Scam .... targeting busy people who might forget to unsubscribe. Very unhelpful when i have been emailing - just citing terms and conditions and telling me its my fault. Do not use !!!!

Je betaalt éénmalig 50 cent, voor een onnauwkeurige locatie, en 1 maand later krijg je een factuur van 40 euro binnen. Je moet op twijfelachtige wijze ergens unsubsriben... maar daar een mail of meldi... Voir plus

SEHR SUSPEKT! HATTEN NIE EIN ABO BESTELLT; KEINE APP DAVON AM HANDY UND FANDEN AUCH KEIN MAIL; DENNOCH WURDE UNS GELD ABGEBUCHT UND LAUT KREDITKARTENINSTITUT HATTEN WIR DAS BESTÄTIGT!?!?!? WIE SIND... Voir plus

Nici o stea nu as lasa dar din pacate trebuie sa las ca sa pot lasa si comentariul. Cea mai proasta aplicatie posibil,jaf la drumul mare iar eu am fost suficient de disperata sa gasesc telefonul fiulu... Voir plus

1,3

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

1,3

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

GoaFind Scam

Przemek
U mnie wyglądało to następująco:
Na swojej stronie opisują sposób w jaki można, po udostępnieniu karty i drobnej opłacie 0,50 EUR namierzyć aparat, trzeba podać nr tel którego szukamy oraz swój mail, pod którym trzeba zaznaczyć akceptację warunków prywatności, w której nie ma żadnej informacji o jakiejkolwiek dodatkowej opłacie.
Potem włącza się niby lokalizacja aparatu, która w moim przypadku niczego nie znalazła?
Po miesiącu pobierają z udostępnionej karty 39,99 EUR.
O płatnej subkrypcji klient dowiaduję sie z ukrytej pod stroną zasadach i warunkach z tym że nie wymaga się aby je przeczytać przed uruchomieniem lokalizacji aparatu skutkującej cykliczną comiesięczną płatna subskrypcją 39,99 EUR. Czy to jest do końca legalne? Czy można z tym coś zdziałać? Jak myślisz? Napisz.

7 juillet 2023

Definitely don't use this thing!

Definitely don't use this thing!
Lost my phone and tried everything to get hold of it. Found this service and gave it a go as you pay only 0,5€ "for 24hours" hahaha. BUT
1)after 24h the phone tracker was still "working"
2)it did not find the phone localization, even though it was on all the time - it has been found shortly after the loss
3)got charged for 40€! Just for the service you will not ever need and after contacting them they send you an email where they essentially say "we don't care you agreed to the terms"
Fuxk these guys

4 décembre 2023

Złodzieje nic więcej

Złodzieje nic więcej , po wykupieniu 24 godzinnej transakcji bez mojej wiedzy pobrali z mojego konta pieniądze za miesięczna subskrypcje . Uwaga Scam

25 octobre 2023

Scam site

Scam site ,they will charge you for things that can not provide and then the very next day you will have direct debit without your knowledge and loose another month for no service ,you will notice and close that account ,ask for your money back without no answer.

4 septembre 2023

Goandfind.me, Goandfine.net, Goandfind

It is a scam they are saying you can use a day with 0,5$ but after 24 hours they will automatically charge you for a full month and that is 39,99$ without noticing you, a complete scam avoid at all cost

13 janvier 2023

Goandfind.me, Goandfind.net, Goandfind

Cuidado, son estafadores. Ofrecen localizar un móvil por un precio de 0,50 euros y te cargan una suscripción de 39,99 euros al mes. Cuando te das cuenta de lo ocurrido, te han cargado varios meses sin ofrecerte ningún servicio. Además, si contactas con ellos, descaradamente dicen que no te pueden devolver el dinero, que es tu culpa. Se publicitan con nombres diferentes en páginas web diferentes. Mucho cuidado!

6 janvier 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit