Mooi product, fijne service!
Een prachtige en praktische kattenbak ontvangen van Gizmo! De levering liet wat langer op zich wachten dan verwacht, maar er werd goed meegedacht met de klant door een compensatie aan te bieden voor de vertraging.
GIZMO is a company in pet care solutions. Our mission is to enrich the lives of pets and their owners by offering premium-quality products that prioritize functionality, practicality, and style. From our flagship product, the GIZMO litter box, to a range of complementary accessories, we're committed to providing pet owners with tools to make caring for their furry friends easier and more enjoyable. Our products are designed to cater to the modern lifestyle, delivering smarter and more efficient solutions for pet care. We believe in pushing the boundaries of traditional pet care to create a happier, healthier world for pets and their humans. Join us on our journey to redefine pet care and create a brighter future for pets everywhere.
Caro van Eyckstraat 6, 2652LL, Berkel en Rodenrijs, Pays-Bas
Zeer tevreden over de litterbox! Ondanks een kleine vertraging werd ik uitstekend geholpen. De communicatie was helder, en er werd actief meegedacht om een passende oplossing te vinden. De kattenbak is precies zoals verwacht: mooi bij mijn interieur en van goede kwaliteit.
Helaas heb ik weinig plek in huis voor een kattenbak en daarom vind ik het design van de bak dus best belangrijk. Toen ik de kattenbak binnenkreeg was ik meteen enthousiast. De kwaliteit is goed en hij kan op meerdere manieren gebruikt worden. Je kunt hem met of zonder klepje of bovenkant gebruiken en ook is hij voor zowel houtkorrels als grit geschikt. Ik ben erg blij met deze aankoop voor mijn kat.

Réponse de GIZMO Litter box
Eindelijk een kattenbak die niet alleen mooi is maar ook praktisch en van een hele goede kwaliteit! Door mijn werk als kattenoppas hoor ik klanten regelmatig klagen over de kattenbak. Onhandig met schoonmaken of de kat plast steeds over de randen. Daar heb je met deze bak absuluut geen last van! Ik ben dan ook best kritisch bij het aanschaffen van een nieuw bak, net als mijn eigen kat. Maar hij zat er al meteen in en de kattenbak is direct goedgekeurd!

Réponse de GIZMO Litter box