Har været til portvinssmagning hos Gila vine. Et fantastisk arrangement og virkelige gode vine. Jeg kan klart anbefale at deltage til deres smagninger, Det er både sjovt, spændende og så får man god... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super hyggelige omgivelser i privaten. Gitte og Lars hygger om gæsterne, mens samtidigt styrer smagsoplevelser med relevante historier på de enkelte vine. For dem som ikke har prøvet - kom frisk,... Voir plus
Har lige været til en fantastisk portvins smagning med dejlige portvin🍷, lækkert mad🧀, hjemlig stemning 💖 samt god og professionel forklaringer om vinene 🍷🤩
Det er første gang jeg har prøvet at deltage i en portvinssmagning. Det var derfor helt bestemt en fornøjelse at blive "taget lidt i hånden" af Gitte og Lars fra Gila Vinimport. Udover en afbal... Voir plus
Havremarken 4, bygn. B3, 3650, ølstykke, Danemark
Det er både sjovt, spændende og så får man god tapas👍

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Vinsmagning med tapas var fantastisk. De er også gode til at fortælle om de forskellige vin-lande på en spændende måde. Kan varmt anbefales.

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Super skøn arrangement med dejlig vin og mad. De bedste anbefalinger herfra.

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Det er simpelthen det bedste sted at købe Alt fra bobler til portvin. Så god behandling og mega god service

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Som altid er det super hyggeligt at deltage i arrangementer hos Gilavin. 🍷
Det kan varmt anbefales at tilmelde sig til deres portvinssmagninger samt bobler, rosé og banko. Hyggelige timer i godt selskab og med massere af god vin/portvin. 😁

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Super dejlig aften til rose, bobler og bango som altid ☺️

Fantastisk Bobler-Bingo arrangement 🥂🍾 lækre bobler og skønt selskab 🤩

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Altid god betjening og et fantastisk udvalg

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Vi har på vores virksomhed i Odense haft GILA vinimport til et online arrangement under corona og nu også et fysisk arrangement, og begge arrangementer var i top. Fantastisk stemning, fantastiske mennesker, fantastiske portvine. Mine allerbedste anbefalinger. Alt var godt!

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Skønne vine, dejlig service, skønne mennesker - og dejlig portvin, som altid en god oplevelse 👍

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Tak til Gitte og Lars for en fantastisk portvinssmagning med Stephen fra Butler Nephew & Co. Vi lærte en masse fra Stephen og smagte lækker portvin i rigtigt hyggeligt selskab. 5 stjerne aften. GILA does not disappoint.

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Det var en fantastisk aften hvor Stephen fra Butler Nephew fortalte om portvinen historie Helt igennem en fantastisk aften. Tak til Gitte og Lars

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Dejlig hyggelig portvinsmagning med præsentation fra producenten fra Portugal

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Fantastisk god og inspirerende smagning. Gode portvin serveret med både sjove og informerende historier og anekdoter
mega dejlig vin aften med gode historier og lækker vin

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Endnu en fantastisk aften i selskab med Lars fra GILA Vin.
Underholdende og lærerig vinsmagning med god humor og tilpas information leveret med gode historier fra det virkelige liv (som vi alle kan forstå og forholde os til). Dejlige vine og super service.
Mine bedste anbefalinger til Gitte og Lars.

Var til en Banko, Bobler og Rosévin Torsdag den 30-5-24
Det var en helt gemmenført aften.
Dejlige vine, skøn fortæller og søde værter
Bestem ikke sidste gang vi deltager
5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra os

Réponse de Gila Vinimport ApS.
Virkelig god oplevelse. .informativt, lækre vine og skøn ta⁹pas.