Forfærdelig oplevelse
Min kæreste og jeg havde bestilt butterchicken, tandoorikylling og lidt ekstra tilbehør ved siden af. Pænt skuffet blev vi, da begge retter bestemt ikke levede op til det der forventes, når man bestiller indisk. Både butterchicken samt tandoorikyllingen var nærmest to helt andre retter, som også havde en mærkelig og lettere klam eftersmag. Jeg er normalt ikke specielt kræsen, men lige der, måtte jeg give op efter kun to mundfulde. Butterchicken'var helt lyserød, tyndflydende og havde en modbydelig eftersmag. Og tandoorikyllingen var ikke engang tandoori, men bare kogt (frossen) kylling med grøntsager. Det er bestemt ikke pengene værd, og jeg tror I som firma skal tænke over hvor mange retter I vil have på jeres menukort. Nu har jeg ikke smagt jeres pizzaer, men indisk kan I ikke finde ud af at lave - det ville være synd at sige. Skær over halvdelen af jeres retter af eller bare stop helt med at lave mad. Det er enten eller i mine øjne.
Vi har hvert fald ikke tænkt os, at købe mad fra jer igen, med tanke på vi kunne have lavet det selv 10 x bedre. Og endnu vigtigere - undgå mavepine.
Hvis man har smagt (god og autentisk) indiskmad før, så hold jer langt væk fra Gimsing takeaway.