Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Never used your service but you guys are evil for disappearing and dumping your scooters on the local municipality. I wish you’d get consequences for your actions. And reading some other reviews below... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

De GO sharing bikes zijn waardeloos. Door de keiharde banden stuiter je als een gek over de weg, met rugklachten als gevolg. De elektrische ondersteuning is ook matig. De GO scooters zijn redelijk... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Scooter uit rij geparkeerde scooters gehaald. Na 20 minuten op zelfde plek terug gezet. 3 dagen na gebruik schrijft cjib boete uit. Wordt door go sharing aan mij doorbelast met 20 euro administratie k... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Meest waardeloze firma ooit! Reageren niet op klachten, scooters worden waar dan ook neergepleurd. Kutscooter op mijn voet gevallen waardoor gebroken teen en kneuzingen. Boeit ze totaal niet. Heel sne... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Overlast alleen nog telefonisch doorgeven

Zelf woon ik in een stad waar deze apparaten overal neergezet worden. Voor nooduitgangen, op bruggen, voor trappen en natuurlijk pontificaal midden op de stoep. Geen plek gek genoeg of gebruikers van deelscooters vinden het een prima parkeerplaats. Tot voor kort kon men een melding van overlast maken via een formulier op de website. Misschien kreeg Go-Sharing teveel meldingen, want sinds kort moet je een nummer bellen om overlast door te geven.

Vanzelfsprekend wordt het telefonisch doorgeven van overlast zo lastig mogelijk gemaakt: lange wachttijden en daarna negen van de tien keer iemand aan de lijn krijgen die het Nederlands en soms zelfs het Engels nauwelijks machtig is.

Dus eerst een stad vol plempen met deelscooters die overal en nergens neergesmeten worden en het daarna zo moeilijk mogelijk maken om deze overlast te kunnen melden? De brutaliteit is grenzeloos!

17 octobre 2023

Waardeloze service

Waar moet ik beginnen? Wat een rotservice heeft dit bedrijf.
- saldo wordt na enige tijd van het account afgehaald waardoor je dus kan blijven opwaarderen als je eens in de zoveel tijd zo’n scooter/fiets pakt.
- helft van de tijd zijn de voertuigen in een gevaarlijk slechte staat
- ik heb nu al een aantal keer gehad dat ik een scooter start waarbij er geen helm aanwezig is, maar de kosten voor het starten en de tijd wel in rekening worden gebracht.

Aantal weken terug was voor mij de druppel, ik kreeg een melding dat de scooters een dag gratis waren, wilde er een gebruiken maar helm was niet aanwezig, kosten werden hierbij dus wel in rekening gebracht. Vervolgens andere gevonden en wel kunnen gebruiken. Ondanks dat ze zeiden dat ritjes gratis waren werd er alsnog geld in rekening gebracht. Nu blijven ze constant mailen dat ik nog moet betalen terwijl je saldo ondertussen wordt gestolen.

28 septembre 2023

One big corrupt organization

One big corrupt organization that now tries to get their money by misleading people. Helpdesk is not answering or after 1.30 hour and when they reply they misunderstood the word help! It is Bwahhhh….no scooter for me anymore with GO. I rather walk

25 septembre 2023

Slechte scooters

Slechte scooters, 2 ritjes en 3 storingen. Vervolgens klantenservice via de chat 2 maal gesproken, 2 maal chat verwijderd en dus geen oplossing. Telefonisch contact vervolgens levert niet veel meer op. Tegen het onbeschofte aan.

23 septembre 2023

Slechtste bedrijf voor deelscooters

Gisteren reserveerde ik een scooter bij Zandvoort Station waar de box van de helmen op geen één enkele manier open gaat. Om die reden sluit ik de rit (gemaakte kosten) en reserveer ik een nieuwe (met blauw kenteken) waarvan de box wel open gaat maar de helmen ontbreken.
In de veronderstelling dat er dus zonder helm gereden mag worden start ik de rit. Vervolgens wordt ik staande gehouden door de politie, geen helm en zegt de agent, 2x boete a €100,-. Na een check van het kenteken van de scooter blijkt de scooter geschorst te zijn en zit er geen verzekering op! Deze had dus NIET op de weg gemogen (politie ook met jullie contact over opgenomen). Als gevolg hiervan mail ik naar GoSharing en zeggen ze dat ze hier niets aan kunnen doen, belachelijk en daarom zal ik juridische stappen gaan nemen als ze niet met een oplossing gaan komen.

