Flinkt personale, som byder velkommen. Det var 3. gang vi var der og med 3 forskellige værelser, alle med rigtig gode senge. Dejlig morgenmad og fri adgang til kaffe ved en dagligstue med fin udsigt.... Voir plus
Vi var seks, som gerne ville have en kop kaffe. Da der var gået en halv time havde vi stadig ikke fået vores kaffe, så vi gik. Det virkede som om, hvis "bare" ville have kaffe, så var vi ikke så inter... Voir plus
Vi har netop været på ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. Værelset nydeligt indrettet og rent. Maden lækker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... Voir plus
Vi har lige været på et skønt weekendophold. Fantastisk service og meget imødekommende personale. Jeg er veganer, og de lavede den mest lækre mad til mig. Det var rimelig varmt, så vi savnede en vent... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige værelser – alle er holdt i klassisk stil. Få f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller måske fransk altan mod torv og springvand. Besøg også vores restaurant, pub & café eller torveservering.
Vesterbrogade 4 B, 3250, Gilleleje, Danemark
- +4548300512
- hotel@gillelejestrand.dk
- gillelejestrand.dk
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Utroligt charmerende hotel
Utroligt charmerende hotel.
Da vi læste tidligere anmeldelser om hotellet havde vi vores forbehold, men de kom virkelig til skamme. Hotellets nye ejere har gjort mirakler med dette hotel. Alt er lyst og venligt. Flotte værelser. Her udstråles et hotel med ejere som har smag for lækre detaljer, til glæde for dets gæster.
Flot festsal, der vil kunne anvendes til mange forskellige arrangementer.
Restauranten har en sjældent oplevet god akustik, hvor man ikke føler at nabobordet sidder med ved ens eget bord, samt at man kan høre hinanden ved bordet. Vi prøvede deres to retters menu til 175 kr og blev dybt imponeret over kvaliteten af maden til denne pris. Vinkortet er meget rimeligt i pris.
Super venligt personale, rar stemning og alt i alt et dejligt hotel vi absolut kan anbefale.