GLAMRDiP Danmark 🇩🇰 Avis 1 089

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Det er et nemt produkt at bruge - købte et startssæt for vel 4-5 mdr siden. Må sige, at jeg er imponeret. Det er vigtigt at gøre forarbejdet ordentligt, da neglene så holder længere. Kunne godt ø... Voir plus

Smukke farver, fine beskrivelser og det bedste er at mine bløde trælse negle bliver hårde og kan blive lange og flotte. Måske det er mig, men det kræver øvelse at få lagt flot lak, derfor 4 stjerner.... Voir plus

Jeg har ikke tidligere lavet negle selv, men fik lyst til at prøve selv, da jeg så en reklame for Dippi (nu Glamrdip). Jeg er stor fan og synes, at det er nemt at arbejde med, når manualen følges og... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté
  2. Magasin de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

GLAMRDiP – Salonnegle. Derhjemme. Smukke, holdbare negle uden UV-lys. Vegansk, skånsomt og nemt. Passer til alle. Elsk det – eller få pengene tilbage.

100 % tilfredshed – eller pengene tilbage

Prøv 3 manicurer helt uden risiko

Prøv 3 manicurer helt uden risiko
Det kræver måske et par forsøg at lære – og det er helt okay. Du kan teste vores kit i ro og mag: Hvis du ikke får salonresultater efter 3 forsøg, får du alle pengene tilbage. Tusindvis af kunder i hele Skandinavien har allerede fået fantastiske negle derhjemme – til en brøkdel af prisen fra en salon. Se ægte før- og efterbilleder og læs ærlige anmeldelser her: https://glamrdip.dk/pages/resultater

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Det bedste negleprodukt jeg nogensinde…

Det bedste negleprodukt jeg nogensinde har prøvet ✨Jeg var meget skeptisk i starten! Men jeg tog springet og det er jeg så glad for. Jeg har altid haft sarte, flossede negle og shellak ville krakelere af efter et par dage. Mine negle knækkede konstant på mit arbejde i butik. Men nu er de bare stærke og lange (what?! 🤯). Nu har jeg negle der holder 3-4 uger og jeg må selv tage det af istedet for at det bare falder af efter 4 dage. Jeg elsker det 😍

17 avril 2026

Bedste negle løsning

Jeg er så glad for glamrdip! Det er nemt at bruge, når man har øvet sig lidt. Der er gode instruktioner og det holder længe uden at smadre mine naturlige negle. Det kan klart anbefales.

16 avril 2026

Jeg har nu bestilt fra Dippi 3 gange

Jeg har nu bestilt fra Dippi 3 gange og har været rigtig tilfreds hver gang. Produkterne er i god kvalitet, og jeg elsker det store udvalg af flotte farver. Det bedste er at sidde og lege med designs.

Alt har været pakket pænt, og den samlede oplevelse har været rigtig god. Jeg kan varmt anbefale Dippi og kommer helt sikkert til at bestille igen.

9 janvier 2026

Et holdbart negleprodukt

Kunne godt ønske at penslerne i produkterne var mindre, som det eneste. Derfor giver jeg ikke 5 stjerner.

Kan absolut anbefale Glamrdip.

14 avril 2026

Jeg er vild med GLAMRDiP

Jeg er vild med GLAMRDiP ! Har prøvet så meget forskelligt , intet har holdt for mig. Det har GLAMRDiP ! Det er nemt af påføre og holder bare ..

14 avril 2026

Mega nice koncept!!!

Mega nice koncept!!!

Jeg har haft for vane periodisk at få lavet mine negle professionelt med akryl og hver gang jeg har taget en pause har mine negle ikke haft det godt - de har været svage og knækkede let.

Jeg prøvede GLAMRDIP uden særligt høje forventninger og tænkte “hvad er det værste der kan ske? De har 30-dages tilfredshedsgaranti”. Første sæt jeg lavede blev virkeligt grimme, men allerede anden gang gik det vildt godt. Jeg har siden da lavet mine negle en gang mere og jeg får mange komplimenter. Folk fatter lige så lidt som mig selv at det er nogle jeg selv har lavet derhjemme. Som der også står på hjemmesiden, så gør øvelse mester og GLAMRDIP er virkeligt øvelsen værd. Kæmpe anbefaling!!!

20 mars 2026

Super nemt

Jeg kan virkelig anbefale dette. Det er nemt at bestille og hurtig levering.. kanon vejledning der er med og nemt at arbejde med og så holder det bare. Jeg fik allergi af det produkt jeg købte før fra Tyskland. Da jeg så dette på Facebook,måtte jeg bare prøve det..Jeg har overhovedet ikke haft problemer med det her.. så tusind tak for jeres skønne produkter ❤️

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Jeg er så glad for at Glamrdip har lavet denne løsning. Jeg har tidligere selv lavet negle selv med hjemmekits der bruger UV lampe. Desværre udviklede jeg allergi og kunne derfor ikke længere lave negle, hvilket var virkelig svært for mig at acceptere, da jeg arbejder i en branche, hvor smukke hænder er et must.
Jeg elsker dette koncept. I starten var jeg længe om det, men når man først har lavet det et par gange, bliver man både hurtigere og resultatet flottere og flottere. Virkelig et flot udvalg af farver. Tak for denne løsning til pæne og holdbare negle.

Smukke farver ❤️

Måske det er mig, men det kræver øvelse at få lagt flot lak, derfor 4 stjerner. Jeg øver mig fortsat (er lige startet) men glæder mig så meget over at mine negle ikke længere knækker og flækker 💖

13 avril 2026

Jeg er virkelig fan af glamrdip🤩

Jeg er virkelig fan af glamrdip🤩. Endelig har jeg fundet en løsning der holder længe, og som ikke ødelægger mine negle fuldstændig.
Der er så mange fantastiske farver at vælge imellem, og vejledninger er lige til at bruge. Har nu brugt det i et halvt år, og har kun været tilfreds med resultaterne.

Kæmpe anbefaling

Super tilfreds!
Jeg købte et starterkit, og det er super nemt at bruge. De sender også video guide når man har købte det så man nemt kan følge med.
Jeg har prøvet mange negleprodukter efterhånden og har allergi for både akryl og shellac, der viser sig ved røde knopper og kløe på fingrene. Jeg har nu haft mine glamrdip negle på i en lille uge og der er slet ingen ting, det er skønt. Hvis jeg skulle give et råd med så vælg en ekstra clear farve når du køber starterkit, for den skal man bruge som “topcoat” så det får
Man brugt meget.

13 avril 2026

Godt produkt - let at bruge

Hurtig levering, skønne farver og et simpelt system der er let at bruge selvom det tager lidt tid når man er nybegynder. Der er masser af gode videoer der hjælper med at guide så selv den første gang jeg brugte GLAMRDIP blev resultatet virkelig godt. Og hvis der er nogen som helst spørgsmål er Facebook gruppen med private brugere meget hjælpsom.

28 février 2026

Har afprøvet 4 farver nu

Har afprøvet 4 farver nu, som alle har været super flotte! Det tager langt tid i starten, men det går hurtigere og bliver nemmere for hver gang (det tager mig ca. 30 min pr hånd nu). Rigtig nemt når man følger trin for trin vejledningen som medfølger. Tørre-tiden er lidt længere end beskrevet, men når de først er tørre kan der ikke komme mærker i, hvilket jeg ofte har problemer med når jeg bruger neglelak. De holder længe og knækker ikke. Jeg har selv fjernet neglene efter 3 uger grundet udgroning. Det tager lidt tid at fjerne (men det er vel at forvente når nu det også holder så godt), men egentlig lige til når man bruger 'remover' og følger vejledningen.
Jeg har meget porøse og tynde negle, men med glamrdip får jeg holdbare flotte negle, og mulighed for selv at gro mine negle lange da de ikke knækker.
Glamrdip har været perfekt for mig, da jeg bruger hænderne meget i mit arbejde og almindelig neglelak kun holder et par timer i min hverdag...

18 mars 2026

Et produkt for alle uanset niveau

Jeg er stor fan og synes, at det er nemt at arbejde med, når manualen følges og resultatet bliver bedre og bedre for hver gang. Hvis de flydende produkter holdes rene i toppen og penslerne tørres af har jeg ingen problemer med holdbarheden.
Jeg vil til enhver tid anbefale Glamrdip.

Gode, holdbare produkter.

Mine negle har aldrig kunnet blive lange, og diverse gel produkter er for uholdbare for mig. Jeg er meget tilfreds med at jeg kan gro mine egne negle lange og at produkterne holder. Smukt udvalg i øvrigt.

Godt tilfreds

Har brugt Dippi i flere måneder, og er rigtig tilfreds med resultatet. Det fungerer fint med påføring (brugte lige et par gange på at lære det). Det tager lidt tid at fjerne, men så holder neglene også ca. 2 uger ad gangen - men så er det også tid til ny farve :)