À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Uovertruffen kundeservice

Vi har oplevet en uovertruffen kundeservice hos Godfod. Min søn er 17 år og spiller Elitefodbold. Han fik akut brug for en fodterapi og da vi havde været hos godfod en gang før bookede vi tirsdag den eneste tid de havde tilbage samme uge om fredagen. Jeg skrev samtidigt til klinikken og Johanne svarede tilbage med det samme. Vi fik en god rådgivning på telefonen og Johanne tilbød at tilse ham efter sin sidste kunde samme dag og samtidigt fik han en opfølgende behandling hos Stina om fredagen. Min søn fik klaret sit problem og foden nåede at hele til weekenden. Han er her til morgen kørt til Esbjerg for at spille Liga kamp.
Som Elitefodboldspiller er det ikke en mulighed at have "nedetid", så I gjorde en kæmpe forskel. TAK :-)

30 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu engang svæver jeg …

Endnu engang svæver jeg ….
Altid en super stemning og super professionelle fodterapeuter - går fast hos Linea - hvor der altid er plads til et godt grin og er altid gode råd. Klar anbefaling af godfod

15 février 2024

Jeg er så begejstret..

Jeg er så begejstret..
Allerede når jeg kommer ind ad døren mærker jeg stemningen. Stedet summer af stemmer, folk sniksnakker, griner og hygger mens de får ordnet deres fødder.
Jeg bliver mødt med et “hej, velkommen - tag bare plads, vi er klar om lidt”. Jeg sætter mig og venter, men bliver kort efter kaldt ind i en kabine hvor der står et dejligt fodbad til mig. En lille time senere går jeg fra stedet med de blødeste fødder, en lækker følelse der kan mærkes i hele kroppen.
Det var simpelthen så god en oplevelse at jeg synes alle skal prøve det.

11 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er blevet syg i weekenden og vidste…

Jeg er blevet syg i weekenden og vidste ikke at man kunne ringe til tlf svarer. Jeg kontaktede klinikken Linnea B Svendsen så snart klinikken åbnede, og her blev jeg mødt med forbehold idet man jo skulle betale for en udeblivelse når man ikke havde meldt afbud min 24 timer før. Jeg fik slettet min tid og fik en ny tid om 21 dage. Kort herefter fik jeg en sms om førsat god bedring men alligevel skulle jeg betale nu kr 370 da hun ikke kunne skaffe en patient. Men min pris for en behandling er 212 kr.
Jeg ville have forståelse for at hvis man UDEBLEV uden kontakt, så skal man slippe gebyret. men når man reelt er syg "har infektion i hele kæben efter tandudtrækning og er på medicin." så skal man da ikke betale gebyr. Jeg har betalt min andel 212 kr, men så mister man også en kunde og får dårlig omtale. jeg vil ikke i min store omgangskreds anbefale denne virksomhed/klinik hvor man ikke tror på sine kunder, men dækker sig ind under en sms.

5 février 2024

Mage til omsorg

Mage til omsorg, skal man lede længe efter!

Min mor bor på plejehjem, og det var Lene fra godfod.dk, der gjorde opmærksom på, at min mors tå var helt fra snøvsen! Døgnet efter var min mor på penicillinkur - så den var god nok!

Lene følger altid op på alle mine mails, kommer med forslag til skotøj og hjælper med at guide personalet i den rette behandling af foden. Alt dette er udover den almindelige gode behandling af min mors gamle, trætte fødder!

Desuden formår Lene at gøre min mor - som har demens - tryg og glad under behandlingen!

Tak for Lene og godfod.dk herfra :)

6 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

370 kr i gebyr når man bliver syg....

Er 73år og har besøgt stedet to gange, og søgte et sted for faste besøg. Men efter blodprop fik jeg en kraftig hovedpine 2 timer før aftalt besøg og ringede afbud. Modtog kort efter en SMS om at skulle betale 370 kr i gebyr INDEN 3 Dage. Trist de er så grådige, især når man bliver syg og giver besked. Har ikke skrevet under på noget, så de må vente...... Finder selv ud!

