PLEASE KEEP OFF ONLINE SCAMMERS Globalsciencesnetwork They conned me of around £115 for a a supposed Conference on Mental Health & Wellbeing in Malta on February 16th. I am doing my best to get my m... Voir plus
Lisez les avis des autres
Varmeste anbefalinger af Global Network. Møderne er godt ledet og struktureret. Jeg får værdifuld feedback på min virksomhed og jeg får ny inspiration og nye vinkler med hjem hver gang. Jeg blive... Voir plus
One important thing to note about them is they tell you there are restictions to what you can withdraw per server. which makes no sense at all I'm truly happy and satisfied to take part of this servic... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Jeg kan varmt anbefale
Igennem 2 år, har jeg, efter afslutningen af en længeregående uddannelse, arbejdet på et karriereskift og jeg har brugt Global-Network, som en platform til at markedsføre mine nye ydelser. Det er gået rigtig godt. Samtidig har jeg styrket mit professionelle netværk i betydelig grad, til gavn for mit virke men også i høj grad til gavn for min personlige udvikling.
Jeg kan varmt anbefale et medlemskab. Omkostningen er meget lille og der skal ikke ret meget mer-omsætning til før den er dækket ind. Hertil kommer den uvurderlige fordel af at udvikle sig og få et større netværk.
Øget netværk og brugbar træning
Jeg har som medlem af Global Network i to år bl.a. haft lejlighed til at træne korte og præcise præsentationer af min virksomhed, fået styrket mit netværk og modtaget god inspiration til at øge synligheden af virksomheden. Derudover har jeg gavn af den indbyggede mulighed for vidensdeling i form af at lytte til andres faglige oplæg og selv levere oplæg med afsæt i mit virke.
En fed måde at udbygge sit netværk på
Jeg tilmeldte mig da jeg startede min virksomhed. Og jeg har været vildt glad for det. Det har udviklet mig, jeg er blevet god til at rejse mig op og pitche, og er blevet skarpere på mit eget produkt. Jeg har mødt en masse gode mennesker og også tjent penge på netværkets netværk. Så alt i alt er jeg fan. Det er en fed og simpel måde at få udbygget sit netværk på.
Et godt sted at møde nye mennesker og…
Et godt sted at møde nye mennesker og gøre forretning. Gode muligheder for at kommer rundt i landet og gøre reklame for sig selv og sin virksomhed.
Kaffeklub?
Fatter ikke denne kaffeklub. 7.500 kr. om året - for at være i en kaffeklub, hvor du ovenikøbet selv skal betale for kaffen? De sælger det som et netværk, der skaffer omsætning. Gør de ikke - det gør du selv. Og så går de efter nystartede og små virksomheder. Useriøst.
Skummel fremgangsmåde - spild af min tid
De ringer uopfordret og inviterer en med fordi de netop har brug for en virksomhed som min i deres lokale virksomhedsnetværk. De giver ikke udtryk for at de driver en virksomhed, det virkede nærmest som en slags lokal forening af nystartede/mindre virksomheder. Men de mener at jeg bestemt kan få nye kunder i dette netværk, det tvivler jeg dog stærkt på.
Men...undersøger man dem yderligere viser det sig, at det koster ca. 7500 årligt at være med i deres gruppe + morgenmad á 120 kr pr. møde. På forespørgsel oplyser de, at de 7500 går til fakturering, mødeledelse(check af hvem der er kommet og om deltagerne har betalt for morgenmad, it, kontorpersonale og lignende.
Og jeg tror ikke en pind på, at de øvrige virksomheder i den lokale gruppe netop har efterspurgt en virksomhed som min.
Det jeg mener er for dårligt, er at de ikke oplyser fra starten at de driver en virksomhed og "gebyret" er ca. 7500 årligt.
Network Global Logistic
Network Global Logistic, their work for Amazon
This company is a scammer, they make you work. Full time some days training for more than 8 hours and then pay nothing, what they do at Christmas time.
Their are thief company , be aware of them.
Spild af tid og penge.
Har været medlem af Global Network i et år
Men desværre uden at have omsat for så meget som 25 øre.
De lover en guld og grønne skove når man melder sig ind.
Men jeg tvivler på at nogle af gruppens 6-8 faste medlemmer for noget
ud af at være medlem.
Desuden er Global Network åbenbart så desperate efter efter at få flere medlemmer at
man bliver truet med inkasso og advokat når man ikke har lyst til at værre medlem
af gruppen mere
Så meld dig aldrig ind
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.