Lisez les avis des autres
Min scuf controller var i stykker, dens analog reagerede ikke som den skulle. Chefen i get it fixed er super dygtig og kompetent til controllere og efter end mindre end 30 min, så var den klar. Samm... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service de réparation de matériel électrique
- Magasin de téléphonie mobile
- Magasin d'informatique
- Service de réparation de matériel électronique
- Atelier de réparation de téléphones mobiles
- Magasin d'ordinateurs d'occasion
Écrit par l'entreprise
GET IT FIXED Her kan du få lavet det meste elektronik. Kig ned, ring, eller skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål angående noget du gerne vil have lavet. Ring nu på tlf 6151 5545 Vi laver det meste :) Getitfixed.dk ApS Reparationer af elektronik: Køb, salg og bytte af elektronik: Hovedsagligt Appel produkter (iPhone-iMac-iPad-MacBook) Ps4/ Ps5 Playstation Væske Skader alle elektriske produkter Alt i bærbare computere (alle mærker) ---rens, service og opgradering med mere ---øget produktlevetid ved service og rens Alt i stationære computere ---rens, service og opgradering med mere ---øget produktlevetid ved service og rens Adresse: butik 1 Holsteinsgade 6 på hjørnet 2100 KBH Ø Tlf: 61515545 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk Åbningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lørdag: 10.00 til 16.00 Søndag og Mandag: Lukket Adresse: butik 2 Amagerbrogade 63 2300 KBH Tlf: 30200048 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk Åbningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lørdag: Lukket Søndag og Mandag: Lukket CVR: 36954094
Coordonnées de contact
Holsteinsgade 6, 2100, København Østerbro samt Amager , Danemark
- It@getitfixed.dk
- getitfixed.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fantastisk service!
Hurtigt, nemt og fair pris
Jeg havde en rigtig god oplevelse. De kunne reparere mine høretelefoner, som andre steder ikke kunne fikse, og de gjorde det endda med det samme. Personalet var søde, venlige og meget hjælpsomme hele vejen igennem. Prisen var 500 kr., hvilket jeg synes var helt fair for den hurtige og gode service. Kan klart anbefales!
Ken did a great job repairing my PS5…
Ken did a great job repairing my PS5 controllers. His service was excellent and personable. Thanks Ken!
Imponeret over kobber til min laptop
Imponeret over kobber til min laptop! Jeg har altid haft høje temperaturer og larmende blæsere, men efter et lille indgreb på et 15min får jeg 39 grader ved normalt brug og under stress test 79-82 grader :-) yderst tilfreds, tak for hjælpen
Super god service samt dygtige folk til…
Super god service samt dygtige folk til deres arb
Jeg har brugt Get it Fixed I mere end…
Jeg har brugt Get it Fixed I mere end fem aar. Jeg har koebt en stadig meget velfungerende brugt laptop til en superpris, jeg har faat repareret printer og faaet super support til min mobil. GIT med Kenneth I spidsen for sit meget professionelle team er meget generoes I sine priser , reparation er og generelle support. INTET er for stort eller smaat til GIT. Jeg kan meget anbefale GIT! Du bliver ikke skuffet!
Søren, Osterbro
Min scuf controller var i stykker
Samme aften, testede jeg min controller og den virker perfekt igen ! Kæmpe tak! Det sparede mig lige for 2000,- så jeg ikke skulle ud og købe en ny. Kæmpe anbefaling herfra !!
Fik god hjælp til en beskyttelsescover…
Fik god hjælp til en beskyttelsescover til apple watch, selvom det ikke er et produkt forretningen fører.
Top service!
Top service! Hjalp mig med en meget vigtig ting.
Sød og rigtig pris venlig
Incredible skilled staff
Incredible skilled staff. Came without appointment tye guys accommodated the requst regardlesw. Had previously done my Mac keyboard with then and my Beats Solo 3 cushions, twice ! Always satisfied
Jeg kan kun give mine varmeste…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Get it Fixed på Holsteinsgade! Her møder man ærlig rådgivning, høj faglighed og en sjældent god service.
Teamet tager sig tid til at forklare, hvad der er galt, og hvad der kan betale sig – uden at forsøge at sælge unødige reparationer. Man mærker tydeligt, at de har både erfaring og ordentlighed i fokus.
Jeg kan varmt anbefale Get it Fixed til alle, der vil have professionel, effektiv og ærlig service – det er et sted, man vender tilbage til med ro i maven.
Super god service
Super god service, flinke medarbejdere og hurtige til at reparere. De reparere også Scuf controllere til en god pris. Jeg kom ned med min scuf controller for at få fikset en knap og det blev gjort på knap 10 minutter.
Perfekt resultat på få minutter
Jeg havde brug for noget så enkelt som at få skiftet skærmbeskyttelsesglas på min telefon. Hos Get it fixed fik jeg både en kvittering som dokumentation for det defekte glas, så jeg kunne få et nyt, og en sød og professionel reparatør satte det nye glas på under 2 minutter. Nu sidder det helt perfekt. Jeg kan varmt anbefale butikken!
Super sted
Et fedt sted og han har styr på det. Hvorfor ikke få tingene lavet i stedet for at smide ud. Så er det her stedet.
Behagelig og autentisk oplevelse
Jeg skulle egentlig bare låne en oplader, så jeg håbede på at dette var muligt her. 100 procent tillid til en lokal potentiel kunde - da der hverken skulle betales depositum eller opgive telefonnummer eller navn.
Virkelig autentisk elektronikværksted med alle reservedele på gulv og desk :)
Top service
Jeg kom ned i butikken med en telefon der ikke kunne oplades. Ken fixede den på 0,5. Jeg anbefaler 100% Getitfixed frem for alle forretninger. Tak for den store hjælp.
Nul tillid
Getitfixed installerede et "nyt" batteri i min Mac for 2.350 kroner. Jeg så ham ikke pakke batteriet ud, og det skulle jeg have gjort, for nu, 9 måneder senere, er batteriet ubrugeligt. Og nå jo, på kvitteringen står der, at garantien kun holder i 3 måneder. Han solgte mig i øvrigt også et opladerkabel til 280 kroner, som jeg senere fandt på nettet til 49 kroner. Alt i alt en rystende oplevelse af at møde et menneske, man ikke kan have tillid til. Bliver du aldrig flov?

Service i top!
Jeg ringede ind for at høre om reparation af min Playstation 5.
Jeg blev mødt med en helt fantastisk service, hvor jeg blev vejledt igennem mine forskellige muligheder, og hvordan jeg fik mest for pengene. Ikke alle mulighederne var nogen hvor GET IT FIXED tjente noget som helst.
Det var rart at snakke med et menneske, som udelukkende ønskede jeg fik den bedste og billigste oplevelse.
Selvom de måske er lidt dyrere end andre så får man hvad man betaler for! Jeg ringer til dem næste gang jeg har problemer.

Super søde og kompetente
Jeg var forbi butikken på østerbro for første gang for halvanden måneds tid siden, fordi analog-sticken på min ps5-controller var begyndt at dreje rundt om sig selv.
Jeg tog derned og de puttede en ny stick på. Og gjorde det med det samme jeg kom.Jeg har en søn på 10 som godt kan være lidt hård ved controlleren + er en pilfinger, så der gik ikke mere end en måneds tid, så var der nøjagtig samme problem på den nye stick.
Jeg tog derned igen, og de puttede en ny en på med det samme. Og uden jeg skulle betale noget for det. Og uden at nævne at det var lidt pudsigt nøjagtig samme problem var opstået :) Da jeg gik sagde ham der fiksede det (igen), at hvis det skete igen igen, så kunne jeg bare komme forbi, så skulle vi nok finde ud af det

Réponse : GET IT FIXED
Hjalp med: USB B Port + board ødelagt på VNM Xtreme (Simracing Kontrol Enhed)
Hjalp med: USB B Port + board ødelagt på VNM Xtreme (Simracing Kontrol Enhed)
Mest kompetente tekniske hjælp jeg nogensinde har fået!
Jeg kom selv ved et uheld til at ødelægge porten på min Elektroniske motor til Simracing, så porten havde brudt lodningen til boarded den sad fast på.
Jeg ringede ind til GetItFixed i Nørrebro for at på det fikset, og afleverede det i går, Mandag.
Omtrent 30 timer senere havde jeg det igen. Medarbejderen i butikken havde skildt USB porten fra hinanden og lavet nye connectorer i den (den manglede en), samt fikset boardet det sad på, alt sammen på omtrent 2 timer.
Jeg havde ringet ringet til andre lignende virksomheder og blev tilbudt at de kunne få den loddet indenfor et par uger; så det her niveau af service er yderest fremragende!
Kan på det stærkeste anbefale virksomheden!!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.