Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Door een “glitch” op de webshop werd een bestelling bevestigd, met een snelle leverdatum. Het product bleek echter niet (op korte tijd) beschikbaar (was bedoeld als verjaardagscadeau, dus: timing…).... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik bestelde 2 T-shirts en een petje. In mijn pakket zat slechts 1 T-shirt en de pet. Ik mailde naar verschillende emailadressen, stuurde een WhatsApp bericht, een bericht via messenger waarvan ik kan... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Eerst en vooral, wat een fantastisch concept! De producten zijn van goede kwaliteit, de communicatie over het pakket wordt geregeld opnieuw verzonden met steeds (kleine) updates. Wat ervoor zorgde... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

De verzendbevestiging kwam wat later, maar bij het navragen bij Thomas, kwam er wel snel een antwoord EN de bevestiging dat mijn bestelling op de gevraagde dag geleverd zou worden. En dat was ook zo!... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

FRIT biedt duurzame, kwaliteitsvolle kledij aan die de Belgische frietcultuur viert.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Les gens ont aussi consulté

3,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tevreden.

Goede en duidelijke website.
Goede kwaliteit van tshirt.
Wel jammer dat er extra geld gevraagd werd om snel te leveren en dat niet lukte.

17 mai 2023

Réponse de FRIT

Bedankt voor de complimenten en de eerlijke feedback. Jammer dat de levering later was dan verwacht. Hoewel dit zelden gebeurt, bekijk ik om dit in de toekomst te vermijden. Groeten, Thomas

Perfect op tijd

Perfect op tijd. Mooie kleur, goede pasvorm en maat. Onze zoon was tevreden met zijn verjaardagscadeau!

15 mai 2023

Réponse de FRIT

Dank je voor de mooie review, Anne! Erg blij dat je zoon-frietliefhebber blij was met zijn geschenk :-)

Top service

Top service!

Door een foutje op de website had ik een t-shirt besteld dat helaas niet meer voorradig was. Ze contacteerden me en ik mocht een ander t-shirt naar keuze kiezen voor dezelfde prijs. Heel tevreden van!

5 avril 2023

Réponse de FRIT

Dank je wel, het doet me plezier te lezen dat je tevreden bent! :-)

Kwalitatieve t-shirt

Kwalitatieve t-shirt! Mijn zoon is er heel gelukkig mee. :-)

12 mars 2023

Réponse de FRIT

Superleuk dat een kleine frietfan er ook van geniet! :-) Dank je voor de mooie review

Webshop vergissing rechtgezet.

“Frit” heeft echter zijn best gedaan, het product teruggehaald vanuit een fysieke winkel en nog tijdig bezorgd. Succes!

17 février 2023

Réponse de FRIT

Erg bedankt, blij dat je de service op prijs stelt! Het was een close call, hopelijk was de jarige blij met zijn/haar geschenk :-) Groeten, Thomas

Prima product, slechte leveringscommunicatie

Prima product, goede levertijd.
De communicatie over levering is minder: wordt gemeld dat je verzendingsbevestiging krijgt en updates, maar geen van beide ontvangen. Track & Trace die meegedeeld werd in bestelbevestiging werkt ook niet. Een dag nà de levering kreeg ik een tweede keer de bestelbevestiging toegestuurd. Vreemd allemaal.

13 février 2023

Réponse de FRIT

Hallo, dank je voor je feedback. Blijkbaar liep er inderdaad iets mis met de communicatie. Dit loopt allemaal automatisch, dus ik kijk even na of er iets fout zit, goed dat je dit meldt! Groeten, Thomas

Top service

Leuke T-Shirt, vlotte levering, mooi verpakt en goede kwaliteit, hier bestel ik zeker nog eens!

18 décembre 2022

Réponse de FRIT

Dank je voor de mooie review, Griet! :-)

Top cadeau

Snelle levering, super toffe T-shirt van goed uitziende kwaliteit ! Top kerst cadeau voor iemand dat helemaal into fritjes is

21 décembre 2022

Réponse de FRIT

Bedankt voor deze mooie woorden! Prachtig dat het in de smaak valt bij frietfans :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Tevreden. De reactie op een email was zeer snel

De reactie op een email was zeer snel. De levering is op tijd gebeurd
De verpakking is in papier hetgeen duurzamer is maar in de brievenbus wordt het nat en scheurt het kapot.

22 décembre 2022

Réponse de FRIT

Dank je voor je mooie review en de terechte feedback. Vanaf 2023 zullen we inderdaad stevigere, maar nog steeds duurzame, verzendverpakkingen gebruiken! Fijn eindejaar gewenst, Thomas

Noté 5 sur 5 étoiles

Danku wel de vlotte service

Danku wel voor de aankoop, heel fijn om als kerstcadeautje te geven, de t-shirt is van hele goede kwaliteit en snelle levering! Wij kopen zeker en vast nog bij jullie! Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar alvast!

21 décembre 2022

Réponse de FRIT

Erg bedankt voor deze mooie woorden! Dat is fijn om te lezen :-) Ook voor jou een gezellige kerst en een spetterend 2023!

Super

Super service en mooie kleding.

14 novembre 2022

Hartelijk bedankt! Blij dat je onze kledij smaakt 😊

Super service

Mijn bestelling was te klein (ik had de maattabel op de site moeten geloven want die is heel accuraat). Zonder problemen kunnen ruilen. Topservice!

15 novembre 2022

Réponse de FRIT

Hartelijk bedankt, Bart! Met veel plezier :-)

Top vaderdagcadeau

Wat een leuk idee voor vaderdag.
Naast een geweldig T-shirt zaten er ook een flesje limonade, zout, mayo, … bij. Alles uit de box is Belgisch.

11 juin 2022

Réponse de FRIT

Dank je voor deze mooie review! Blij dat het geschenk gesmaakt werd :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Verkeerde Fritbox

Fritbox met t-shirt, frisdranken en glas besteld en betaald.
Box met bier ontvangen, zonder glas.
Na contact zou dit rechtgezet worden maar nooit meer iets gehoord of ontvangen.

1 juillet 2022

Réponse de FRIT

Dag Dominick, dank je voor je review. Ik ging er van uit dat je die alsnog had ontvangen. Excuses hiervoor. Ik heb je een e-mail gestuurd i.v.m. een compensatie. Groeten, Thomas

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus