bestelling, na een kort bericht direct een nieuwe set gekregen. Super goede service en heel fijn geholpen! Ik bestel zeker vaker
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Snelle levering en alles van hoge…
Snelle levering en alles van hoge kwaliteit. Ik ga snel beginnen
Ik ben heel blij met Gemarts
Ik ben heel blij met Gemarts! Het zijn mooie pakketten. En als ik iets niet goed begreep dan stuurde ik een mailtje en ik kreeg altijd antwoord! Dus ik ben tevreden met hen.
Kaders
Het kader waar de gepaste diamond painting in zit, vond ik het een beetje te groot. Dacht dat het kader perfect pastte maar helaas is dit juist het omgekeerde. Misschien kaders maken waar de afbeelding juist in zit.
Snelle reactie op mijn mail.
Snelle reactie op mijn mail.
Bedrijf een aanrader👌
Sneller dan gedacht.
De bestelling was makkelijk geplaats.werd goed op de hoogte gehouden van de vordering van mm bestelling.
Snel ontvangen
LET OP! SCAM / ALIEXPRESS
Pas op, dit bedrijf verkoopt 'goedkope' spullen uit China voor belachelijke hoge prijzen!
De meeste sets zijn te vinden op Aliexpress en Temu voor nog geen €10 per set. De houten frames zijn te koop voor €3 bij IKEA. Support dit niet!
Movie mini diamond paintings
Regelmatig promoties
Foute bestelling, geen reactie
3 mini’s besteld. Een van de drie was een fout thema. Een andere van de mini’s heeft een hele slechte kwaliteit. Na 3 mails nog steeds geen reactie ontvangen. Kreeg ineens het juiste thema opgestuurd zonder bericht. Nu is een kleurenkaart fout. Heb weer een mail gestuurd en geen reactie wat een slechte service.
Een sorteer koffertje besteld
Een sorteer koffertje besteld
Helaas nog steeds niets ontvangen
Fan van de diamond paintings!
Super snelle levering!
Super snelle levering!! De mini sets zijn echt aan te raden!! Super leuk en ontspannen om te doen!
Ik heb niet alles ontvangen van wat ik…
Ik heb niet alles ontvangen van wat ik besteld heb maar geen mededelingen daar over wanneer het wel bezorgd wordt.
Alles was prima
Super blij mee
Super blij mee, mooi verpakt en uiterst snel geleverd. Ben ook blij met de unieke ontwerpen, kan niet wachten om meer te bestellen!!
Keurig netjes ingepakt.
Keurig netjes ingepakt.
Goede kwaliteit.
Duidelijke canvas.
Helaas ging er wat mis met de bijgeleverde kleurenkaart
maar dit was binnen 10 minuten opgelost op een hele
goede prettige manier. Chapeau!
Snelle en goede verzending
Snelle en goede verzending , alles proper en duidelijk verpakt.
L’expérience Trustpilot