Niets bestellen!! Gelukkig met creditcard betaalt..Had bestelling binnen 15 min geannuleerd. Tot heb8ze het verstuurd. Heb pakket geweigerd voor ontvangst. Kreeg geld Gelukkig terug van ics. Had b... Voir plus
Glaciva Nl
Lisez les avis des autres
Via internet gezocht op "beste accu boormachine" daar kwam uit Glaciva NL, deWalt en Makita. Achteraf zo stom want de Boormachine is geleverd maar is echt 'rotzooi' Koop niets bij Glaciva NL want... Voir plus
Bestel hier AUB niks. Opgelicht door een defecte borstkolf. Na onderzoek te doen blijken het dropshippers met goedkope, kwalitatief slechte en veel te duren producten uit china. Klantenservice lijkt e... Voir plus
Goede beoordeling vanwege de prijs/prestatieverhouding. Een scheerapparaat besteld voor €89 met gratis verzendkosten. Kreeg direct een bevestingsmail met trackingcode. Kon hierdoor de bestelling go... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. Willen geen retouradres aanleveren en sturen steeds dezelfde onzinmails met kortingen en overzicht van kosten die het retourneren met zich meebrengt.
Ik knip nu al 3 maanden het haar van…
Ik knip nu al 3 maanden het haar van mijn man en zoons met deze trimmer en het resultaat ziet er professioneel uit! De motor is zo stil dat de hond er niet eens wakker van wordt.
Geen product, geen hulp en geen geld terug
Helaas niet goed uitgekeken en een redelijk prijzig scheerapparaat besteld bij dit bedrijf dat er Nederlands uitziet maar gewoon een front is voor een of andere AliBabakloon.
Pakket zou op een DHL afhaalpunt worden bezorgd. Werd daar echter nooit bezorgd. DHL gaat niet op zoek naar het pakket want dat hebben ze zo met Glaciva afgesproken (maw daar betaalt Glaciva niet voor) en Glaciva verwijst me doodleuk terug naar DHL.
Als ik het pakker niet ophaal wordt het teruggestuurd en zou ik mijn geld terugkrijgen maar ja: dan moet het er wel ooit bezorgd worden natuurlijk.
Jojo de Mailservice reageert niet op mijn vragen en meegestuurde info of is ronduit onbegrijpelijk in zijn reacties.
Kijk dus uit voor deze club. Precies de reden waarom ik niet wil bestellen bij een Chinees bedrijf maar ik trapte er toch in. En niet eens voor goedkope troep....
EDIT: na een maandje mailwisseling nog steeds geen scheerapparaat en ook geen geld terug.
Glaciva = Misleiding! Koop hier niet – misleiding & geen geld terug!
Koop hier niet – misleiding & geen geld terug!
Ik bestelde bij Glaciva.nl (raamreinigingsrobot, €189 via iDEAL), annuleerde binnen de bedenktijd, maar kreeg slechts 20% compensatie aangeboden. Geen geld terug. Aangetekende brief geweigerd. Glaciva reageert nergens meer op.
Ik deed aangifte bij de politie, meldde het bij de Fraudehelpdesk, ConsuWijzer (ACM) en het Europees Consumenten Centrum.
Let op: de site everyhomeneed.org lijkt een nep-reviewsite van Glaciva met valse aanbevelingen. Niet vertrouwen. Niet kopen. Je wordt gefraudeerd.
Scam
Scam. Faulty cheap product, no refund for dammaged item. Parcel arrived directly from China, without being checked by Glaciva.
Superstom erin getrapt
Superstom. Gewoon klakkeloos besteld via een goed uitziende Nederlandstalige site. Geen enkele research gedaan naar het merk of product omdat het er superbetrouwbaar uitzag. En ineens tot de ontdekking komen dat je een mail krijgt van een Chinees transportbedrijf. Ik hoop maar dat het product nog een klein beetje kwaliteit heeft. Maar ik vrees het ergste.
Ze zijn grote criminele…
Ze zijn grote criminele oplichters.geven geen antwoord op je mail.geen retour mogelijkheden
Bende oplichters
Bende oplichters! Ze negeren je recht als consument en je kan dus niet retourneren.
Het is dat 1 ster het laagste is
Het is dat 1 ster het laagste is. Product voldoet niet aan onze wens. Geprobeerd het artikel retour te zenden. Ze blijven telkens de boot afhouden en compenstatie van 5 of 10% aanbieden. Ze negeren ieder recht dat je als consument hebt. Waardeloze club. Bestel er a.u.b. niets.
Criminele organisatie
Het zijn oplichters, bankrekening nummer is inmiddels ook bekend bij politie. Ik ben mijn geld kwijt, trap er niet in.
Scam
Scam. They don’t allow returns even though their website says they do. Strange that companies like this still exist and are allowed to operate
Hier niet bestellen.
Deze site verdient 0,0 sterren.
Lees alle reviews maar dan weet je genoeg.
Als je pakket nog onderweg is moet je het weigeren maar beter nog is het om het pakket te laten leveren op een afhaalpunt en deze dan niet af te halen dan stuurt DHL het retour naar afzender. Moet je alsnog wel retourkosten betalen maar ben je wel goedkoper uit, in mijn geval had ik anders 149,95 moeten betalen voor een chinees product, deze staat ook op Amazon voor 59,95 en heeft ook alleen maar slechte reviews.
Heb aan Klarna ook alles doorgegeven, (sws slecht dat ze samenwerken met dit soort oplichters) ook alles gemeld bij Opgelicht.nl hopelijk gebeurt er iets mee.
Dus wees gewaarschuwd NIET BESTELLEN OP DEZE SITE.
Eerste rangs oplichters
Eerste rangs oplichters. Wilde een actioncam bestellen die moeilijk te verkijgen is. Hier speelden ze gemakkelijk op in met deze nep site. Ipv de hoog kwaliteit camera kreeg ik een temu pruts camera. Na 1 keer gebruiken stond het huilen me nader dan het lachen van de video kwaliteit. De camera ligt dan ook al in de prullenbak.
Bestel hier niet!! Het zijn eerste klas oplichters en verkopen alleen maar troep.
Super super super stom dat ik de…
Super super super stom dat ik de website niet eerst via Trustpilot. VERTROUW DE WEBSITE NIET, het zijn echt oplichters. Ik heb een borstkolf besteld en na 3x gebruiken hield deze er al mee op en dit was ook al binnen mijn 14dagen kopersrecht. Na 20x over een weer gemaild te hebben ( moest filmpjes en bewijs naar ze opsturen, dus ik dacht nog dat het een "betrokken partij was" kreeg ik deze automatische reactie;
aan mij
Beste klant,
Als u het product wilt retourneren en uw geld terug wilt, houd dan rekening met het volgende:
1. Indien de bestelling wordt geannuleerd vanwege kwaliteitsproblemen, wordt er een vergoeding van 15% in rekening gebracht en verstrekken wij geen retourlabels;
2. Ons retouradres verschilt van het adres op het pakket. Wij accepteren alleen het retouradres dat wij opgeven. Als u het pakket naar een ander adres terugstuurt, kunnen wij het niet in ontvangst nemen en zijn alle verliezen voor rekening van de koper. Retourneer producten niet zonder toestemming.
3. U moet het product terugsturen naar China en de retourkosten, douanekosten en invoerbelastingen van het land betalen;
4. Het is aan te raden om de lagere waarde in te vullen die door de douane is aangegeven om hoge belastingen en toeslagen te vermijden. De douanekosten en belastingen worden door u gedragen en wij zullen deze in mindering brengen bij de terugbetaling;
5. Wij zijn niet aansprakelijk als het pakket tijdens het transport verloren gaat of om andere redenen wordt geretourneerd (bijvoorbeeld omdat het door de douane wordt vastgehouden);
vertrouw niets van wat je leest op de website en bestel gewoon lekker via BOL of een andere betrouwbare tussenpartij.
Scam don’t buy here
Scam don’t buy here, like others said, cheap product from china that they pretend is theirs. Returning is impossible.
Sadly for them I am not one to just let something go.
Scam. Cheap Chinese garbage!
Scam! Cheap Chinese garbage!
The item we got is a brandless, cheap Chinese product.
They pretend you can return your order to Germany, but when contacted they tell you items need to be returned to China and you are responsible for all costs.
As other people mention, contact is hard as it is done by Chinese who use a translate tool.
Als ik geen sterren kon geven
Als ik geen sterren kon geven, liever dat. Terugsturen doen ze heel moeilijk en vaag over maar ze zijn wel zo simpel om het retour adres, dat ze nooit willen geven, op hun site te zetten. Had iets besteld en direct om annulatie gevraagd maar ging niet. Heb het meteen teruggestuurd zoals op hun retour beleid stond en gelukkig was het via Klarna. Alle bewijzen heel goed bijhouden, mails, foto pakje, foto retourzending, … dit naar Klarna gestuurd en afgehandeld. Wat een rotzooi! Zeggen dat het naar China moet gestuurd worden maar is een adres in Duitsland. Niet in trappen, vooral niets kopen!
Wil iedereen danken voor de reviews
Wil iedereen danken voor de reviews. Na wat onderzoek blijkt het inderdaad een fake website te zijn.
Review op "bestechtest.com - best-action-camera-in-nl-2025" is zo fake als de pest.
Inderdaad zeer ver weg blijven van dit soort bedriegers!
Wat een slecht bedrijf retouren wordt…
Wat een slecht bedrijf retouren wordt je gewoon onmogelijk gemaakt
En de produkten staan niet goed beschreven dus weet je ook niet of je het goede koopt
Ook wist ik niet dat weer een soort temu spullen zijn uit china voel me zwaar opgelicht 109 euro ligt nu in de la en kan er niks mee
Ook ik ben erin getrapt
Ook ik ben erin getrapt. 10%korting kun je krijgen maar terugsturen is onmogelijk
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.