Endnu en dårlig oplevelse af glaseksperten a/s
Kan tilslutte os de forrige anmeldelser, især den fra Line, for vi har oplevet NØJAGTIGT samme skod service, døre der er pisse utætte, vinduer der enten går mega stramt eller er helt løse, en bruse dør der hænger og rammer væggen på den anden side, vi havde dem ude og fikse cylinderen i hoveddøren da børnene ikke kunne låse døren da den var super stramt at dreje nøglen, det kom de og fikser, ved at løsne cylinderen så den sad helt løst og skrabte maling af det sorte alu, endte med selv at stramme den så den virkede, maghoni bundstykket i skydedøren er flækket efter 7 måneder og de siger vi har misligholdt det da vi ikke har givet den olie, vi har aldrig fået en skid at vide hvor ofte eller hvordan man skal vedligeholde, og da jeg spørger oplyser den flabede håndværker at det skam er min pligt at undersøge på hjemmesiden... vi har kontaktet Lars Bo utallige gange, og nu har vi bedt om at få tilsendt materiale hvor der står det er vores pligt og at de ikke skal gøre noget for at oplyse os om hvordan osv, så vi kan hive dem for en advokat....mage til skod firma. klart anbefaling til alle om IKKE at smide deres surt tjente penge i den røver rede
14 octobre 2020
Avis spontané