Gimsingtakeaway Avis 12

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

12 avis

Helt ekstrem og uacceptabel opførelse…

Helt ekstrem og uacceptabel opførelse af den person der udbragte maden. Overfuste min kone, fordi han mente vi ikke havde betalt for udbringning. Vi bor i 7600 og har PRÆCIS 9,6 km til Gimsing Takeaway. Det koster 25 kr, som vi har betalt (har endda kvittering).
Person siger han er daglig driftsleder, så han vidste alt om det og det står på hjemmesiden. Det gør det så IKKE. Slutter med at lave hjulspin ud af indkørslen. Meget ubehagelig person og vi handler ALDRIG der igen.

1 septembre 2024

Forfærdelig oplevelse

Min kæreste og jeg havde bestilt butterchicken, tandoorikylling og lidt ekstra tilbehør ved siden af. Pænt skuffet blev vi, da begge retter bestemt ikke levede op til det der forventes, når man bestiller indisk. Både butterchicken samt tandoorikyllingen var nærmest to helt andre retter, som også havde en mærkelig og lettere klam eftersmag. Jeg er normalt ikke specielt kræsen, men lige der, måtte jeg give op efter kun to mundfulde. Butterchicken'var helt lyserød, tyndflydende og havde en modbydelig eftersmag. Og tandoorikyllingen var ikke engang tandoori, men bare kogt (frossen) kylling med grøntsager. Det er bestemt ikke pengene værd, og jeg tror I som firma skal tænke over hvor mange retter I vil have på jeres menukort. Nu har jeg ikke smagt jeres pizzaer, men indisk kan I ikke finde ud af at lave - det ville være synd at sige. Skær over halvdelen af jeres retter af eller bare stop helt med at lave mad. Det er enten eller i mine øjne.

Vi har hvert fald ikke tænkt os, at købe mad fra jer igen, med tanke på vi kunne have lavet det selv 10 x bedre. Og endnu vigtigere - undgå mavepine.

Hvis man har smagt (god og autentisk) indiskmad før, så hold jer langt væk fra Gimsing takeaway.

3 mai 2023

Virkelig en dårlig service…

Virkelig en dårlig service…!
Det eneste der var godt, var den Pepsi vi købte…
De ting der skulle laves anderledes var ikke gjort en forglemmelse? Måske, men når man så ringer til dem, “jamen det har jeg gjort”, ja goddag, jeg kan jo ligesom godt se… ellers tak og sidste gang jeg handler her

18 mars 2023

Virkelig dårlig service. Skam jer😡.

Nu er det anden gang vi bestiller online på hjemmesiden, hvor vi oplever at maden er næsten en time forsinket ift. den anførte ankomsttid. Men denne gang slår da alt jeg tidligere har oplevet.
Jeg bestiller kl. 16.39. Levering estimeret til kl. 17.24. Kl. ca 17.50 ringer jeg for at rykke for maden. Jeg får at vide, at chaufføren er kørt og har vores bestilling med.
Jeg skal i byen til kl. 18.30 og ender med at tage en hurtig skive rugbrød inden jeg må køre kl. 18.20 - stadig ingen mad er dukket op.
Min mand og søn sidder så og venter på deres aftensmad. Men til sidst ringede min mand og var virkelig vred. Resultatet var, at røret blev smækket på.
Efter endnu et opkald kom den stakkels chauffør (han blev ikke bebrejdet) med maden kl. 19! Altså mere end to!!! timer efter der var afgivet bestilling.
Med den forsinkelse skulle man vel formode, at maden var blevet iskold. Men det var den slet ikke. Den var brandvarm. Altså må jeg antage, at den lige var blevet lavet.
Så jeg må jo formode, at vedkommende jeg talte i telefon med ca. 70 minutter tidligere, har fyldt mig med løgn, da jeg fik at vide, at chaufføren var kørt med vores bestilling.
Jeg er rasende😡 og vi kommer aldrig til at benytte Gimsing Takeaway igen.

7 octobre 2021

Kan ikke være rigtigt at når man…

Kan ikke være rigtigt at når man bestiller en burger uden tomat og når man kommer hjem og åbner for burgeren så det første man ser er tomat 😡😡😡😡 bad om at få mine penge igen og det var så sidste gang jeg handlede der

18 septembre 2021

ingen kvitringe

hade oplevelsen at hente mad der i lørdags da jeg skulle betale kunde de ikke lave en kvitringe på det
og da jeg skulle have penge tilbage det kude de ikke desvær
så er det man tænker inge kvitring og ikke penge tilbage
der kommer jeg ikke mer nu efter 10 år der

6 septembre 2021

Ik et sted vi bestiller igen

Hvis det var muligt at give 0 stjerner så havde jeg gjort det..
Vi bestilte kl 19:06 fik af vide maden ville være her senest kl 20:00 kl 20:35 kom maden først.. maden var helt kold og ikke bagt ordenligt igennem... vi ringer til dem og de vil lave en ny bestilling på deres regning maden kom igen kl 21:05 og igen var maden kold og uspiselig ... første og sidste gang vi bestiller der...

29 janvier 2021

FANTASTISK INDISK MAD

Jeg har ikke andet end roser at give. Min kæreste og jeg ELSKER jeres indiske mad, især Naan Cheese er favorit menu! I kunne tjene styrende med penge, hvis I tog ud til festivaler og solgte denne ret. Vi er sgú forbavset hver gang hvor godt den smager. KÆMPE ros til køkkenet! Stor ros til ham der ejer stedet han yder fantastisk kundeservice og altid med et smil. Anbefaler jer til alle vi kender! Mvh Lærkevej 10, Bremdal

24 juin 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit