Goede ervaring met deze online parfumwinkel Besteld bij deze webshop en alles liep gewoon soepel. Parfum was netjes verpakt, origineel en snel geleverd. Prijzen zijn scherp en het assortiment is duid... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super snel geleverd en de verkoper heeft me heel goed geholpen met wat ik zocht . Website was zeer overzichtelijk en ik ben geslaagd met 2 producten . Zit gebakken met valentijnsdag 😁
L'entreprise a répondu
GeurigeZaken.nl is een online parfumerie gespecialiseerd in hoogwaardige parfums en luxe geurproducten voor dames, heren en unisex gebruik. In onze webshop staat geurbeleving centraal en bieden wij een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan parfums en geurproducten voor persoonlijk gebruik, maar ook voor huis en auto. Wij richten ons op klanten die op zoek zijn naar kwaliteit, authenticiteit en bijzondere geuren die passen bij hun persoonlijke stijl. Ons aanbod bestaat uit zowel bekende designergeuren als exclusieve en minder alledaagse parfums, aangevuld met geurproducten die zorgen voor een luxe en aangename sfeer in elke ruimte. Denk hierbij aan huisparfums, diffusers, geurkaarsen en autoparfums. Bij GeurigeZaken.nl vinden wij het belangrijk dat klanten vertrouwen hebben in hun aankoop. Daarom leveren wij uitsluitend originele producten en werken wij met betrouwbare leveranciers. Wij streven naar een gebruiksvriendelijke webshop, snelle levering en een klantgerichte service waarbij tevredenheid voorop staat. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid zodat klanten steeds nieuwe geurervaringen kunnen ontdekken. Hiermee willen wij niet alleen een webshop zijn, maar een plek waar liefhebbers van parfum en luxe geurproducten altijd terecht kunnen voor inspiratie en kwaliteit. GeurigeZaken.nl staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een unieke geurervaring voor iedere klant.
Thorbeckestraat 11, 5931 HJ, Tegelen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goede service, snelle leveringen, kwaliteit zoals het hoort.
Bestelling was snel in huis!! Zelfs een extra kadootje (parfum) ontvangen, mijn dag kon niet meer stuk! Ik zeg bestellen!
Goede servers aardige mensen niet duur en zijn ook nog lekkere geurtjes
Leuke aardige mensen . Vriendelijk en geven op al je vragen antwoord.
Netjes en snel geleverd.
Ook nog een paar leuke cadeautjes erbij.
Ga hier zeker vaker een bestelling doen!
Snelle levering en had 2 flacons pure malaki besteld. Bij levering bleek dat 1 flacon beschadigd in de verpakking zat dit gemeld en zeer netjes opgelost.
Goede ervaring, goede communicatie mooie duidelijke site en goede prijzen. Snelle levering in mooi originele verpakking. Al met al een aanrader!
Wat een prachtige ervaring met dit bedrijf. Ik heb bewust eerst een testpakket besteld om verschillende geuren rustig te ontdekken, en dat bleek de perfecte keuze. Hierdoor kon ik heel gericht mijn favoriete geuren selecteren voordat ik overging tot een grotere bestelling.
De kwaliteit heeft mijn verwachtingen echt overtroffen: de geuren zijn stijlvol, luxe en geven direct een verfijnde sfeer, zowel in huis als in de auto. Ook de presentatie verdient een compliment — alles was met zorg en oog voor detail verpakt, wat meteen een premium gevoel geeft.
Daarnaast was de levering bijzonder snel; binnen twee dagen had ik mijn bestelling al in huis. Je merkt aan alles dat service en kwaliteit hier centraal staan. Absoluut een bedrijf waar ik met veel vertrouwen opnieuw zal bestellen.
Big scammers did a order never came be…
Big scammers did a order never came be aware those few reviews are from them self
SCAMMER ALERT

Réponse de Geurigezaken
Lekkere geurtjes goede en snelle service en prima prijzen ga zo door 👍
Top bedrijf!na 2 dagen had ik het binnen en het ruikt precies zoals verwacht ga hier zeker vaker bestellen
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Het pakketje werd snel geleverd en de geuren ruiken echt heerlijk. Ook blijven ze lang aanwezig, wat natuurlijk een groot pluspunt is. Daarnaast was alles zeer netjes en zorgvuldig verpakt, wat laat zien dat er aandacht wordt besteed aan de bestelling. Al met al een hele fijne ervaring!

Réponse de Geurigezaken
Snelle goede service en niet te vergeten TOP KWALITEIT!!
Prijzen zijn aantrekkelijk vaak leuke acties voor klanten.
Jullie leveren echt topwerk team Geurigezaken. Respect❤️

Réponse de Geurigezaken
Erg tevreden! Goeie service, snelle levering en producten goed verpakt.Aanrader!

Réponse de Geurigezaken
Geurtjes zijn echt top blijven lang zitten. Enigste min puntje maar wat ook wel positief is is de ruimen hoeveelheid keus is echt enorm

Réponse de Geurigezaken
Snel thuis geleverd en goed verpakt website is overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Zeer goede prijs voor de parfum.

Réponse de Geurigezaken
Ik heb hier gisteren een parfum gekocht. Was super netjes verpakt alles zag er mooi uit. Top service en een goeie prijs. Toppers

Réponse de Geurigezaken
Ik heb hier al meerdere malen besteld en is altijd netjes op tijd. En goed ingepakt dat niks beschadigd is.

Réponse de Geurigezaken
Goede ervaring met deze online parfumwinkel
Besteld bij deze webshop en alles liep gewoon soepel. Parfum was netjes verpakt, origineel en snel geleverd. Prijzen zijn scherp en het assortiment is duidelijk. Geen poespas, gewoon doen wat ze beloven. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.