25 septembre 2023

Nice one

Efter et besøg hos Godfod er det altid muligt at gå “the extra mile” uanset hvor man er på vej hen i livet

28 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Har for første gang været til…

Har for første gang været til behandling på en fodklinik ( Godfod) super sødt personale, blev tilbudt kaffe da jeg lige kom i lidt god tid. Efter forbehandling var det ligesom at et par nye føder 🦶🦶 De kan varmt anbefales. jeg kommer igen. Tak for en super behandling Stina vh Peer

30 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Super tilfreds - kan varmt anbefales

Jeg har gået hos fodterapeuter i mere end 30 år - og havde den samme fodterapeut i godt 26 år - til hun skulle pensioneres.

Jeg har ret problematiske fødder, og har derfor, alt efter økonomisk formåen (studietid mm) gået månedligt til fodpleje det meste af mit voksne liv.
Derfor mener jeg, at være ret godt rustet til at bedømme om min fodterapeut er faglig dygtig.

Hos Godfod har jeg en sød og grundig fodterapeut, som jeg ikke har tænkt mig at skifte ud.
Jeg har også fået akutte behandlinger af andre af hendes kolleger, som alle har klaret det rigtig fint; Jeg har kunne danse 'ballet' hjem fra klinikken af lettelse over mit velvære.

Når jeg er i klinikken, oplever jeg en god stemning blandt hele personalet, hvilket jo smitter af på en selv når man skal bruge godt en time i stolen. Jeg har det altid godt når jeg går derfra, både i fødder og i humør.

Så jeg kan kun varmt anbefale klinikken.

28 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig dejlig oplevelse med en skøn…

Rigtig dejlig oplevelse med en skøn fodbehandling og hyggelig snak under ‘seancen’. Der blev budt på kaffe og terapeuten skabte en rolig og afslappende atmosfære, og der var absolut ingen stress.
Jeg kommer bestemt igen!

17 juillet 2021

Virkelig ubehagelig medarbejder.

Jeg var inde hos godfod for nogle uger siden, og blev ubehageligt overrasket over det lave serviceniveau, da jeg ellers troede at jeg endelig havde fundet en god fodterapeut, efter besøg hos mange fodterapeuter.

Dette var anden gang jeg har været hos dem, så der burde meget gerne have stået i min journal, at jeg lider af OCD og autisme, og at jeg har — ironisk nok — rigtig meget angst forbundet med fødder.

Da jeg så spurgte fodterapeuten jeg var hos den pågældende dag (lad os kalde hende 'Lisette'), om hun kunne tage mine sokker og sko af, nu hvor jeg ikke selv kan pga. min OCD, lød hun meget forarget med et negativt ladet tonefald, og sagde "om jeg kan tage dine sko af?" med løftede øjenbryn.
Senere, da der blev spurgt hvad der skulle gøres ved mine fødder (hvilket også står i journalen) forklarede jeg "nedgroede negle" flere gange, og det virkede stadig ikke til at Lisette forstod, hvad der skulle ordnes. Hvor jeg måske 3. gang svarede med "altså hvis jeg har nedgroede negle, så skal det fixes". Og så blev jeg bare mødt med et tilbagetrådt skridt, hænderne på brystkassen, et lettere aggressivt og lidt ud af det blå "ej sådan har jeg altså ikke lyst til at blive talt til!".
Mig og min mor som var med mig som emotionel støtte kiggede på hinanden i lettere forskrækkelse...

Før jeg var derinde, ledsaget af min mor, havde min mor og en medarbejder en god og forberedende telefonsamtale. Så jeg forstår slet ikke opførselen fra 'Lisettes' side.
Det har aldrig før været et problem at forstå og respektere mine diagnoser og problematikker før.

Fra jeg kom ind af døren, og til jeg var ude igen, gik der højst et kvarter. Det blev mellem 200-250 kr.
Jeg er virkelig skuffet og ked over den behandling jeg fik hos GODFOD.

Desuden har jeg kun fået mere ondt i min tå, siden jeg var dér, end jeg havde før.

16 mars 2021

eklatant dårlig kundebehandling

min datter kom 3min. for sent, vi blev verbalt overfuset af en medarbejder ( det var 2.gang hun var der), der talte grimt, var indigneret og uimødekommende, behandlede min datter i 10 min for 225kr, vi har forgæves forsøgt at komme idialog med ejer, det er ikke lykkedes. Kan absolut ikke anbefale denne klinik for fodbehandling

11 mars 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus