Toffe samenwerking! Snelle respons. De aanpassingen aan de site worden hééééél snel aangepakt. Een extra Veel advies en tips. Het resultaat is mooi en gebruiksvriendelijk. Afgesproken prijs wordt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het intake gesprek met Anthony was zeer aangenaam. Er was onmiddellijk een goeie verstandhouding. Toen we onze filosofie aan hem hebben verteld, kon hij direct al enkele ideeën tonen die ons enorm a... Voir plus
Excellente samenwerking! Snelle respons. Aanpassingen worden de dag zelf uitgevoerd uitgevoerd en vragen snel beantwoord. De nodige uitleg wordt ook steeds duidelijk gegeven. Wij zijn alvast heel cont... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
GESELLE.be is opgericht in 2015 door Anthony Geselle en An Verbeke. We specialiseren ons in design & ondersteuning van IT projecten.
Coordonnées de contact
Vogelkersstraat, 8020, Oostkamp, Belgique
- geselle.be
Les gens ont aussi consulté
Vlotte samenwerking
Veel advies en tips. Het resultaat is mooi en gebruiksvriendelijk. Afgesproken prijs wordt gehouden.
We zijn zeer tevreden!
Team Cafralu
Geselle.be - top ervaring!
Geselle.be heeft ons uitstekend geholpen met onze web site. Responsief, mee-nadenkend, proactief, met veel ervaring ook. Onze web site is in goede handen!
Aangename en zeer efficiënte samenwerking!
Ik kijk op zeer positieve manier terug naar de goede samenwerking met Anthony Geselle en de mooie website die hij voor ons gerealiseerd heeft!
Hij beschikt over veel mogelijkheden en skills om een moderne en aantrekkelijke website te bouwen.
Hierbij toetste hij voortdurend af om een stijl te kiezen, en werd er onderweg voortdurend verder gesleuteld en bijgestuurd volgens onze wensen om verder optimaliseren.
Een zeer groot pluspunt is de snelheid en efficiëntie waarmee de aanpassingen en evoluties geïmplementeerd werden op de site. Nauwelijks wachttijd tot de volgende update nadat nieuwe content of voorstellen doorgestuurd werden.
Een aanrader voor wie een moderne en attractieve site op korte termijn gerealiseerd wil zien!
Geselle werkt snel, efficiënt en houdt zich aan zijn offerte.
Het intake gesprek met Anthony was zeer aangenaam. Er was onmiddellijk een goeie verstandhouding. Toen we onze filosofie aan hem hebben verteld, kon hij direct al enkele ideeën tonen die ons enorm aantrokken.
Binnen de afgesproken (scherpe) deadline kwam Anthony met onze nieuwe website online. Alle overdracht verliep vlekkeloos en ook de prijs was zoals in de offerte afgesproken.
Ik kan Geselle.be enkel maar aanraden voor wie een nieuwe, frisse website wil.
In een mum van tijd was de website…
In een mum van tijd was de website klaar. Anthony werkt heel snel en nauwkeurig en is zeer flexibel. Hij adviseert je volgens de nieuwste trends en is zeer creatief in zijn design. Een plezier om mee samen te werken.
Super vriendelijke enthousiaste…
Super vriendelijke enthousiaste ondernemer 👍👍👍👍.
Leg alles in een verstaanbare taal uit (want ik en multimedia gaan niet samen). Helpt volop mee waar je zelf moeilijk aan kan werken. Reageert heel snel op een vraag. En bovenal betaalbaar.
Langs deze weg geef ik graag mijn…
Langs deze weg geef ik graag mijn bevindingen weer ivm de samenwerking met geselle.be. De samenwerking met Anthony verliep super vlot. Na een eerste telefonisch contact, waarin ik mijn project voorstelde en Anthony vooral goed luisterde en zich al onmiddellijk een gedacht kon vormen van wat ik voor ogen had, kreeg ik al heel snel een preview van hoe mijn voorpagina eruit kon zien. Dit was onmiddellijk een schot in de roos. Uit het eerste contact was duidelijk gebleken welke richting ik wilde uitgaan en Anthony had dit perfect weten te realiseren met een voor mij heel goed gekozen lay-out en stijl. Daarna ging Anthony aan het werk en al snel kreeg ik te horen dat mijn website zo goed als klaar was. Hierna kwamen wij 1 x samen om alles te overlopen. Ik had alles genoteerd wat ik nog gewijzigd wilde zien. Alles werd ter plekke gewijzigd en we konden telkens onmiddellijk het resultaat zien van de aanpassing. Veel sneller dan verwacht kon ik met mijn site dus online gaan en ik kreeg enkel maar lovende commentaren. Niet overtuigd, surf dan snel naar skolae.be. Ook nadien, éénmaal online, moet er af en toe nog iets gewijzigd of aangevuld worden. Ook hier is er sprake van een service na verkoop om U tegen te zeggen. Ik zou zeggen, wie twijfelt, surf naar geselle.be en laat u overtuigen door de vele mooie ontwerpen die u op de website van Anthony kunt zien.
Trui Declerck
Mooi en gebruiksvriendelijk resultaat!
Wij zijn heel erg tevreden van de samenwerking met Anthony en van het resultaat. Zeker aan iedereen aan te bevelen, of je al vooraf weet hoe je site eruit moet zien of niet. Je krijgt veel sturing en advies; eventuele problemen worden onmiddellijk aangepakt. Het resultaat is mooi en gebruiksvriendelijk. We krijgen veel complimentjes met onze website en dat is leuk!
Vlotte communicatie
Vlotte communicatie, goede samenwerking, snelle respons.
Wij waren heel erg tevreden!
P.Callebaut & E.Orlans
Prettige samenwerking.
Excellente samenwerking
Excellente samenwerking! Snelle respons. Aanpassingen worden de dag zelf uitgevoerd uitgevoerd en vragen snel beantwoord. De nodige uitleg wordt ook steeds duidelijk gegeven. Wij zijn alvast heel content!
Heel vlotte communicatie en aangename samenwerking.
Heel vlotte communicatie en wat je vraagt krijg je ook. Uiteraard is het opbouwen van een website nooit gemakkelijk, maar je wordt geholpen en krijgt op tijd tips over the do's and dont's die vandaag de dag gelden op vlak van websites. Ook na het opleveren van de website nog correcte naverwerking en laatste tweaks. Zeker een aanrader voor als je een degelijke website wil!
Al tijdens het eerste gesprek getuigde…
Al tijdens het eerste gesprek getuigde Anthony van kennis, handigheid en creativiteit. Alle lof voor zijn geduld, beste support en ondersteuning. Geen moeite te veel en vlotte afwerking tot in de puntjes. Ook nazorg. Een aanrader voor ieder soort project!
al sedert jaren een optimale service en…
al sedert jaren een optimale service en begeleiding.
Sterk aan te bevelen bedrijf!
Sterk aan te bevelen bedrijf!
Vlotte service; goed en begrijpbaar advies
Goede ideeën
Ben zeer tevreden!
IT-ondersteuning die je echt verder helpt
vriendelijk en correct contact
discreet
duidelijk en begrijpbaar advies ook voor niet-IT-nerds
steeds een oplossing voor het probleem
Excellente service en advies!
Excellente service en advies, to the point en net wat je nodig hebt, dus daarom 5 sterren.
Zeer tevreden!
Zeer tevreden!
Altijd constructief, meedenkend, oplossingen zoeken! Het resultaat is een mooie, niet te drukke en overzichtelijke site!
Ook de 'nazorg' is top!
Dimitri Bracke
dirigent
Fantastische service snel en perfect
Fantastische service snel en perfect. Mooi gedaan zowel voor website als voor het maken van forms.
Slim eerlijk stipt beleefd correct
En savoir plus sur les différents types d'avis.