8 septembre 2023

Onveilig en onbereikbaar

Onveilig en onbereikbaar. Niet gebruiken!
Scooter viel na 300m midden op de weg uit. Tussen de auto's door lopend naar de stoep gegaan, om de helpdesk te contacten. Deze konden de scooter ook niet meer aan de praat krijgen. Mijn tas zat in de topcase, die ook niet meer open ging. Helpdesk (uitsluitend in het engels) heeft een 'form' ingevuld, waarna "the team" binnen 30 minuten contact zou moeten opnemen en fysiek langskomen om de scooter open te maken.
Ik heb 1,5 uur gewacht, zonder teken van "the team". De helpdesk heeft naar eigen zeggen 4 "forms" ingediend, en kon ook geen contact leggen met "the team". Maar na verwachting zouden ze contact opnemen over het teruggeven van mijn tas. Nu 2 dagen later nog steeds niets gehoord. De telefonische helpdesk (wel in het nederlands, nummer werkte zaterdag niet) geeft vandaag aan....u raadt het al: ze hebben een "form" ingediend.
Dus; scooter stopt midden op de weg. Hulpdienst onbereikbaar, en ik ben mijn tas kwijt. Nooit meer GoSharing! volgende keer neem ik wel Check, Felyx of ouderwets de bus.

2 septembre 2023

Niet aan te raden

Niet aan te raden! Ik had het saldo opgewaardeerd met een tientje, blijft de app telkens een error geven na 12 pogingen…ik de klantenservice gecontact hierover, een snelle reactie waar ik niks mee kon. Geld niet terug en nu in de app die ik niet kan gebruiken pff

17 août 2023

Verschrikkelijke service

Verschrikkelijke service. Fiets in gebruik genomen. Halverwege de rit valt de fiets uit en de app deed niks meer, hier een melding van gemaakt bij de klanten service. Vervolgens een boete van 100 euro met dreigementen dat als er niet betaald word er een incassobureau word ingeschakeld.

7 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag voor de eerste keer een…

Vandaag voor de eerste keer een elektrische fiets van Go Sharing gebruikt. Het was een ramp en ook gelijk de laatste keer. De fiets was snel gevonden en ontgrendeld, dat ging met de app heel gemakkelijk. Nadat ik op de fiets stapte begon deze na 50 meter te piepen en kon ik niet meer verder rijden. Als ik probeerde te rijden ging er een luid alarm af. Mensen stonden mij aan te kijken alsof ik de fiets had gestolen. Terwijl de app nog steeds aangaf dat ik de fiets in gebruik had en ik aan het betalen was. Ik wilde dit stoppen maar dat kon niet. Daarvoor moest ik de fiets die dus blokkeerde en om de paar seconden een luid alarm liet horen eerst terugduwen naar het servicegebied. Dit terwijl het erg warm was en ik haast had om op tijd te komen voor een afspraak. Toen de fiets eenmaal op de juiste plek stond moest ik deze afmelden dmv een foto. Dit werkte niet in de app want er was iets technisch mis en ik moest het continu opnieuw proberen. Ik ben uiteindelijk maar weggelopen want ik was inmiddels al bijna te laat en ben maar verder gaan lopen. Voor mij een zeer onaangename ervaring en de volgende keer ga ik wel direct gewoon lopen.

19 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Bedrijf dat handelt met slechte bedoelingen

Stel je voor je voegt geld toe want je hebt soms even een fiets nodig. 10 euro twee keer gefietst en dan vijf eyro over. Prima dat het duur is maar dat heb je. WAAROM IS MIJN GELD INEENS VERLOPEN NA TWEE MAANDEN. ER ZIT GEEN HOUDBAARHEIDSDATUM OP GELD.

28 juillet 2023

Try at own risk

I feel all the people receiving a fine. I also received a fine of 90 euros plus riding of 300 minutes. Apparently my bike was also shut off properly and I never received a warning email that it was parked incorrectly. What a joke.

1 juin 2023

Ervaring

De scooters zijn erg vaak beschadigd en de tijd die je erdoor misloopt krijg je het geld niet van terug.

Het duurt ook altijd erg lang voordat je wordt geholpen bij de klantenservice en wordt nooit genoeg geholpen.

Verder zijn ze per email ook niet te bereiken. Niet aan te raden dus!

8 juin 2023

Oplichters.

Tegoed gekocht. Scooters zijn weggehaald uit de stad waar ik woon. Refund gevraagd, mails en telefoons worden genegeerd. Diefstal als je't mij vraagt.

7 juin 2023

GO scooter opgelicht

Hadden een GO scooter gehuurd. Netjes weer uitgedaan einde van de rit (stond ook aangegeven op de telefoon) Heeft dat ding gewoon door geteld met tijd, eindstand moesten we €80,- betalen ipv een 10tje. Contact proberen op te nemen met GO maar kregen niemand aan de lijn. Nemen niet op en negeren ook de e-mails. Nooit meer!

12 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Stop aub met dit bedrijf

Stop aub met dit bedrijf. Ik kan gewoon niet mijn saldo opmaken omdat geen ene scooter het doet en ik weer kan bellen om mijn geld terug te vragen. 1 ster voor de klantenservice die raar genoeg alleen in het Engels is.

28 avril 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus